اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه پاستا عربیتا، 0 تا 100 آموزش پاستا عربیتا !

طرز تهیه پاستا عربیتا، 0 تا 100 آموزش پاستا عربیتا!

پاستا عربیتا، از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای بین‌المللی است. که با عطر و طعم فوق‌العاده خود می‌تواند غذای بی‌نظیری برای سرو در مجالس و مهمانی‌ها باشد. در تهیه این غذای لذیذ و پرطرفدار از مواد اولیه گوناگون مانند سس‌های خوشمزه، ادویه‌جات معطر، گوشت، مرغ، بادمجان و… استفاده می‌شود، و می‌توان به شکل‌های مختلف آن را تهیه و سرو کرد. در مقاله امروز آموزشگاه آشپزشو همراه ما باشید تا طرز تهیه پاستا عربیتا به‌عنوان یک وعده غذایی سریع و لذیذ را آموزش دهیم.

مواد اولیه پاستا عربیتا

مواد اولیه پاستا عربیتا
  • پاستا پنه: ۳۰۰ گرم
  • پودر پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل تند خرد شده: ۱ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • گوجه فرنگی نگینی: ۱ پیمانه
  • پوره گوجه فرنگی: ۱ پیمانه
  • برگ ریحان: یک سوم پیمانه
  • زیتون سیاه حلقه شده: نصف پیمانه
  • آب: ۱ تا یک و نیم پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز: هر کدام نصف قاشق چای‌خوری

مواد ذکر شده برای تهیه پاستا عربیتا برای دو نفر مناسب هستند و کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شوند.

دستور پخت

دستور پخت پاستا عربیتا پاستا ایتالیایی خوش مزه

پیشنهاد ویژه…
اگر از آن دسته افراد علاقمند به‌یادگیری آشپزی بین المللی هستید، و دوست دارید مدرک آشپزی معتبر دریافت کنید، جای شما در آشپزشو خالیست! آموزشگاه آشپزشو، زیر نظر بهترین استادید کشور دوره حضوری آشپزی ملل را برای علاقه مندان تشکیل داده است.

  • مرحله‌ی اول
    برای تهیه پاستا عربیتا ابتدا یک تابه بزرگ انتخاب کنید و پیاز نگینی شده را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن تفت دهید. زمانی که پیاز سبک و طلایی شد حبه‌های نگینی شده سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود
  • مرحله‌ی دوم
    یک فلفل قرمز تازه و تند را خرد کنید و همراه با پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد درون تابه اضافه کنید. تفت دادن مواد را تا ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید و پس از آن گوجه فرنگی خرد شده را به مواد بیفزایید. پوره گوجه و آب را نیز درون تابه بریزید و منتظر بمانید تا مواد به جوش آیند تا سس عربیتا آماده شود.
  • مرحله‌ی سوم
    پس از جوش آمدن پوره گوجه پاستای پنه را درون تابه بریزید و در آن را بگذارید، پس از ۸ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا پنه‌ها نرم شوند و طعم‌ها را با آن ترکیب گردند.
  • مرحله چهار
    هنگامی که آب گوجه به طور کامل جذب پنه شد زیتون‌های حلقه‌ای شده را به آن اضافه کنید و مخلوط را در ظرف دلخواه خود بریزید. در این مرحله که هنوز پاستا داغ است پودر پنیر پارمسان و برگ‌های ریحان تازه را به آن اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری به پاستا آرابیاتا ببخشد.
  • مرحله‌ی پنجم
    هم اکنون پاستا با سس عربیتا آماده سرو است و می‌توانید از سبزیجات تازه و معطر دیگر برای تزیین آن استفاده کنید. پاستا عربیتا از غذاهای سریع است و مدت زمان پخت آن ۳۰ دقیقه طول می­کشد.

طرز تهیه پاستا عربیتا با بادمجان

طرز تهیه پاستا عربیتا با بادمجان

پیشنهاد ویژه…
اگر به‌دنیای غذاهای ایتالیایی علاقه دارید، و دوست دارید بصورت حرفه‌ای طرز تهیه انواع غذا و پیش غذا‌های ایتالیایی را یاد بگیرید. جای شما در آشپزشو خالیست! آموزشگاه آشپزشو، زیر نظر بهترین اساتید، دوره آشپزی ایتالیایی را برای علاقمندان تشکیل داده است.

برای تهیه پاستا عربیتا با بادمجان علاوه بر مواد ذکر شده نیاز به یک عدد بادمجان بزرگ است. مرحله اول و دوم را مطابق با
دستور گفته شده انجام دهید و پس از آن بادمجان‌ها را خرد کنید و درون سینی فر بپیچانید. روی بادمجان‌ها یک فویل آلومینیومی قرار دهید و کمی روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید و سینی را در فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.

پس از ۱۰ دقیقه بادمجان‌ها را بیرون آورده و برگردانید تا طرف دیگر آنها پخته شود. در این فاصله پاستا را درون آب جوش و نمک بریزید و هنگامی که کمی نرم شدند آن را آبکش کنید. پس از پختن بادمجان‌ها آنها را درون سس عربیتا بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. پاستا را در ظرف دلخواه خود بکشید و مخلوط سس و بادمجان را روی آن بریزید.

طرز تهیه پاستا عربیتا با گوشت

طرز تهیه پاستا عربیتا با گوشت

پاستا عربیتا با مواد گوناگون مانند چند تکه مرغ، گوشت گاو و میگو قابل سرو است و دستور بسیار آسانی دارد. برای مثال برای تهیه پاستا چیکن عربیتا کافی است مطابق دستور سس عربیتا را آماده کنید و چند تکه مرغ به آن اضافه کنید. تکه‌های مرغ را درون سس تفت دهید تا پخته شوند و با اضافه کردن پاستاهای پنه غذای شما آماده می‌شود. برای تزیین پاستا عربیتا با مرغ روی آن را با سبزی تازه و پنیر پارمسان تزیین کنید و به عنوان وعده کامل یا میان‌وعده میل نمایید.

این دستور پخت را می‌توانید با تکه‌های گوشت یا گوشت چرخ کرده نیز انجام دهید و تنها باید در سس مخلوط تفت داده شوند. طرز تهیه پاستا عربیتا با میگو نیز بسیار راحت است و باید به جای مرغ یا گوشت به سس عربیتا میگو اضافه کنید و پس از آن که میگوها تغییر رنگ دادند و کمی پخته شدند پاستا را اضافه کنید تا غذای شما آماده شود.

سخن پایانی

پاستا عربیتا (یا همان آرابیتا) از غذاهای خوشمزه و خاص است که با طعم منحصربه‌فرد خود بسیاری از ذائقه‌ها را پوشش می‌دهد. این غذای مقوی و خوشمزه با مواد گوناگون تهیه می‌شود و بستگی به سلیقه خودتان دارد که از چه موادی استفاده کنید. با تهیه این پاستای لذیذ مهمانی‌های خود را متفاوت برگزار کنید و طعم و عطر جدیدی به سفره‌های خود ببخشید.

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه