برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

اگر به دنبال روش آماده سازی یک صبحانه خوش مزه و مقوی به نام گرانولای گردو و دارچین هستید و قصد دارید صبحانه ­ای را در زمان اندک ولی خوشمزه آماده کنید این مقاله را مطالعه فرمایید. دستورپخت طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین برای صبحانه یک روز تعطیل بسیار مناسب می باشد. برای یادگیری این صبحانه خوش طعم و مقوی با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه شوید

فهرست

  1. مواد اولیه گرانولای گردو و دارچین
  2. طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین
  3. درباره گرانولای گردو و دارچین بیشتر بدانیم

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

 

مواد اولیه گرانولای گردو و دارچین

  1. روغن مایع یک چهارم پیمانه
  2. عسل یک چهارم پیمانه
  3. نمک یک دوم پیمانه
  4. گردو یک دوم پیمانه تا دو پیمانه
  5. شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه
  6. جو پرک سه پیمانه
  7. دارچین یک ق چ
طرز تهیه گرانولای

 

طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

  1. ابتدا باید روغن و عسل را همراه با نمک ترکیب کنید به طوری که به خوبی یک دست شوند.
  2. در مرحله بعد از طرز تهیه تهیه گرانولای گردو و دارچین می بایست گردوها کوبیده شوند.
  3. گردو ها را به همراه شکر قهوه ای، جو پرک و دارچین، مخلوط نمایید.
  4. این مواد را در درون فر قرار دهید و فراموش نکنید که حتما باید بر روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
  5. دمای لازم فر باید ۱۸۰ درجه باشد و زمان لازم برای پخت نیم ساعت می باشد.
  6. نکته مهم در آموزش آشپزی برای این غذا این است که باید دو تا سه بار سینی فر را در زمان پخت درآورده و برای هم زدن مواد آن اقدام کنید.

درباره گرانولای گردو و دارچین بیشتر بدانیم

گرانولا یک خوراک، اسنک یا تنقلات به شمار می‌رود که معمولا در وعده صبحانه یا میان وعده مصرف می‌شود. نام گرانولا اولین بار به عنوان غلات تجاری یا غلات فرآوری شده در اواخر قرن نوزدهم میلادی ثبت شد اما پس از آن تغییرات بسیاری در آن ایجاد شد. از جمله خواص گرانولا میتوان گفت حتی کسانی که در رژیم هستند میتوانند با خیال راحت مصرف می‌کنند، چون بدن آنها را سالم و قوی می‌کند.

اخیرا گرانولا در بین ما، ایرانیان بسیار پر طرفدار شده است. این صبحانه مقوی علاوه بر اینکه به سادگی می توان آن را در خانه تهیه کرد، سرشار از مواد مقوی نیز می باشد. می توان گرانولا را به همراه شیر، ماست با انواع میوه وغیره به عنوان صبحانه، عصرانه و یا حتی یه شام سبک و سالم میل کرد.

ورزشکاران از خواص و تاثیر گرانولا بر سلامتی خود آگاهند. مصرف گرانولا در پیاده روی های طولانی و دویدن، پیک نیک های طولانی و صرف وقت در طبیعت و ورزش به تامین انرژی لازم کمک می کند. همچنین گرانولا سرشار از ویتامین های ضروری و مورد نیاز بدن می باشد و در مقایسه با برخی میان وعده های آماده کالری بالایی نیز ندارد.

ارسال دیدگاه