برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه کیک زبرا

طرز تهیه کیک زبرا

شما تصاویر زیبای کیک زبرا را در شبکه‎ های اجتماعی، فیلم‎ ها و سایت‎ های اینترنتی دیده اید، حتما با خود تصور می‎کردید که طرز تهیه تهیه کیک زبرا باید بسیار سخت باشد و نیاز به تجربه و مهارت زیادی داشته باشد اما سرآشپز بین المللی ما استاد فرنود در ویدیو آموزشی خود ثابت می‎کند که تصور شما کاملا اشتباه است و تمامی افرادی که علاقه به پخت کیک زبرا دارند با کمترین مهارت و تجربه آشپزی نیز می‎توانند از پس این کیک خوشمزه و جذاب بر بیایند. از طرف دیگر طعم کیک زبرا کاملا نوستالژیک هست، همه ما را به یاد دوران مدرسه می‎اندازد. میل کردن کیک زبرا در کنار یک لیوان شیر ، یک میان وعده خوشمزه و خاطره انگیز است.

شما در ویدیو طرز تهیه کیک زبرا که آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو برای شما عزیزان فراهم کرده است، به راحتی می‎توانید کیک زبرای خوشمزه‎ای در آشپزخانمی خود تهیه کنید و مطمئن باشید که تجربه پخت کیک زبرا آنقدر دلپزی است که این کار را باز هم تکرار خواهید کرد و کیک زبرا به یک میان وعده همیشگی در منزل شما تبدیل خواهد شد.

طرز تهیه کیک

امتیاز شما :

معرفی دورهنمایش رایگان

طرز تهیه کیک زبرانمایش رایگان

7دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.

نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرز تهیه کیک زبرا”

هنگامی که به یک کیک شکلاتی و وانیلی که راه راه تزیین شده نگاه می کنید، ناخودآگاه جذب زیبایی منحصر به فرد آن می‎شوید. کیک زبرا در میان تمامی کیک ها دارای زیبایی منحصر فرد است. این کیک به دلیل ظاهر زیبا و راه راه خود که شبیه گورخر است به کیک زبرا یا گورخر در سراسر جهان معروف است.

قیمت دوره

رایگان

نوع دوره

رایگان

تعداد فایل ها

1

درصد پیشرفت دوره

100%