طرز تهیه پیتزا بدون فر

طرز تهیه پیتزا2

این روزها تهیه کردن پیتزا های نیمه آماده و آماده از سوپر مارکت ها و یا رستوران ها و فست فود ها کمتر شده است چرا که با استفاده از طرز تهیه پیتزا بدون فر می توان به راحتی در خانه و حتی بدون فر پیتزاهایی را تهیه کرد که نه تنها مضر نیست بلکه سرشار از فایده نیز هستند چرا که آماده کردن پیتزا در خانه و استفاده از طرز تهیه پیتزا بدون فر آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو به شما این امکان را می دهد که میزان و کیفیت مواد مورد استفاده را کنترل کنید.کودکان عاشق پیتزا خوردن هستند زیرا طعم آن برایشان لذت بخش است پس به راحتی می توان این نوع غذای خوشمزه را در منزل برای فرزندانمان تهیه کنیم چه بسا سالم تر خواهد بود. اگر قصد داشتن رژیم غدایی سالم را دارید طرزتهیه ی پیتزا بدون فر را از دست ندهید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه پیتزای بدون فر
  2. طرز تهیه پیتزای بدون فر
    1. نکات طلایی در طرز تهیه پیتزا بدون فر
  3. درباره پیتزا بدون فر بیشتر بدانیم
    1. مزایای پیتزا بدون فر
    2. مضرات پیتزا های آماده

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا بدون فر گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

 

مواد اولیه پیتزای بدون فر

  1. سوسیس، کالباس، مرغ یا گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم
  2. قارچ ۱ پیمانه
  3. فلفل دلمه ای یک چهارم ۱ عدد
  4. پنیر موزارلا یا پیتزا ۱/۵ پیمانه
  5. آبلیمو ترش تازه ۲ قاشق چایخوری
  6. خمیر پیتزا آماده ۱ عدد
  7. سس كچاب ۳ قاشق سوپخوری
  8. ذرت پخته شده، زیتون یا گوجه فرنگی گیلاسی به میزان لازم

 

طرز تهیه پیتزای بدون فر

  1. برای شروع ابتدا، مواد اولیه رو باید برش بزنیم.
  2. برای تهیه این پیتزا من از پپرونی استفاده کردم که کمی تند مزه است. پپرونی ها را به صورت ورقه ای خرد می­کنیم و بعد قارچ­ها را برش هایی یک اندازه که نه خیلی ضخیم و نه خیلی باریک باشند، می زنیم. فلفل دلمه ای را نیز به صورت نگینی خرد می
    کنیم.
  3. حالا مقداری روغن را داخل ماهیتابه ریخته و سوسيس ها را بعد از اینکه روغن کمی داغ شد داخلش می ریزیم و کمی تفت میدیم تا خوش رنگ و سرخ بشوند. اگر شما از مواد دیگری استفاده کردید نیز بهتر هست آن­ها را یک تفت کوچک بدهید چون قرار است پیتزا را بر روی حرارت خیلی ملایم گاز و درون ماهیتابه درست کنیم پس بهتر هست مواد اولیه مان کاملاً پخته شده باشند.
  4. پس از تفت دادن سوسیس وغیره آن ها را از تابه خارج کرده و اکنون قارچ را اضافه می کنیم.
  5. شعله را کمی بیشتر می کنیم و سپس آبلیمو ترش را اضافه می کنیم. اینکار باعث میشه تا قارچ سياه نشود.
  6. بعد از اینکه قارچ ها کمی آب میان بافتیشان را از دست دادند، فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و با همان حرارت بالا تفتشان می­دهیم تا کمی طلایی شوند.
  7. مرحله بعدی آماده کردن خمیر یا نان پیتزا است.
  8. اکنون سس گوجه فرنگی یا همان سس کچاپ را با برس مخصوص آشپزی به سس آغشته می­کنیم و روی خمیر می­ریزیم.
  9. سپس مقدار کمی از پنیر موزارلا یا پیتزا را روی سس می­پاشیم.
  10. اکنون به ترتیب فیلینگ یا مواد میانی پیتزا را روی پیتزا قرارمي­دهيم و در آخر هم باقی پنير را اضافه می­كنيم.
  11. حالا نوبت پخت پیتزا میرسد؛ تابه را روی حرارت بسیار بسیار ملایم گاز قرار می­دیم.
  12. مقدار کمی روغن را داخل تابه می­ریزیم و برای یکنواخت پخش شدن حرارت می توانیم از یک شعله پخش کن کمک بگیریم.
  13. درب ماهیتابه را قرار می­دهیم و اجازه می­دهیم با همان حرارت ملایم، پنیرهای روی پیتزا به آرامی آب شود و وقتی همه پنیر ها به طور کامل ذوب شد پیتزای ما آماده است.
  14. در ظرف مورد نظرتان سرو كنيد و روی آن مقداری آويشن بريزيد و نوش جان كنيد.

 

 

نکات طلایی در طرز تهیه پیتزا بدون فر

  1. برای پیتزای مورد علاقه تان با توجه به خواسته و سلیقه خودتان می­توانید از سوسیس، کالباس یا حتی مرغ یا گوشت استفاده کنید.
  2. دستور قارچ بلانچ شده در سايت و پيج آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو گذاشته شده است. مي­توانيد به آن دستور رجوع كنيد.
  3. حرارت بالا باعث می­شود سبزیجات سریع پخته شوند در حالیکه خواص خودشان را از دست ندهند.
  4. از آنجا که برای پخت پیتزا خبری از فر نیست، بهتراست برای تهیه پیتزاهای بدون فر از خمیر های آماده استفاده کنیم چون یک مرحله از پیش پخت رو در کارخانه انجام داده اند.

 

درباره پیتزا بدون فر بیشتر بدانیم

پیتزا یکی از غذاهای اصلی ایتالیا محسوب می شود که مواد اصلی آن یک لایه خمیر، سس گوجه فرنگی، پنیر و مواد دیگر می باشد که انواع و اقسام مختلفی دارد و نوع مخلوط آن مورد علاقه ی همگان است. پیتزا یکی از غذاهای فوری است و جزو فست فود ها به شمار می رود. به همین دلیل به یکی از محبوب ترین غذا ها در کل دنیا تبدیل شده است و مردم را به سمت یادگیری پیتزا بدون فر کشانده است.

مزایای پیتزا بدون فر

همانطور که می دانید پیتزا مخلوط یکی از پرطرفدار ترین پیتزاها است که می توانید با استفاده از طرزتهیه پیتزا بدون فر و مواد مغذی فیبردار هم یک پیتزا و در عین حال یک غذای سالم داشته باشید. وجود پنیر در پیتزا مخلوط پروتئین مورد نیاز بدن شما را برای یک روز کامل فراهم می کند. همچنین دارای فسفر است که محافظی برای استخوان ها و دندان های شما محسوب می شود.
یک پیتزا مخلوط خانگی دارای سلنیوم است که این ماده کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و سایر بیماری ها را به دنبال دارد.
و همچنین سس گوجه فرنگی که به مقدار زیاد در پیتزا استفاده می شود دارای لیکوپن است که یک آنتی اکسیدان قوی است و در برابر سرطان و بیماری های دیگر مقاومت می کند.

 

 

مضرات پیتزا های آماده

پیتزا های آماده دارای چربی و نمک بسیار بالایی هستند به همین دلیل کارشناسان و متخصصان تغذیه علاقه مندان مصرف پیتزا را به استفاده از پیتزا بدون فر خانگی تشویق می کنند.

همچین یکی دیگر از مضرات پیتزا کالری بالای این غذاست که تهیه ی آن در خانه می تواند این کالری را به حداقل برساند.

 

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶