اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه کلوچه خرمایی

تصویر شاخص
قیمت دوره

200,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

یکی از کارهای مورد علاقه در بین خانم های خانه دار پخت انواع کلوچه ها و شیرینی های خوشمزه است و طرز تهیه کلوچه خرمایی یکی از آن هاست. کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد. کلوچه خرمایی و کلوچه گردویی و کلوچه پسته ای از انواع کلوچه های مغزداری هستند که می توانید از آن ها به عنوان عصرانه و یا میان وعده در منزل استفاده کنید.

کلوچه خرمایی سیستانی از شیرینی های سنتی استان سیستان و بلوچستان و شیرینی محلی مخصوص شهر زابل است. این کلوچه های خوشمزه معمولا در اسفند ماه طبخ شده و برای پذیرایی عید نوروز استفاده می کنند. کلوچه زابلی ( کلوچه خرمایی سیستانی ) میان وعده ای مقوی برای کودکان هم می باشد.

همان طور که می دانید اکثر افراد برای باز کردن روزه خود از خرما و چایی استفاده می کنند، زیرا خرما دارای پتاسیم بوده و خیلی مقوی می باشد. خرما برای تقویت و سلامتی بدن هم مفید است همچنین در درمان بسیاری از بیماری ها نیز کاربرد دارد. بعضی افراد میل به خوردن خرما ندارند، اما اگر تنوعی در سرو آن باشد شاید تمایل به خوردن آن پیدا کنند. به شکل های مختلفی می توان از خرما استفاده کرد که باعث تشویق افراد به خوردن آن شود. کلوچه خرمایی یکی از شکل های استفاده از خرما می باشد، که طرفداران بسیاری دارد.

مغز این کلوچه ها مخلوط خرما و روغن و دارچین است که کمی نیم پز می شود و درون خمیر قرار می گیرد و پخته می شود. به همین دلیل علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار مقوی و مفید است. کلوچه ها در مقایسه با شیرینی، طعم شیرینی کمتری دارند، اما بافت منسجم تری نسبت به کیک دارند. با این آموزش میتوانید به راحتی کلوچه خرمایی سالم و خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان نمایید.

چطور طرز تهیه کلوچه خرمایی را پیش بگیریم؟

تهیه انواع کلوچه ها و شیرینی های خوشمزه یکی از تفریحات مورد علاقه خانم های خانه دار است. یک خوراکی سنتی و لذیذ ایرانی معروف به کلوچه همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه ارائه می شود. معمولاً از آجیل در پخت کلوچه ها استفاده می شود که مزایای زیادی دارد. کلوچه های آجیلی که می توانید به عنوان میان وعده شبانه یا بعد از ظهر در خانه میل کنید شامل کلوچه خرمایی، کلوچه گردویی و کلوچه پسته است.

شیرینی خرمایی سیستانی یکی از شیرینی‌های سنتی استان سیستان و بلوچستان، خوراکی بومی شهر زابل است. این شیرینی های خوش طعم معمولاً در ماه مارس پخته می شوند و در جشن نوروز سرو می شوند. کلوچه خرمایی سیستانی که به کلوچه زابلی نیز معروف است، یک خوراکی سالم برای کودکان است.

0/5 (0 نظر)

طرز تهیه کلوچه خرمایی

7دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
اولین نظر را شما بنویسید. “طرز تهیه کلوچه خرمایی”
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

قیمت دوره

200,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران