پیتزا خانگی برای اولین بار در ایتالیا ارائه گردید و شاید مبدا پیتزای امروزی را بتوان این کشور دانست. البته اولین پیتزاها بر اساس برخی از اسناد تاریخی، مربوط به دوران ساسانیان می شوند که سربازان در هنگامه جنگ بر روی نان های بزرگی قرار داده شده بر روی آتش ، خرما و پنیر و مواد دیگری قرار می دادند و به صورت گرم می خوردند. برای دارا بودن طرز تهیه پیتزا پپرونی، فقط کافی است که دلتان یک پیتزای خانگی بخواهد و برای تهیه آن با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه شوید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه پیتزا پپرونی
- طرز تهیه پیتزای ایتالیایی پپرونی
- درباره پیتزای ایتالیایی پپرونی بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه پیتزا پپرونی
- آرد ۷۵۰ گرم
- آب ۳۰۰ میلی لیتر
- عسل ۶ گرم
- روغن زیتون ۳۰ گرم
- نمک ۶ گرم
- مخمر ۳ گرم
- پپرونی ۲۵۰ گرم
- پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
- سس کچاپ ۳ قاشق غذاخوری
- پودر آویشن یک قاشق چایخوری
طرز تهیه پیتزای ایتالیایی پپرونی
- آرد را به همراه نمک و مخمر با هم مخلوط می کنیم.
- سپس یک مقدار آب را با عسل مخلوط می کنیم تا عسل حل شود وبه آرد اضافه می کنیم.
- الباقی آب را هم کم کم اضافه می کنیم تا خمیری شود که به دست نچسبد.
- سپس روغن زیتون اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم.
- به مدت ۴۰ دقیقه خمیر را استراحت میدهیم تا کاملا تخمیر شود.
- بعد از استراحت زیر دست آرد پاشی می کنیم وخمیر را به اندازه قالب باز می کنیم. (برای این دستور ۲ قالب سایز ۳۰ مناسب است).
کف خمیر سس کچاپ ریخته و سپس پنیر پیتزا ، پپرونی و در انتها دوباره پنیر وآویشن می ریزیم. - سپس پیتزا را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط قرار میدهیم.
درباره پیتزای ایتالیایی پپرونی بیشتر بدانیم
اگر در یک روز خوب خدا شما با طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی آشنا شوید و برای پخت آن به آشپز خانه بروید .
داستان آشپزی خود را شروع کنید، بهترین چیزی که بدست خواهید آورد، لبخند رضایت خودتان از یک تجربه زیبا خواهد بود و در کنار آن با تجربه یک طعم استثنایی، کتاب خاطرات خود را رنگی تر خواهید ساخت. طرز تهیه پیتزا پپرونی، می تواند این روز زیبا و به یاد ماندنی را برای شما و حتی خانواده شمابسازد. طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی، برای شما دردسری ایجاد نخواهد کرد . شما در همان خوان اول به گنج خود خواهید رسید، فقط کافی است که کمی دقت داشته باشید. طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی، شما را به دنیای قصه ها و طعم هایی با رنگ های قرمز و زرد و نارنجی، انوار خورشید خواهد برد.
با گسترش طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی در سراسر جهان، شما می توانید در هر کشوری، یک پیتزای ایتالیایی خوش مزه بخورید . محدودیتی در این مورد نخواهید داشت. حتی می توان در فرانسه و یا حتی یکی از شهرهای ایران، شاهد گسترش طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی باشید . پیتزایی عالی و خوش طعم بخورید. از دیگر مردمی که به پیتزا علاقه مند بودند، مردم روم بودند . در این کشور بر روی نان هایی عسل و روغن زیتون و سبزی قرار داده می شد.سپس بر روی اجاق ها پخته می شد. این نوع غذا را می توان نوعی پیتزای بومی شده مردم روم دانست . این پیتزا بر اساس شرایط این مردم تهیه می گردید. یک از اصول آموزش آشپزی، توانایی تطبیق غذاها با فرهنگ و ذائقه مردم یک منطقه است.
مردم روم به خوبی این قاعده را رعایت کردند. حتی یونانی ها هم در جنوب ایتالیا اقدام به گسترش طرز تهیه پیتزای ایتالیایی خانگی در این منطقه کردند.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.