طرز تهیه تاكوي ماهي و سالاد كلم

طرز تهیه تاکوی ماهی و سالاد کلم - آشپزشو

در بین همه ی انواع مختلف از فینگر فود ها، فینگر فود دریایی می تواند گزینه ی بسیار خاصی در نظر گرفته شود اگرچه ممکن است بسیاری از افراد طرفدار این نوع از خوراکی ها نباشد و شما شما به راحتی می توانید با در نظر گرفتن سلیقه ی مهمانان خود این نوع از فینگر فود ها را در اولویت خود قرار دهید. تهیه ی این نوع از فینگر فود ها در نواحی بسیار رونق دارد که نزدیک به دریا است و مردم این نواحی علاقه ی ویژه ای به غذاهای دریایی دارند. اگر شما هم علاقمند به یادگیری طرز تهیه فینگرفود دریایی، تاكوي ماهي وسالاد كلم دارید با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله همراه شوید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه فینگرفود دریایی، تاكوي ماهي وسالاد كلم
  2. طرز تهیه فینگرفود دریایی، تاكوي ماهي وسالاد كلم
  3. درباره فینگرفود دریایی، تاكوي ماهي وسالاد كلم بیشتر بدانیم

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه فینگرفود دریایی، تاكوي ماهي وسالاد كلم گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

مواد اولیه فینگرفود دریایی، تاكوي ماهي وسالاد كلم

  1. ماهی قزل آلا 2 عدد
  2. روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  3. سیر 2 حبه
  4. خمیر فیلو به مقدار لازم
  5. کلم بنفش خرد شده 1 لیوان
  6. خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
  7. آبلیمو و برگ گشنیز به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه فینگرفود دریایی، تاكوي ماهي وسالاد كلم

  1. ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید.
  2. روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید.
  3. ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زيتون و سیر رنده شده مخلوط کنید
  4. .داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید. خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد).
  5. داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید. سپس قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود.
  6. کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاكوهابريزيد و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.

 

 

درباره فینگرفود دریایی، تاكوي ماهي وسالاد كلم بیشتر بدانیم

استفاده از فینگر فود دریایی در بسیاری از مهمانی ها همواره محدودیت های ویژه ای دارد اگر چه این نوع از فینگر فود ها جزو لاکچری ترین نوع از فینگر فود ها در نظر گرفته می شود ولی با در نظر گرفتن سلیقه ی افراد می توان در انتخاب آنها دچار تردید بود. پیشنهاد ما ان است اگر خواستار آن هستید که از این نوع خوراکی های خوشمزه برای مهمانی های خود استفاده کنید و از سوی دیگر رضایت مهمانان خود را به دست اورید و در این وسط اطلاعات کاملی در مورد سلیقه ی غذایی هر کدام از افراد حاضر در مهمانی را ندارید به راحتی می توانید تنوع مختلفی از انواع فینگر فود ها را در نظر بگیرید. به گونه ای که در مقابل فینگرفود دریایی از انواع دیگر از فینگرفود های سرد و گرم دیگر نیز استفاده کنید در این حالت در یک مهمانی به راحتی می توانید رضایت همه ی مهمانان را به دست آورید.

 

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶