شما می توانید از فینگرفودهای خوشمزه در میهمانی های ساده و حتی مجلل خود استفاده کنید. یکی از مهم ترین میهمانی هایی که برای تهیه غذای آن معمولا افراد سردرگم می شوند، میهمانی های جشن تولد می باشد. شما برای تهیه غذای این میهمانی ممکن است هیچ ایده ای نداشته باشد. یا این که فرصت کافی برای تهیه غذای جالبی نداشته باشید. پیشنهاد آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو به شما استفاده از طرز تهیه فینگرفود سوسیس سوخاری پنیری برای این مراسم است.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه فینگر فود سوسیس سوخاری پنیری
- طرز تهیه فینگر فود سوسیس سوخاری پنیری
- درباره فینگر فود سوسیس سوخاری پنیری بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه فینگر فود سوسیس سوخاری پنیری گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه فینگر فود سوسیس سوخاری پنیری
- سوسیس چهار عدد
- پنیر ۵ برگ
- شیر یک لیوان
- آرد ۲۰۰ گرم
- چیپس به میزان لازم
- سیخ چوبی چند عدد
طرز تهیه فینگرفود سوسیس سوخاری پنیری
- در مرحله اول از طرز تهیه فینگر فود سوسیس سوخاری پنیری باید آرد و شیر را با هم ترکیب کنید. نکته مهم در این مرحله این است که نباید شیر را ناگهانی به آرد اضافه کنید این کار باعث گلوله گلوله شدن ترکیب شما می شود و مشکلاتی را برای شما ایجاد می کند.
- در مرحله بعد طرز تهیه فینگر فود می توانید از سوسیس های بند انگشتی یا کوکتل ها استفاده کنید. طول سوسیس ها باید به اندازه پنیرها باشد.
- سپس باید پنیرهای زرد زیبا را به دور سوسیس ها بپیچید، حتی شما می توانید با بر خی از کاتر ها به شکل دلخواه سوسیس ها را برش دهید این کار زیبایی فوق العاده ای به فینگر فود شما می بخشد.
- در مرحله بعد باید سوسیس را در یک سیخ چوبی فرو برده و به داخل ترکیب آرد خود بزنید.
- بعد از طعم دار کردن سوسیس ها حالا باید چیپس را خرد کنید و سوسیس ها را به چیپس ها آغشته کنید.
- در آخر باید این سوسیس ها را با روغن داغ شده سرخ کنید.
درباره فینگرفود سوسیس سوخاری پنیری بیشتر بدانیم
سوسیس هم یک از خوراکی های پرطرفدار در بین بچه ها است. با تهیه این فینگرفود برای کودکانتان جشن تولد آن ها را شادتر برگزار کنید. فینگر فود به عنوان یکی از شاخههای هنر آشپزی و با توجه به جذابیتهایی که برای نسل جدید دارد، برای بسیاری از علاقمندان به دنیای آشپزی تازگی داشته و تمایل به آموزش فینگر فود دارند. برای آموزش انواع فینگر فود و کسب مدرک بین المللی آشپزی می توانید به آموزشگاه ما مراجعه فرمایید. همچنین کسانی که قصد مهاجرت از طریق آشپزی را دارند می توانند با کسب مهارت و دریافت مدرک بین المللی در دوره های آشپزی به این مهم دست یابند.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.