تخفیف ویژه جشنواره یلدا
۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان تخفیف فقط تا شب یلدا
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه پیتزا ناپولی

طرز تهیه پیتزا ناپولی

اصلی ترین نوع پیتزا، پیتزا ناپولی می‎باشد.این نوع پیتزا دارای بافت ترد و نازکی است در این مقاله طرز تهیه پیتزا ناپولی را مشاهده میکنید.

تاریخچه‌ٔ آن به قرن هجدهم و شهر ناپل ایتالیا بازمی‌گردد. آن زمان مردم شهر ناپولی به دنبال غذایی ارزان قیمت بودند که به سرعت حاضر شود .بر اساس این نیاز بود که پیتزا ناپولی ابداع شد.

اگر بخواهیم اصیل ‌ترین پیتزا را از میان صد ها پیتزای موجود در منوی رستوران ها انتخاب کنیم.

یقیناً پیتزای شهر ناپول اصیل ‌ترین آنها خواهد شد.

یک پیتزا همراه با بافتی ترد و نازک که از قرن هجدهم در شهر ناپول طبخ می‌ شود. از همان ابتدا بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است. با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه شوید.ما در این مقاله طرز تهیه پیتزا ناپولی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پیتزا ناپولی

فهرست

  1. مواد اولیه پیتزا ناپولی
  2. طرز تهیه پیتزا ناپولی
  3. درباره پیتزا ناپولی بیشتر بدانیم

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا ناپولی گفته می شود. و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

مواد اولیه پیتزا ناپولی

  1. گوجه فرنگی رسیده پنج تا شش عدد
  2. روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
  3. نمک و فلفل به مقدار لازم
  4. پنیر موتزارلای تازه 200 گرم
  5. برگ ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا ناپولی

  1. برای طرز تهیه پیتزا ناپولی، شعله پایین فر را روشن کنید .و دمای آن را روی 200 درجه سانتی گراد (چهارصد درجه فارنهایت ) تنظیم کنید و بگذارید برای پختن پیتزا ناپولی گرم شود.
  2. سپس مطابق مقاله طرز تهیه خمیر پیتزا خمیر پیتزا را آماده کنید.
  3. سپس گوجه فرنگی های خرد شده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار کنید.
  4. در مرحله ی بعدی سینی را چرب کنید و خمیر را به قطر دو الی سه میلی متر بازکنید.
  5. با کاتر گرد ده سانتی متری برش بزنید و در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید.
  6. از مخلوط گوجه فرنگی، روی خمیرها بریزید.
  7. سپس حلقه های پنیر را روی آن ها بچینید .درون فر قرار دهید تا پیتزا طلایی شود و پنیر ذوب شود.
  8. در گام آخر پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن ها را با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.

درباره پیتزا ناپولی بیشتر بدانیم

طرز تهیه پیتزا ناپولی

این توجه همگانی در نزد مردمان شهر ناپول و بعد از آنها در سراسر جهان به پیتزا ناپولی، ریشه در ارزانی پیتزا ناپولی دارد. البته نمی توان همراه با ارزان بودن، از کنار طبخ سریع این پیتزا نیز عبور کرد.

جذابیت پیتزای ناپلی در کلاسیک بودن آن است. پس باید طرز تهیه آن نیز کلاسیک باشد. مثلا همراه با تنور هیزمی گنبدی شکل پخته شود.و اینکه خمیر دست ‌ساز آن حتماً با دست ها باز شوند.

چرا طرز تهیه پیتزا ناپولی ساده است

در تهیه پیتزا ناپولی نگاه کلاسیک وجود دارد. تمام آن چیزی که بر خمیر می پاشند، گوجه فرنگی، سیر، روغن زیتون و پنیر است. از این رو به راحتی می‌ توان پیتزا ناپولی را به عنوان یکی از ساده ‌ترین پیتزا ها در آموزش آشپزی در نظر آورد.

پیتزای ناپولی باید در تنور هیزمی گنبد شکل درست شود. خمیر آن حتماً باید با دست باز شود، نه به کمک ابزار و همچنین دارای خمیر نازکی باشد.

بر روی خمیر پیتزا گوجه فرنگی، پنیر، سیر و روغن زیتون می‌ریزند. در قرن هجدهم در شهر بندری ناپلی این مواد به مقدار زیاد و با قیمتی ارزان در دسترس عموم بوده است. به این ترتیب اولین پیتزا و اصیل‌ترین نوع پیتزا شکل‌گرفته است.

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه