تخفیف ویژه جشنواره زمستانه
۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان تخفیف شگفت انگیز
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه مافین با ۹ طعم مختلف

طرز تهیه مافین با ۹ طعم مختلف به روش قنادی!

مافین یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها است که با ترکیبات بسیار متنوعی تهیه می‌شود. مافین‌ها ظاهر خوب و طعم بی­نظیری دارند و به‌عنوان دسر در مهمانی و مجالس سرو می‌شوند. این شیرینی محبوب زمان ماندگاری بسیار بالایی دارد و با ساده‌ترین مواد که در همه خانه‌ها پیدا می‌شوند می‌توان آن را تهیه کرد. در مقاله امروز همراه ما باشید تا طرز تهیه مافین ساده و طعم‌های متنوع را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه مافین ساده وانیلی

طرز تهیه مافین ساده وانیلی

طرز تهیه مافین وانیلی به‌عنوان ساده‌ترین دستور پخت مافین به شمار می‌رود و برای تهیه آن مواد زیر را باید آماده کنید:

  • آرد دو و نیم پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • روغن گیاهی نصف پیمانه
  • شیر پرچرب ۱ و یک چهارم پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • بیکینگ‌پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • کاغذ مخصوص پخت مافین ۱۲ عدد

در اولین مرحله از طرز تهیه مافین سینی فر را آماده نموده و کاغذهای مخصوص پخت مافین را روی آن بچینید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و آن را روشن نمایید تا کاملاً داغ شود. آرد، شکر نمک و بکینگ پودر را درون یک ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید. سپس مواد دیگر شامل تخم‌مرغ، روغن، شیر و وانیل را درون ظرف دیگر بریزید و با یکدیگر ترکیب کنید.

زمانی که این مواد به بافت یک‌دست رسیدند آنها را به مخلوط ظرف اول اضافه کنید و با استفاده از همزن یا قاشق تمامی مواد را ترکیب نمایید. در این مرحله جهت تزیین مافین می‌توانید از میوه، خشکبار یا شکلات چیپسی استفاده کنید. مواد تزیین دلخواه خود را درون ظرف بریزید و مجدد تمام مواد را هم بزنید. مواد را به شکل مساوی درون کاغذهای مخصوص مافین بریزید و سینی را درون فر قرار دهید. زمان پخت مافین حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد و هنگامی که مافین‌ها طلایی شدند نشان از آماده شدن آنها دارد.

پیشنهاد ویژه…

اگر به شیرینی‌پزی و قنادی علاقه دارید و به فکر کسب درآمد از این راه هستید سری به دوره شیرینی پزی آشپزشو بزنید!

طرز تهیه مافین شکلاتی

طرز تهیه مافین شکلاتی

یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین انواع مافین نوع شکلاتی آن است. برای تهیه این مافین مواد لازم که در دستور بالا ذکر شد را به همراه نصف پیمانه ماست، ۱۰۰ گرم شکلات ذوب شده، ۱۰۰ گرم کره و پودر کاکائو آماده کنید. قبل از تهیه مافین شکلاتی شیر، ماست و کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند. کره و شکر را درون ظرف بریزید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.

ماست را نیز اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تمام مواد را هم بزنید. آرد را ۲ الی ۳ مرتبه الک کنید و در ظرف دیگر با نمک و بیکینگ‌پودر مخلوط کنید. در این مرحله یک الی دو قاشق پودر کاکائو به آرد اضافه کنید. تخم‌مرغ را درون ظرفی شکسته و هم بزنید تا کاملاً حجیم شوند و سپس مقداری وانیل به آن اضافه کنید. تخم‌مرغ را به سایر مواد اضافه نموده و هم بزنید تا مایه مافین یکدست شود. پس از ذوب کردن شکلات تلخ به روش بن ماری روی بخار کتری آن را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در نهایت مایه مافین آماده شده است و کاغذهای مخصوص مافین که از قبل روی سینی چیده‌اید را با مواد پر کنید. برای تزیین این شیرینی می‌توانید از شکلات چیپسی استفاده نمایید. سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه شیرینی‌ها پخته شوند.

طرز تهیه مافین سیب

طرز تهیه مافین سیب

مافین سیب از دیگر شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار است که علاوه بر مواد ذکر شده ۲ پیمانه سیب زرد ورقه شده باید تهیه کنید. برای تهیه این مافین ابتدا فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده و روشن کنید تا داغ شود. آرد، نمک، بکینگ پودر و در صورت تمایل مقداری پودر دارچین را درون یک ظرف الک کنید و در ظرف دیگر تخم‌مرغ، شیر، وانیل و شکر را مخلوط نمایید. مخلوط آماده شده را به ظرف آرد اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.

پس از آن کره را به ظرف اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید تا به یک بافت یکدست برسد. سیب‌ها را به شکل ورقه‌ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید. مجدد تمام مواد را هم بزنید تا سیب‌ها به طور یکنواخت در مایه مافین پخش شوند. در ادامه قالب‌های مافین را با مواد پر کنید و مقداری شکر روی آنها بریزید. در نهایت سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون طبقه وسط فر بگذارید تا پخته شوند.

طرز تهیه مافین کدو حلوایی

طرز تهیه مافین کدو حلوایی

برای تهیه مافین کدو حلوایی نیاز به یک و نیم پیمانه پوره کدو حلوایی، یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین، یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین و پنیر خامه‌ای است. قبل از هر چیز فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده و اجازه دهید به طور کامل داغ شود. پودر قند، پنیر خامه‌ای، وانیل و شیر را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید تا بافت یک‌دستی به دست آید و درون قیف بریزید.

تخم‌مرغ، پوره کدو حلوایی و کره نرم شده را درون ظرف بریزید و با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید تا مایه مافین یکدست شود. کره را نیز به مواد اضافه کنید و در ظرفی دیگر مواد خشک شامل بکینگ پودر، آرد، وانیل، پودر دارچین و جوش شیرین را ترکیب نمایید. مواد خشک را الک کنید و سپس با تمام مواد تر مخلوط نمایید. قالب‌های مافین را به اندازه سه چهارم با مواد پر کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید و برای آن که مطمئن شوید مافین‌ها پخته‌اند یک خلال دندان درون آن فرو کنید.

پیشنهاد ویژه…

اگر به شیرینی‌پزی و قنادی علاقه دارید و به فکر کسب درآمد از این راه هستید سری به دوره شیرینی پزی آشپزشو بزنید!

طرز تهیه مافین موزی

طرز تهیه مافین موزی

مافین موزی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین شیرینی‌ها است و برای تهیه آن باید یک پیمانه موز له شده، یک سوم پیمانه ماست یونان،ی یک سوم پیمانه کره بادام زمینی و یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین آماده کنید. پس از روشن کردن فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قالب‌های مافین را روی سینی بچینید و کنار بگذارید. مواد خشک شامل پودر دارچین، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط کنید.

ماست و کرده بادام زمینی را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و سپس مواد دیگر شامل موز، تخم‌مرغ، شکر و وانیل را به آن اضافه نمایید. پس از مخلوط کردن مواد ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و مجدد همه آنها را هم بزنید. قالب‌های مافین را با مواد پر کنید و در صورت تمایل روی آنها را با گردوی خرد شده تزیین کنید. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید و با خلال دندان بافت آن را چک کنید.

طرز تهیه مافین توت‌فرنگی

طرز تهیه مافین توت‌فرنگی

برای تهیه یکی دیگر از خوشمزه‌ترین مافین‌ها یعنی مافین توت‌فرنگی نیاز به ۱۵۰ الی ۱۶۰ گرم تکه‌های توت‌فرنگی است. ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و آرد و بیکینگ‌پودر را الک نمایید. در ظرفی دیگر وانیل، شکر و تخم‌مرغ‌ها را مخلوط نمایید. زمانی که مایه مافین حالت کشدار پیدا کرد کره ذوب شده، روغن مایع و شیر را به آن اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید.

ترکیب آرد و بیکینگ‌پودر را نیز به آرامی و در چند مرحله به مایه مافین اضافه نموده و مجدد مواد را هم بزنید. نصف قالب‌های مافین را با مواد پر کنید و تکه‌های توت‌فرنگی را روی آنها بریزید و با دست کمی فشار دهید تا فرو بروند. مقداری شکر روی مافین‌ها بریزید و سپس سینی را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه کیک هویج رژیمی ،‌ سالم و بدون شکر!

طرز تهیه مافین بلوبری

طرز تهیه مافین بلوبری

برای تهیه مافین بلوبری حدود ۳۵۰ گرم بلوبری آماده کنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم نموده و روشن کنید تا کاملاً داغ شود. آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را الک کنید و کنار بگذارید. سپس کره ذوب شده را با شکر به مدت ۵ دقیقه و با همزن برقی هم بزنید و در ادامه تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. به مدت یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید و شیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا بافت آن کشدار و یک‌دست شود. ترکیب آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به طور دورانی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. بلوبری‌ها را با آرد ترکیب کنید و سپس آرد اضافی آنها را بگیرید. بلوبری‌ها را درون مایه مافین اضافه نموده و قالب‌ها رو پر کنید. برای تزیین مافین چند عدد بلوبری روی آن بگذارید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

طرز تهیه مافین کرم‌دار

طرز تهیه مافین کرم‌دار

برای تهیه مافین کرم‌دار علاوه بر مواد مافین ساده یک پیمانه شیر، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، ۲ قاشق غذاخوری وانیل، یک قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر پسته آماده کنید. در اولین مرحله از طرز تهیه این شیرینی خوشمزه شکر، شیر و نشاسته ذرت را درون شیرجوش یا قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را مدام هم بزنید تا نشاسته به طور کامل حل شود. زمانی که مواد به غلظت رسیدند وانیل و کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کره کامل حل شود. سپس مواد را درون یک کاسه بریزید و آن را با کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید تا خنک شود.

برای تهیه مایه مافین تخم‌مرغ، وانیل و شکر را به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا به بافت کرم رنگ و کش‌دار برسد. شیر را اضافه کنید و یک دقیقه مواد را هم بزنید.

روغن مایع را نیز اضافه کنید و مجدد یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط نمایید. بکینگ پودر و آرد را یک مرتبه الک نموده و در چند مرحله به مایه مافین اضافه کنید. دو سوم قالب‌های مافین را با مواد پر کنید و مواد خنک شده کرم را با قیف روی مافین‌ها بریزید. سینی را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید و زمانی که کیک‌ها طراحی شدند آنها را از فر خارج کنید. عسل را با دو قاشق آب رقیق کنید و با فرچه روی شیرینی‌ها بمالید. در نهایت برای تزیین مافین پودر پسته روی آنها بریزید و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید…

طرز تهیه موچی به سبک ژاپنی؛ ساده، متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه مافین مغزدار

طرز تهیه مافین مغزدار

مافین مغزدار از دیگر شیرینی‌های لذیذ و پرطرفدار است که برای تهیه آن علاوه بر مواد ذکر شده باید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو، یک عدد سفیده تخم‌مرغ، یک پیمانه پودر نارگیل و نصف پیمانه پودر قند آماده کنید. برای تهیه این مافین ابتدا مغز آن را آماده نمایید.

به این منظور سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً پف کند. سپس پودر نارگیل و پودر قند را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا به خمیر یک‌دست تبدیل شود. سپس مواد را به اندازه قالب‌های مافین یعنی ۱۲ عدد توپک تقسیم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا استراحت کنند. پس از آن سراغ تهیه مایه مافین بروید و برای این کار تخم‌مرغ، وانیل و شکر را درون یک ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کشدار شود.

ماست و روغن را نیز به مواد اضافه کنید و مجدد مخلوط نمایید. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را سه مرتبه الک کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. مقداری از مواد را درون قالب‌های مافین بریزید و مغز را روی آن قرار دهید. روی مغز را با باقیمانده مواد پر کنید و در نهایت سینی را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.

سخن پایانی

در مقاله امروز طرز تهیه مافین به روش قنادی در طعم‌های مختلف توضیح داده شد و اکنون می‌توانید مافین‌های بسیار متنوع و خوشمزه‌ای تهیه کنید. این شیرینی لذیذ در کمتر از یک ساعت و با ساده‌ترین ترکیبات تهیه می‌شود. مافین‌ها را در ظرف دلخواه خود سرو کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان نمایید.

سوالات متداول

5/5 (1 نظر)
ارسال دیدگاه