یکی از مهم ترین اجزایی که باعث خوشمزه تر شدن پاستا پستو می شود، چاشنی پاستا است. و یکی از محبوب ترین چاشنی ها، سس پستو می باشد. در واقع اگر همراه غذا سس خوشمزه ای داشته باشید، از طعم لذیذ و فوق العاده غذا، مطمئن خواهید بود. برای آشنایی با طرز تهیه پاستا با سس پستو با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله همراه شوید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه سس پستو
- مواد اولیه پاستا
- طرز تهیه سس پستو
- طرز تهیه پاستا
- درباره پاستا با سس پستو بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پاستا با سس پستو گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه سس پستو
- ریحان سبز دو پیمانه
- جعفري ١٠ گرم
- پنیر پارمزان یک پیمانه
- سیر ١٠ حبه
- گردو 4 الی 5 عدد
- مغز تخم آفتابگردان به دلخواه
- روغن زیتون بو دار یک لیوان سر پر
- نمک و فلفل به دلخواه
مواد اولیه پاستا
- پاستا 250 گرم
- روغن زیتون کمی
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس پستو
- ابتدا دو پیمانه ریحان سبز را داخل مخلوط کن بریزید.
- پنیر پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کرده و به همراه گردو، مغزتخم آفتابگردان، چند سير و ریحان اضافه کنید.
- سپس روغن زیتون را کمکم اضافه کنید.
سس شما آماده است.
طرز تهیه پاستا پستو
- ابتدا در قابلمهای آب ریخته و بگذارید جوش آید. به آب حدود یک و نیم قاشق چای خوری نمک بریزید. البته خوشنمک بودن یا کمنمک بودن پاستا بستگی به سلیقه شما دارد. اگر پاستا شما 250 گرم باشد شما آب قابلمه را دو برابر کنید (زیرا پاستا دارای نشاسته است و قدرت جذب آن برای آب زیاد است و این کار باعث میشود غذای شما خمیری نشود).
- زماني كه آب قابلمه به جوش آمد پاستا را داخل آن ریخته و سعی کنید هم بزنید تا پاستاها از هم جدا شوند.
- در قابلمه به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید. این کار باعث میشود که پاستاها به یکدیگر نچسبد.
- سعی کنید دستور روی جلد پاستا را بخوانید اگر روی جلد نوشته بود “۱۰ دقیقه زمان برای جوشیدن کافی است”، شما سعی کنید دو دقیقه زودتر آبکش کنید.
- اکنون پاستا را آبکش کرده و بههیچعنوان روی آن آب اضافه نکنید. به ماکارونی روغنزیتون اضافه کرده و و همزمان سس پستو آمادهشده را اضافه کنید و خیلی هم نزنید تا شکل آن برنگردد.
- غذای آمادهشده را داخل ظرفی شکیل ریخته و کمی پنیر پارمزان را روی آن رنده کنید تا پنیر با حرارت خود پاستا آب شود.
مزه پستو با پاستا بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود. به دلیل وجود ریحان، این غذا عطر خاصی دارد.
درباره پاستا پستو بیشتر بدانیم
سس پستو یکی از انواع سس های ایتالیایی می باشد. سس پستو چاشنی محبوب و دلپذیری برای انواع غذاها مانند پاستا و انواع سالاد است. پاستا پستو یکی از پر طرفدارترین غذاها با سس پستو می باشد که در رستوران های ایتالیایی و سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.
سس پستو برای سالاد، ترکیب بی نظیری را خلق می کند، که برای یک میان وعده عالی، پیشنهاد وسوسه کننده ای است. همچنین در انواع سس پاستا، سس پستوی ریحان یکی از برترین هاست.
امیدواریم ایت آموزش پاستا پستو برای شما مفید بوده باشد و این دستور پخت هم برای تهیه آن در منزل و هم اگر در رستوران و کافه نیز نیاز به تهیه پاستا پستو دارید، میتوانید از این دستور پخت استفاده نمایید. این طرز تهیه پاستا پستو میتواند یکی از بهترین رِسِپی های موجودی باشد که در حال حاضر نیز در کافه رستوران ها در حال تهیه است.
برای آموزش در سایر دستور پختها میتوانید از منو بالای سایت، دستور مورد نظر خود را بیابید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.