اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه قهوه کلد برو بدون دستگاه!

طرز تهیه قهوه کلد برو

کلد برو Cold Brew نوعی قهوه سرد دم است که اولین بار در کوبا تهیه شد. در دنیای نوشیدنی‌ها در دسته نوشیدنی‌های سرد بر پایه قهوه جای دارد. در تهیه این قهوه از آب سرد و یا یخ استفاده می‌شود. این نوشیدنی به راحتی در منزل قابل تهیه است و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید. تفاوت این قهوه با سایر قهوه‌ها استفاده از آب سرد در دم آوری می‌باشد که زمان بالای دم آوری، جایگزین دما شده است.

در ادامه  همراه ما باشید تا با طرز تهیه کلدبرو آشنا شوید.

طرز تهیه قهوه کلد برو بدون دستگاه

طرز تهیه قهوه کلد برو بدون دستگاه

برای تهیه این قهوه نیاز است که دانه قهوه را به صورت درشت آسیاب کرده یا قهوه آسیاب درشت خریداری کنید.

یک ظرف یا بطری شیشه‌ای در دار انتخاب کنید. هر مقدار قهوه درون شیشه می‌ریزید، 10 برابر آن آب اضافه کنید.

به طور مثال برای 20 گرم پودر قهوه ، به 100 گرم آب نیاز است. با این نسبت یک قهوه کلدبرو با طعمی قوی خواهید داشت.

پیشنهاد ویژه…
اگر به دنیای قهوه و نوشیدنی‌های کافی‌شاپی علاقه دارید به شما دوره باریستا آموزشگاه آشپزشو را پیشنهاد می‌کنیم. در این دوره شما با تاریخچه قهوه، انواع رست، دم آوری و نوشیدنی‌های سرد و گرم آشنا خواهید شد و در کنار آن پرطرفدارترین کیک‌های کافه‌ای را نیز خواهید آموخت. برای شرکت در این دوره کافیست به صفحه دوره باریستا مراجعه کنید.

حال آب و قهوه را با کمک یک قاشق کاملا هم بزنید. درب بطری را بسته و حداقل 12 ساعت درون یخچال استراحت دهید.

پس از گذشت این زمان، محتویات بطری را از یک صافی، یا یک پارچه تمیز رد کنید تا تفاله قهوه جدا شود. مایع به دست آمده را درون یخچال نگهداری کنید. قهوه کلدبرو شما آماده است و  میتوانید هنگام سرو قطعات یخ را نیز به لیوان خود اضافه کنید.

بیشتر بخوانید…

انواع قهوه در کافی شاپ: معرفی و آموزش طرز تهیه 30 مدل قهوه­­

سخن پایانی:

در این مقاله از آموزشگاه آشپزی آشپزشو به طرز تهیه قهوه کلد برو پرداختیم. همانطور که متوجه شدید، رعایت زمان در تهیه این قهوه از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا زمان جایگزین دما در فرایند دم کشیدن قهوه شده است. در تهیه این نوشیدنی سرد پیشنهاد می‌شود که از آب تصفیه شده استفاده کنید تا  طعم نهایی قهوه شما دلپذیر باشد. این قهوه را حداکثر 2 هفته می‌توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و از سرو آن لذت ببرید. وجه تمایز این قهوه با سایر قهوه‌ها، طعم اسیدیته کمتر می‌باشد.

سوالات متداول

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه