اولین چیزی که در آموزش آشپزی مهم است، اطلاعات آشپز در مورد خواص مواد غذایی و عطر و طعمی است که هر ماده در آن غذا ایجاد می کند. طعم و مزه پیتزا آمریکایی شاید شما را به یاد یک روز گرم تابستانی بیاندازد. حرارت سیر در این پیتزا در کنار استیک گرم، می تواند حرارتی تابستانه در بدن شما ایجاد کند.
این حرارت شما را مجاب می کند که برای دستیابی به طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی، سریع تر اقدام کنید و طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی، برای شما به محبوب ترین دستور پخت تبدیل خواهد شد.
در این مطلب قصد داریم در مورد نوعی پیتزا آمریکایی با شما صحبت کنیم. اگر به کشور آمریکا سفر کرده باشید حتما تفاوت های پیتزا سیر و استیک را با سایر پیتزاها متوجه شده اید. اما در این مطلب ما می خواهیم در مورد مزه متفاوت و تاثیر متفاوت آن بر بدن با شما صحبت کنیم.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه خمیر پیتزا سیر و استیک
- مواد اولیه تاپینگ
- طرز تهیه خمیر پیتزا سیر واستیک
- طرز تهیه پیتزا سیر و استیک
- نکات طلایی در طرز تهیه پیتزا سیر واستیک
- درباره پیتزا آمریکایی خانگی بیشتر بدانیم
- فواید پیتزا آمریکایی خانگی
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه خمیر پیتزا سیر واستیک
- آرد ۳۰۰ گرم
- شکر ۱۰ گرم
- مخمر ۱۰ گرم
- نمک ۱۰ گرم
- گلوتن ۱۰ گرم
- بهبود دهنده ۷ گرم
- روغن مایع یک قاشق غذا خوری
- آب ۱۵۰ گرم
مواد اولیه تاپینگ
- گوشت راسته
- سیر رنده شده
- نمک و فلفل
- روغن زیتون
طرز تهیه خمیر پیتزا سیر واستیک
- تمام مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم.
- سپس آب را کم کم اضافه میکنیم تا شبیه خمیر شود و به دست نچسبد.
- بعد به مدت یک ساعت استراحت میدهیم تا کاملا تخمیر شود وخمیر کاملا پف کند وحجیم شود.
طرز تهیه پیتزا سیر واستیک
- گوشت راسته را برش های نازک میزنیم.
- سپس با سیر رنده شده به همراه نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار میکنیم.
- سپس نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.
- بعد از آماده شدن خمیر به ترتیب ابتدا یک سس کچاپ روی خمیر می ریزیم.
- سپس پنیر پیتزا، استیک ،قارچ و در پایان مجددا پنیر میریزیم.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
نکات طلایی در طرز تهیه پیتزا سیر واستیک
یک نکته مهم این است که مخمر یک موجود زنده هست وآبی که برای رشد مخمر استفاده می شود باید خنک باشد.
درباره پیتزا آمریکایی خانگی بیشتر بدانیم
ترکیب سیر و استیک و پنیر می تواند بسیار فوق العاده باشد و شما را به یاد درختان بی برگ فصل زمستان بیندازد که برف پنیری شکلی بر روی آن ها قرار گرفته است و منظره ای زمستانی را به شما نشان دهد. پیتزا آمریکایی خانگی، می تواند در دل تابستان هم زمستان پنیری شکلی به شما هدیه دهد. با طعم این پیتزا تابستان و زمستان را در کنار هم تجربه خواهید کرد.
طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی، بر پایه وجود فر در منزل افراد است که معنا پیدا می کند.
علت این امر تفاوت این نوع پیتزا با پیتزای ایتالیایی است. پیتزا ایتالیایی در فر سنتی بهتر تهیه می گردد، اما این مساله در مورد پیتزا آمریکایی خانگی ، مطرح نیست. تفاوت نوع پخت این پیتزا در طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی، تغییری ایجاد نمی کند و شاید میزان فصل تابستان را در آن بیشتر هم بکند. رنگ قرمز در پیتزا آمریکایی خانگی، می تواند نشان دهنده حرارت نور خورشید تابستان باشد. وجود مقادیر زیادی سس کچاپ در طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی، می تواند حرارت آفتاب را برای دیگران تداعی کند.
فواید پیتزا آمریکایی خانگی
وجود مقادیر زیادی سیر در طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی، تاثیر بسیار خوبی را بر افزایش میزان سیستم ایمنی بدن شما و دفع باکتری ها و ویروس ها خواهد داشت.
سیر یکی از قوی ترین آنتی بیوتیک ها می باشد و می تواند سلامت افراد را تضمین کند. گوشت موجود در طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی هم می تواند تامین کننده پروتئین خوبی برای شما باشد. طبع گوشت و سیر گرم است. قرار گرفتن پنیر در کنار این مواد، سبب اعتدال مزاج مواد خوراکی در این پیتزا شده و بهترین نتیجه را به شما می دهد.
شما در کنار لذت بردن از یک پیتزای خوشمزه، به آسودگی می توانید از اعتدال مواد غذایی در این پیتزا هم لذت ببرید. طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی، به گونهای طراحی شده است که سلامت افراد را از هر نظر تضمین می کند و غنی بودن مواد این پیتزا می تواند نیاز های مختلف بدن افراد را برطرف کند.
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو، امروزه با آموزش آشپزی به تعداد زیادی افراد و اعطای مدرک بین المللی آشپزی به آن ها توانسته است، افراد زیادی را برای مهاجرت از طریق آشپزی و تبدیل شدن به آشپزهایی حرفه ای، آماده کند. همچنین آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو به صورت تخصصی بر روی سایت آشپزشو قنادشو فعالیت میکند وتمام دستوراتی که برای شما داخل سایت آموزش داده می شود کاملا حرفه ای میباشد.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.