در این محتوا قصد داریم طرز تهیه کیک میوه ای ساده و راحت خانگی را به شما آموزش دهیم. شما به راحتی می توانید در خانه با استفاده از این دستور پخت، کیک امیوهای خوشمزهای بپزید. برای پختن این کیک شما به زمان زیادی نیاز ندارید و این کیک به راحتی آماده می شود. برای آشنایی با طرز تهیه کیک میوه ای با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه کیک میوهای
- طرز تهیه کیک میوه ای
- درباره کیک میوهای بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کیک میوه ای گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه کیک میوه ای
- آرد دو پیمانه
- شکر یک پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- روغن نصف پیمانه
- شیر۲ سوم پیمانه
- آب میوه نصف پیمانه
- هل دو سوم قاشق چای خوری
- وانیل دو سوم قاشق چای خوری
- جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
- بکینگ پودر به میزان بسیار کم
طرز تهیه کیک میوه ای
- در مرحله اول طرز تهیه کیک میوه ای، تخم مرغ و وانیل را به همراه هل به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم. دقت داشته باشید در صورتی که همزن برقی ندارید باید این ترکیب را به مدت طولانی تری هم بزنید.
- در مرحله دوم ، به این ترکیب شکر را می افزاییم.
- هنگامی که شکر در این مخلوط به خوبی حل شد، شما می توانید آبمیوه های خوش طعم و شیر و روغن را به مایه این کیک خوشمزه بیفزایید.
- سپس بکینگ پودر و جوش شیرین را به همراه آرد، به آهستگی به مایه اضافه کنید.
- پس از هم زدن این ترکیب و ایجاد یک مایه یک دست می توانید اگر تمایل دارید به آن تکه های میوه خشک شده اضافه کرده و آن را در قالب قرار دهید.
- قالب را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید.
درباره کیک میوهای بیشتر بدانیم
کيک میوه ای برای تغذيه ی بچه ها در مدرسه بسيار مفيداست. این گروه از مواد غذایی برای کودکان و نوجوانانی که به طور دائم درگیر مسایل جسمی و ذهنی هستند و نیز بدنشان در حال رشد و تغییر است، اهمیت خاصی دارد. متخصصان تغذیه، مصرف روزانه سه تا پنج وعده میوه را برای سلامت این گروه سنی توصیه میکنند. میوه ها از جمله غنی ترین منابع ویتامین ها هستند. این مواد خوراکی علاوه بر ویتامین سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هستند و کمک شایانی به حفظ سلامت انسان می کنند. شما با استفاده صحیح از این مواد می توانید زندگی سالمی را برای سالیان دراز داشته باشید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.