اگر اصالتا اهل قزوین باشید حتما یک بار نان چای قزوین را میل کرده اید، پس در ادامه با طرز تهیه نان چایی قزوین با ما همراه باشید. این شیرینی سنتی خوش طعم بیشتر در شهر های قزوین و زنجان تهیه می شود و به زبان محلی به آن چای چورک هم می گویند. ناگفته نماند طعم خوشمزه ی آن مورد پسند همه ی مردم است.
اکثر مردم در مراسم رسمی و مجالس شادی و سوگواری با این شیرینی به همراه چای از میهمانان پذیرایی میکنند. همچنین در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان روی سفره های افطار خود از این شیرینی خوشمزه استفاده میکنند. همچنین میتوانید در وعده های صبحانه و عصرانه این شیرینی را به همراه چای میل کنید.
بخاطر نام نان چای قزوین شاید فکر کنید که این شیرینی شبیه به نان می باشد. اما این شیرینی طعم ترد و بیسکوییتی با اندازه های کوچکی دارد و هیچ شباهتی با نان ندارد. بخش عظیمی از مواد این شیرینی را آرد فراهم کرده است. همچنین بخاطر طعم شیرینی کمی که دارد نام نان را به خود اختصاص داده است.
نان چای سنتی قزوین فرمول بسیار راحتی دارد و با مواد اولیه طرز تهیه نان چایی قزوین که خیلی راحت و قابل دسترس هستند، همچنین نکات ریزی که داخل ویدیو خدمت شما عرض شده می توانید به سرعت این شیرینی را در منزل تهیه کنید و بخاطر دوام بالا می توانید آنرا در ظرف در بسته نگه داری کنید و تا یک ماه با چای خوش طعم میل نمایید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.