کلد برو Cold Brew نوعی قهوه سرد دم است که اولین بار در کوبا تهیه شد. در دنیای نوشیدنیها در دسته نوشیدنیهای سرد بر پایه قهوه جای دارد. در تهیه این قهوه از آب سرد و یا یخ استفاده میشود. این نوشیدنی به راحتی در منزل قابل تهیه است و میتوانید از طعم آن لذت ببرید. تفاوت این قهوه با سایر قهوهها استفاده از آب سرد در دم آوری میباشد که زمان بالای دم آوری، جایگزین دما شده است.
در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه کلدبرو آشنا شوید.
فهرست مطالب
طرز تهیه قهوه کلد برو بدون دستگاه
برای تهیه این قهوه نیاز است که دانه قهوه را به صورت درشت آسیاب کرده یا قهوه آسیاب درشت خریداری کنید.
یک ظرف یا بطری شیشهای در دار انتخاب کنید. هر مقدار قهوه درون شیشه میریزید، 10 برابر آن آب اضافه کنید.
به طور مثال برای 20 گرم پودر قهوه ، به 100 گرم آب نیاز است. با این نسبت یک قهوه کلدبرو با طعمی قوی خواهید داشت.
پیشنهاد ویژه…
اگر به دنیای قهوه و نوشیدنیهای کافیشاپی علاقه دارید به شما دوره باریستا آموزشگاه آشپزشو را پیشنهاد میکنیم. در این دوره شما با تاریخچه قهوه، انواع رست، دم آوری و نوشیدنیهای سرد و گرم آشنا خواهید شد و در کنار آن پرطرفدارترین کیکهای کافهای را نیز خواهید آموخت. برای شرکت در این دوره کافیست به صفحه دوره باریستا مراجعه کنید.
حال آب و قهوه را با کمک یک قاشق کاملا هم بزنید. درب بطری را بسته و حداقل 12 ساعت درون یخچال استراحت دهید.
پس از گذشت این زمان، محتویات بطری را از یک صافی، یا یک پارچه تمیز رد کنید تا تفاله قهوه جدا شود. مایع به دست آمده را درون یخچال نگهداری کنید. قهوه کلدبرو شما آماده است و میتوانید هنگام سرو قطعات یخ را نیز به لیوان خود اضافه کنید.
بیشتر بخوانید…
انواع قهوه در کافی شاپ: معرفی و آموزش طرز تهیه 30 مدل قهوه
سخن پایانی:
در این مقاله از آموزشگاه آشپزی آشپزشو به طرز تهیه قهوه کلد برو پرداختیم. همانطور که متوجه شدید، رعایت زمان در تهیه این قهوه از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا زمان جایگزین دما در فرایند دم کشیدن قهوه شده است. در تهیه این نوشیدنی سرد پیشنهاد میشود که از آب تصفیه شده استفاده کنید تا طعم نهایی قهوه شما دلپذیر باشد. این قهوه را حداکثر 2 هفته میتوانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و از سرو آن لذت ببرید. وجه تمایز این قهوه با سایر قهوهها، طعم اسیدیته کمتر میباشد.
سوالات متداول
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.