تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه است که هم از قهوه در تهیه آن استفاده می شود و هم می توانید با فنجان قهوه تان در یک عصر دلپذیر از آن لذت ببرید. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که نمی خواهید در طرز تهیه تیرامیسو از تخم مرغ استفاده کنید، با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله همراه باشید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه تیرامیسو بدون استفاده از تخم مرغ
- طرز تهیه تیرامیسو بدون استفاده از تخم مرغ
- درباره تیرامیسو بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه تیرامیسو بدون استفاده از تخم مرغ گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه طرز تهیه تیرامیسو بدون استفاده از تخم مرغ
- بیسکوئیت لیندی فینگر ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۵۰ گرم
- پنیر خامهای بدون نمک ۵۰ گرم
- پودر قند ۳ قاشق چایخوری
- وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
- شکلات رندهشده ۲۰۰ گرم
طرز تهیه تیرامیسو بدون استفاده از تخم مرغ
- قهوه را به همان مقداری که در بالا ذکر شد دم کنید و سپس بگذارید خنک شود.
- حالا نوبت به مخلوط کردن وانیل و پودر قند رسیده است. آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.
- حالا خامه را به این مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ بگذارید به مدت نیم ساعت در فریزر بماند. وقتی که از فریزر خارج کردید با همزن کاملا آن را مخلوط کنید.
- به مخلوط دسر پنیر خامه ای را اضافه کنید و باز هم به هم بزنید.
- نوبت به بیسکوئیت ها رسید حالا هر لایه را در قهوه نم دار کنید و در ظرف مخصوص مستطیلی بچینید،روی آن ها را از مایه تهیه شده پر کنید و شکلات رنده شده را روی لایه بریزید همچنان بیسکوئیت نم دار شده روی آن قرار دهید و تا زمانی که می خواهید لایه ها را تکرار کنید بسته به سلیقه ی خودتان دارد چند لایه شود.
- و در انتها از پودر قهوه برای تزئین لایه ی آخر استفاده کنید.
- در این مورد طرز تهیه تیرامیسو نیز باید آن را حداقل یک روز در یخچال نگهداری کنید.
درباره تیرامیسو بیشتر بدانیم
اصالت تیرامیسو به ایتالیا بر می گردد. یکی از دسرهای مورد علاقه همه و البته ایتالیایی ها، تیرامیسو است. موادی که در این دسر به کار برده می شوند در کل دارای انرژی ۱۳۵۰ کیلو کالری هستند که اگر بخواهید این دسر را برای چهار نفر آماده کنید هر کدام در حدود ۳۳۵ کیلو کالری انرژی دریافت خواهند کرد که باعث ایجاد چاقی و اضافه وزن خواهد شد چون سرشار از کالری است و توصیه می شود که کم تر استفاده شود.
پس اگر لاغر هستید این دسر یک انتخاب مناسبی برای میان وعده ی شما خواهد بود که می توانید به عنوان عصرانه میل کنید و اگر قصد افزایش کالری آن را داشتید می توانید به آن کمی شکلات رنده شده،خامه و حتی پودر نارگیل اضافه کنید، البته ناگفته نماند اضافه کردن هر کدام از این مواد طرز تهیه تیرامیسو را متمایز خواهد کرد.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.