طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی (پیتزا پپرونی)

طرز تهیه پیتزا پیرونی رستورانی

پیتزا خانگی برای اولین بار در ایتالیا ارائه گردید و شاید مبدا پیتزای امروزی را بتوان این کشور دانست. البته اولین پیتزاها بر اساس برخی از اسناد تاریخی، مربوط به دوران ساسانیان می شوند که سربازان در هنگامه جنگ بر روی نان های بزرگی قرار داده شده بر روی آتش ، خرما و پنیر و مواد دیگری قرار می دادند و به صورت گرم می خوردند. برای دارا بودن طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی، فقط کافی است که دلتان یک پیتزای خانگی بخواهد و برای تهیه آن با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه شوید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه پیتزا پپرونی
  2. طرز تهیه پیتزای ایتالیایی پپرونی
  3. درباره پیتزای ایتالیایی پپرونی بیشتر بدانیم

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

 

مواد اولیه پیتزا پپرونی

  1. آرد ۷۵۰ گرم
  2. آب ۳۰۰ میلی لیتر
  3. عسل ۶ گرم
  4. روغن زیتون ۳۰ گرم
  5. نمک ۶ گرم
  6. مخمر ۳ گرم
  7. پپرونی ۲۵۰ گرم
  8. پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
  9. سس کچاپ ۳ قاشق غذاخوری
  10. پودر آویشن یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پیتزای ایتالیایی پپرونی

  1. آرد را به همراه نمک و مخمر با هم مخلوط می کنیم.
  2. سپس یک مقدار آب را با عسل مخلوط می کنیم تا عسل حل شود وبه آرد اضافه می کنیم.
  3. الباقی آب را هم کم کم اضافه می کنیم تا خمیری شود که به دست نچسبد.
  4. سپس روغن زیتون اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه ورز می­دهیم.
  5. به مدت ۴۰ دقیقه خمیر را استراحت میدهیم تا کاملا تخمیر شود.
  6. بعد از استراحت زیر دست آرد پاشی می کنیم وخمیر را به اندازه قالب باز می کنیم. (برای این دستور ۲ قالب سایز ۳۰ مناسب است).
    کف خمیر سس کچاپ ریخته و سپس پنیر پیتزا ، پپرونی و در انتها دوباره پنیر وآویشن می ریزیم.
  7. سپس پیتزا را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می­دهیم.

 

درباره پیتزای ایتالیایی پپرونی بیشتر بدانیم

اگر در یک روز خوب خدا شما با طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی آشنا شوید و برای پخت آن به آشپز خانه بروید و داستان آشپزی خود را شروع کنید، بهترین چیزی که بدست خواهید آورد، لبخند رضایت خودتان از یک تجربه زیبا خواهد بود و در کنار آن با تجربه یک طعم استثنایی، کتاب خاطرات خود را رنگی تر خواهید ساخت. طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی، می تواند این روز زیبا و به یاد ماندنی را برای شما و حتی خانواده شما، بسازد. طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی، برای شما دردسری ایجاد نخواهد کرد و شما در همان خوان اول به گنج خود خواهید رسید، فقط کافی است که کمی دقت داشته باشید. طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی، شما را به دنیای قصه ها و طعم هایی با رنگ های قرمز و زرد و نارنجی، انوار خورشید خواهد برد.

 

 

با گسترش طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی در سراسر جهان، شما می توانید در هر کشوری، یک پیتزای ایتالیایی خوش مزه بخورید و محدودیتی در این مورد نخواهید داشت. حتی می توان در فرانسه و یا حتی یکی از شهرهای ایران، شاهد گسترش طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی باشید و پیتزایی عالی و خوش طعم بخورید. از دیگر مردمی که به پیتزا علاقه مند بودند، مردم روم بودند و در این کشور بر روی نان هایی عسل و روغن زیتون و سبزی قرار داده می شد و بر روی اجاق ها پخته می شد. این نوع غذا را می توان نوعی پیتزای بومی شده مردم روم دانست که بر اساس شرایط این مردم تهیه می گردید. یک از اصول آموزش آشپزی، توانایی تطبیق غذاها با فرهنگ و ذائقه مردم یک منطقه است و مردم روم به خوبی این قاعده را رعایت کردند. حتی یونانی ها هم در جنوب ایتالیا اقدام به گسترش طرز تهیه پیتزای ایتالیایی خانگی در این منطقه کردند.

 

 

 

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶