فست فودها یکی از پرطرفدارترین غذاها بوده و انواع برگرها و همبرگرها از جمله محبوبترین فست فودها به شمار میروند. در کل جهان فست فود ها هم غذاهای فوری محسوب میشوند هم محبوب اکثر جهان قرار گرفته اند.
اولین برگر در هامبورگ آلمان ثبت شد دردیگر کشورها محبوب شد این ساندویج خوشمزه که با یک نان گرد سرو میشود مدل های متفاوتی برای درست کردنش ارايه داده شده در اینجا مدل خاصی مورد بررسی قرار میدهیم تا اطلاعات شما رو دقیق تر کنیم.
فهرست مطالب
برگر اصلی هامبورگ
یکی از انواع برگرها و از اولین غذاهای فستفود که ارایه داده میشد، گوشت آن از گوساله وبا کمی نمک مزه دار شده وبعد به چونههای مختلف با توجه به اندازه های کشیده شده روی صحفه گریل شده قرار میدیم وبا یک مهر چدنی صاف وپهن میکنیم و اجازه میدهیم تا پخته شود. این نوع برگر اصلی بعد از مدتی دستخوش تغییراتی قرار گرفت از جمله اینکه پیاز بعد از گوشت یکی از ماده های اولیه برگر شناخته شد وکماکان نوع طعم جدیدی به این برگر اضافه شد.
دستور پخت همبرگر گوشت چرخ کرده
برای پخت انواع برگر خانگی با استفاده از گوشت چرخ کرده، دستورها و روشهای متنوعی پیش روی شما قرار خواهد گرفت که در این بخش به یکی از این روشها اشاره خواهیم کرد. پیش از آن باید مواد لازم برای این غذا را فراهم کنید که عبارتند از گوشت چرخ کرده، نان همبرگر، ادویه دلخواهَ پیاز، سیر، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه.
احتمالا به آموزش و طرز تهیه انواع پاستا نیز علاقه داشته باشید
گام اول
مرحله نخستین تهیه انواع برگر خانگی با استفاده از گوشت چرخ کرده، آماده سازی گوشت و پیاز است. برای این کار باید گوشتهای چرخ شده را دوباره چرخ کرده و سپس آنها را بر روی یک سطح هموار از قبیل تخته آشپزخانه جای دهید.
پس از آن گوشتها را رها کرده و به سمت پیازها بروید. پیازها باید به خوبی شسته شده و پوست گرفته و با استفاده از یک رنده به طور کامل ریز ریز شوند. پس از ریز کردن پیازها در فرایند پخت انواع همبرگر خانگی، باید آنها را با دستان خود فشار دهید تا آب آنها به میزان کافی گرفته شود. پس از این کار پیازهای آب گرفته شده را به گوشتها اضافه کنید و به گام دوم تهیه این مدل از انواع همبرگر خانگی بروید.
گام دوم
در دومین گام پخت انواع برگر خانگی باید سیرها را شسته و با رنده ریز و خرد کنید. سپس آنها را به ترکیب گوشت چرخ شده و پیازها اضافه کنید. یکی از مهمترین اقدامات در این مرحله اضافه کردن تخم مرغ به ترکیب است.
برای این کار باید میانه و یا وسط گوشت را باز کرده و سپس ادویه ها را درون آن جای دهید. پس از آن نمک و فلفل سیاه را نیز به ترکیب خود اضافه کرده و آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شوند.
گام سوم
این امکان وجود دارد که پس از ترکیب کردن گوشت، پیاز و سیر و دیگر مواد لازم در این گام از مراحل پخت انواع برگر خانگی، به این احساس دست پیدا کنید که موادتان هنوز به میزان کافی به یکدیگر نچسبیده و یا انسجام کافی را ندارند.
پس کافی است یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری به مایه خود اضافه کنید تا این ترکیب به میزان کافی به یکدیگر بچسبند و انسجام مورد نظر شما را به دست آورند.
اما باید آرد سوخاری را به میزان کافی به مواد خود اضافه کنید. اگر آرد سوخاری بیش از حد باشد، مایه همبرگر شما خشک خواهد شد.
گام چهارم
یکی دیگر از مهمترین مراحل پخت انواع همبرگر خانگی، ورز دادن کامل ترکیبات و مخلوط کردن آنها با یکدیگر است. این مدت زمان باید چیزی در حدود ۱۵ دقیقه طول بکشد تا مواد شما به اندازه کافی منسجم و یکپارچه و یکدست شوند.
گام پنجم
با ورود به مرحله پنجم پخت انواع برگر خانگی با استفاده از گوشت چرخ کرده، باید مایه همبرگر خود را به چهار بخش مساوی تقسیم کنید. میتوانید هر کدام از بخشهای مواد را به شکل دایره در آورید و میان دو لایه پلاستیک فریزر جای دهید.
اگر میخواهید همبرگر شما شکل بهتری داشته باشد میتوانید از قالبهای گرد کمک بگید. برای اینکه همبرگر خود را قالب گیری کنید باید لایه پلاستیک را درون قالب گرد جای داده و مایه فراهم شده را درون این قالب فشار دهید تا مایه به خوبی درون قالب شکل بگیرد.
پس از مدت زمانی کوتاه موادتان را از قالب خارج کنید. بعد از آن همبرگرهای آماده شده را درون فریزر و یخچال جای دهید و مدت زمانی در حدود یک ساعت صبر کنید تا مواد درون فریزر به خوبی استراحت کنند.
گام ششم
در مرحله ششم از گامهای پخت انواع برگر خانگی به عملیات حساس پخت این غذا خواهید رسید. برای پخت این فست فود بایر از روغن استفاده کرده و همبرگرهای خود را سرخ کنید. پس یک تابه با اندازه مناسب برداشته و کف آن را به میزان کافی با روغن چرب کنید.
پس از آن تابه را بر روی حرارت قرار داده و همبرگرها را نیز به آن اضافه کنید. صبر کنید تا یک سمت همبرگرها سرخ شود. پس از اینکه یک سمت به اندازه کافی سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ و پخته شود.
اگر تمایل به پخت همبرگر کاملاً آبدار دارید میتوانید آن را در مدت زمان ۶ دقیقه سرخ کنید. اما برای فراهم کردن انواع همبرگر خانگی به صورت نیمه آبدار باید مواد خود را در مدت زمان ۸ دقیقه سرخ نمایید و اگر میخواهید همبرگر شما کاملا خشک باشد بهتر است برای سرخ کردن آن مدت زمان ۱۰ دقیقه را در نظر بگیرید.
دستور پخت همبرگر مرغ
برای این کار به سینه مرغ، پیاز، روغن، پنیر ورقهای، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد سوخاری، نان همبرگر، تخم مرغ، گوجه، خیارشور، کاهو و سس نیاز خواهید داشت. برای پخت این نمونه از انواع برگر خانگی باید مرغ را به خوبی شسته و سپس آن را خشک نمایید.
پس از آن باید مرغ را به خوبی ریز ریز کنید. سپس پیازها را برداشته و آنها را هم شستشو دهید و پوستشان را بگیرید. پیازها را نیز باید رنده کنید.
میتوانید از رنده کمک بگیرید تا پیازها به اندازه کافی ریز و خرد شوند. بعد از این کار به سراغ تخممرغها بروید و آنها را با نمک، فلفل، زردچوبه و دیگر ادویهها به ترکیب خود اضافه کرده و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس پودر سوخاری را برداشته و به ترکیب خود اضافه کنید.
پس از آن، ترکیب آماده شده را با یکدیگر مخلوط کنید. باید ترکیبات شما به میزان کافی ورز داده شوند تا مواد، خودشان را بگیرند. پس از ورز دادن، میتوانید مواد را به چند بخش تقسیم کرده و به آنها فرم و شکل داده و ترکیب را در فریزر جای دهید و یک ساعت صبر کنید تا مواد شما به میزان کافی استراحت کنند.
پس از آن تابهای برداشته و روغن را به میزان کافی درون آن بریزید. پس از گرم شدن روغن همبرگرهای آماده شده را درون تابه جای داده و سرخ کنید. پس از اجرای عملیات سرخ کردن همبرگرها باید آنها را بر روی یک دستمال آشپزخانه جای دهید تا روغنهای اضافه از مواد گرفته شود.
با این اقدامات، همبرگر خانگی شما فراهم شده و میتوانید آن را با چاشنیهای مورد نظر خود، تزیین کرده و میل کنید.
دستور پخت همبرگر بوقلمون
برای پخت این نمونه از انواع همبرگر خانگی به سینه بوقلمون، پیاز، سیر، زنجبیل، جعفری یا گشنیز خرد شده، پودر سوخاری، فلفل سبز و سیاه، نمک، قارچ ساطوری شده، خامه، سس خردل و مایونز نیاز خواهید داشت.
برای پخت انواع همبرگرخانگی با گوشت بوقلمون باید در ابتدا سینه بوقلمون را چرخ کنید. پیازها را نیز به اندازه کافی خرد و ریز کنید. پس از آن، ظرفی برداشته و سینه بوقلمون چرخ شده و پیازهای خرد شده را درون آن بریزید و سیر، زنجبیل، جعفری و یا گیشنیز را نیز به ترکیب خود اضافه کنید.
باید پودر سوخاری، فلفل سبز، نمک و دیگر ادویهها نیز به ترکیب اضافه شوند. پس از آن مواد را با یکدیگر ورز داده و مخلوط کنید. پس از آن قارچ ساطوری شده را به مواد اضافه کرده و آن را نیز با ترکیب مخلوط نمایید. یک تابه بردارید و مقداری روغن درون آن بریزید.
پس از داغ شدن روغن، ترکیب فراهم شده را به اندازهای که ترجیح میدهید در چهار یا پنج بخش مساوی تقسیم کنید و به آن شکل بدهید و سپس درون تابه جای دهید.
صبر کنید تا یک سمت این نمونه از انواع همبرگر خانگی شما پخته شود. پس از مغز پخت شدن یک سمت از مواد، آن را زیر و رو کنید و سمت دیگرش را در تماس مستقیم با روغن و تابه قرار دهید تا به خوبی سرخ شده و حالت برشته پیدا کند.
در این گام از پخت انواع همبرگر خانگی، یک ورقه پنیر را روی ترکیب خود جای دهید. بعد از آن ظرفی برداشته و خامه، سس خردل و سس مایونز را با یکدیگر ترکیب کنید و بر روی نان همبرگر بمالید. کاهو و گوجههای فرنگی را روی نان گذاشته و همبرگر را بر روی سبزیجات جای دهید. بعد از آن چند برش ژامبون بر روی همبرگر قرار دهید. با انجام این کار همبرگر شما آماده سرو است .
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.