در بین همه ی انواع مختلف از فینگر فود ها، تاکوی گوشت می تواند گزینه ی بسیار خاصی در نظر گرفته شود اگرچه ممکن است بسیاری از افراد طرفدار این نوع از خوراکی ها نباشد و شما شما به راحتی می توانید با در نظر گرفتن سلیقه ی مهمانان خود این نوع از فینگر فود ها را در اولویت خود قرار دهید. اگر شما هم علاقمند به یادگیری طرز تهیه فینگرفود، تاكوی گوشت وسالاد كلم دارید با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله همراه شوید.
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه تاكوی گوشت و سالاد كلم گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
فهرست مطالب
مواد اولیه تاکوی گوشت و سالاد كلم
- گوشت پخته شده ریش شده (۲۵۰ گرم)
- سیر (۱ حبه خرد شده)
- نمک فلفل زیره (۱/۲ قاشق چای خوری)
- کلم ریش شده (۱ پیمانه)
- خامه ترش (۱/۴ پیمانه)
- کاهو خرد شده (۱۰۰ گرم)
- آبلیمو (۱ قاشق سوپ خوری)
- سس مایونز (۲۰ گرم)
طرز تهیه فینگرفود تاکوی گوشت و سالاد كلم
- گوشت پخته شده را در تابه با کمی سیر و ادویه تفت دهید.
- بعد از سرخ شدن سالاد را باهم مخلوط کنید
- در این نوع غذا نان تاکو (یا اگر نداشتید نان ترتیلا) را برش دهید و بعد با کاتر دایره ای در بیاورید سپس بصورت کتابی در بیاورید و سرخ کنید در این صورت نان حالت U میگیرد
درباره فینگرفود تاکوی گوشت و سالاد كلم بیشتر بدانیم
استفاده از فینگر فود تاکو در بسیاری از مهمانی ها همواره محدودیت های ویژه ای دارد اگر چه این نوع از فینگر فود ها جزو لاکچری ترین نوع از فینگر فود ها در نظر گرفته می شود ولی با در نظر گرفتن سلیقه ی افراد می توان در انتخاب آنها دچار تردید بود. پیشنهاد ما ان است اگر خواستار آن هستید که از این نوع خوراکی های خوشمزه برای مهمانی های خود استفاده کنید و از سوی دیگر رضایت مهمانان خود را به دست اورید و در این وسط اطلاعات کاملی در مورد سلیقه ی غذایی هر کدام از افراد حاضر در مهمانی را ندارید به راحتی می توانید تنوع مختلفی از انواع فینگر فود ها را در نظر بگیرید. به گونه ای که در مقابل فینگرفود دریایی از انواع دیگر از فینگرفود های سرد و گرم دیگر نیز استفاده کنید در این حالت در یک مهمانی به راحتی می توانید رضایت همه ی مهمانان را به دست آورید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.