بچه ها از خوردن صبحامه های تکراری امتناع می کنند. اگر با صبحانه خوردن بچه ها مشکل دارید با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید تا طرز تهیه کرپ شکلات با توت فرنگی یا موز را به عنوان صبحانه خوشمزه و مقوی به شما معرفی کنیم. این صبحانه علاوه بر اینکه طعم خوبی دارد، مقوی نیز می باشد. اگر غذا جذاب باشد، آموزش آشپزی می تواند یکی از شیرین ترین آموزش های زندگی شما باشد. اما با تهیه غذای تکراری نمی توان چندان به آموزش آشپزی موفق امید داشت. برای یادگیری این صبحانه جذاب با ما همراه شوید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه طرز تهیه کرپ شکلات با توت فرنگی یا موز
- طرز تهیه کرپ شکلات با توت فرنگی یا موز
- درباره کرپ شکلات با توت فرنگی یا موز بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کرپ شکلات با توت فرنگی یا موز گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه طرز تهیه کرپ شکلات با توت فرنگی یا موز
- آرد یک پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- شیر یک پیمانه
- توت فرنگی یا موز به میزان دلخواه
- شکر یک قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چایی خوری
- شکلات صبحانه به میزان دلخواه
- بکینگ پودر نصف قاشق چایی خوری
این مواد اولیه برای ۳ نفر می باشد.
طرز تهیه کرپ شکلات با توت فرنگی یا موز
- ابتدا باید برای ترکیب کردن شکر و وانیل و تخم مرغ و شیر آن ها را در مخلوط کن بریزید.
- بعد از این که مایع یک دستی به دست آمد، آرد و بکینگ پودر را نیز به این ترکیب اضافه کرده و هم بزنید.
- ماهیتابه ای را که با کره چرب کرده اید بر روی حرارت ملایمی قرار دهید تا کمی گرم شود، سپس مایه را در ماهیتابه ریخته و به خوبی در درون ماهیتابه پخش کنید.
- پس از سفت شدن کرپ باید آن را برگردانید تا دو طرف آن کاملا پخته شود.
- پس از گذراندن این مراحل حالا باید کرپ را درون ظرفی دیگر سرو کرده و بر روی آن شکلات و توت فرنگی قرار دهید.
- شما می توانید از موز نیز بر روی کرپ استفاده کنید.
درباره کرپ شکلات با توت فرنگی یا موز بیشتر بدانیم
این غذا را میتوان خوشمزه ترین صبحانه مقوی موجود در دنیا نامید. شما با یک بار استفاده کردن از این غذا هیچگاه طعم آن را فراموش نخواهید کرد. اگر از آن دسته افراد هستید که برای خرید نان در هر صبحانه مشکل دارید و دوست ندارید هر روزصبح نان بخورید، این غذا برای شما بسیار مناسب می باشد. کرپ می تواند جای نان صبحانه را برای شما بگیرد و نیاز غذایی شما را از این نظر رفع نماید.
پیشنهاد ویژه…
اگر به آشپزی بینالملل علاقهمندید و یا به فکر مهاجرت از طریق آشپزی هستید سری به دوره آشپزی ملل بزنید. در آموزشگاه آشپزی آشپزشو دوره آموزش آشپزی بینملل با مدرک معتبر، قابل ترجمه و بین المللی توسط سرآشپز و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. برای اطلاعات بیشتر به صفحه آشپزی ملل مراجعه کنید.
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو پس از اتمام دوره آموزش، برای هنرجویان خود مدرک بین المللی آشپزی صادر می کند. مدرک بین المللی آشپزی این آموزشگاه در کشورهای زیادی اعتبار دارد. تمامی سرآشپزها و اساتید این آموزشگاه که به آموزش آشپزی می پردازند، دارای مدرک بین المللی آشپزی می باشند. شما می توانید با در دست داشتن مدرک بین المللی آشپزی برای مهاجرت از طریق آشپزی اقدام کنید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.