اگر به دنبال روش آماده سازی یک صبحانه خوش مزه و مقوی به نام گرانولای گردو و دارچین هستید و قصد دارید صبحانه ای را در زمان اندک ولی خوشمزه آماده کنید این مقاله را مطالعه فرمایید. دستورپخت طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین برای صبحانه یک روز تعطیل بسیار مناسب می باشد. برای یادگیری این صبحانه خوش طعم و مقوی با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه شوید
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه گرانولای گردو و دارچین
- طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین
- درباره گرانولای گردو و دارچین بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه گرانولای گردو و دارچین
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
- عسل یک چهارم پیمانه
- نمک یک دوم پیمانه
- گردو یک دوم پیمانه تا دو پیمانه
- شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه
- جو پرک سه پیمانه
- دارچین یک ق چ
طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین
- ابتدا باید روغن و عسل را همراه با نمک ترکیب کنید به طوری که به خوبی یک دست شوند.
- در مرحله بعد از طرز تهیه تهیه گرانولای گردو و دارچین می بایست گردوها کوبیده شوند.
- گردو ها را به همراه شکر قهوه ای، جو پرک و دارچین، مخلوط نمایید.
- این مواد را در درون فر قرار دهید و فراموش نکنید که حتما باید بر روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
- دمای لازم فر باید ۱۸۰ درجه باشد و زمان لازم برای پخت نیم ساعت می باشد.
- نکته مهم در آموزش آشپزی برای این غذا این است که باید دو تا سه بار سینی فر را در زمان پخت درآورده و برای هم زدن مواد آن اقدام کنید.
درباره گرانولای گردو و دارچین بیشتر بدانیم
گرانولا یک خوراک، اسنک یا تنقلات به شمار میرود که معمولا در وعده صبحانه یا میان وعده مصرف میشود. نام گرانولا اولین بار به عنوان غلات تجاری یا غلات فرآوری شده در اواخر قرن نوزدهم میلادی ثبت شد اما پس از آن تغییرات بسیاری در آن ایجاد شد. از جمله خواص گرانولا میتوان گفت حتی کسانی که در رژیم هستند میتوانند با خیال راحت مصرف میکنند، چون بدن آنها را سالم و قوی میکند.
اخیرا گرانولا در بین ما، ایرانیان بسیار پر طرفدار شده است. این صبحانه مقوی علاوه بر اینکه به سادگی می توان آن را در خانه تهیه کرد، سرشار از مواد مقوی نیز می باشد. می توان گرانولا را به همراه شیر، ماست با انواع میوه وغیره به عنوان صبحانه، عصرانه و یا حتی یه شام سبک و سالم میل کرد.
ورزشکاران از خواص و تاثیر گرانولا بر سلامتی خود آگاهند. مصرف گرانولا در پیاده روی های طولانی و دویدن، پیک نیک های طولانی و صرف وقت در طبیعت و ورزش به تامین انرژی لازم کمک می کند. همچنین گرانولا سرشار از ویتامین های ضروری و مورد نیاز بدن می باشد و در مقایسه با برخی میان وعده های آماده کالری بالایی نیز ندارد.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.