طرز تهیه فینگرفود رول کالباس : فینگر فود را می توان غذایی بسیار ساده و سهل الوصول دانست. این غذا به راحتی با انگشتان زیبای شما قابل خوردن است. شما به راحتی با دستورات بسیار ساده ای می توانید برای تهیه فینگر فود اقدام کنید. اگر عادت دارید که غذاهای بسیار سخت و مجلل را در مهمانی های خود سرو نمایید و بر اثر این اتفاق پس از هر میهمانی تا چند روز کسل و خسته هستید، پیشنهاد آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو به شما استفاده از غذاهای ساده ای مثل فینگر فود است. کالباس یک خوراکی خوشمزه برای بچه ها می باشد. شما با این ماده خوشمزه می توانید برای بچه ها فینگر فود جذابی را تهیه کنید. پس با ما، برای آموزش دستور پخت این غذای خوشمزه همراه شوید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه فینگرفود رول کالباس
- طرز تهیه فینگرفود رول کالباس
- درباره فینگرفود رول کالباس بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه فینگرفود رول کالباس گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه فینگرفود رول کالباس
نکته مهم این است که مواد لازم برای این فینگر فود مقدار مشخصی ندارد و بستگی به تعداد میهمانان شما دارد.
- نان لواش
- کالباس
- گوجه
- خیار شور
- زیتون
- جعفری
- فلفل دلمه ای
- سس مایونز
طرز تهیه فینگرفود رول کالباس
- در مرحله اول تمام سبزیجات به کار رفته در این فینگر فود را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
- نان لواشی را که تهیه کرده ایم، در مرحله بعد باید به تکه متوسطی به اندازه یک ساندویچ در آورده و با سس دلخواه یا سس مایونز طعم دار می کنیم.
- در مرحله سوم تهیه فینگر فود باید تمامی مواد اولیه را روی نان بچینیم.
- در مرحله چهارم تهیه فینگرفود باید نان را به صورت رول مانندی در بیاوریم.
- مرحله پنجم آماده سازی این فینگرفود، باید ساندویچ ها را برش دهیم و برای تزیین کردن آن ها اقدام کنیم.
درباره فینگرفود رول کالباس بیشتر بدانیم
فینگر فود در معنای لغوی به معنای غذای انگشتی است و در واقع به غذاهایی گفته میشود که در ابعاد کوچک برای پیش غذا، میان وعده و غیره استفاده میشوند. به دلیل سبک و روش آماده کردن و پخت فینگر فود، میتوان به راحتی آن را با دست خورد.
در سال ١٣١٩ که کافهها در آمریکا رونق گرفتند، صاحبان کافهها تصمیم گرفتند تا برای میان وعده غذاهای سادهای تهیه کنند که دشواری تهیه غذاهای معمولی را نیز نداشته باشند. به همین دلیل اقدام به تهیه خوراکیهایی کردند که به راحتی با دست خورده میشد؛ و همینجا بود که فینگرفودها به وجود آمدند. با گذشت زمان این غذاهای خوشمزه در کشورهای اروپایی نیز رواج پیدا کرده و حتی به عنوان غذای اصلی سرو میشدند.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.