یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دسرهای کافه ای دنیا کیک هویج است که در ادامه با طرز تهیه کیک هویج آن آشنا خواهیم شد. برای تهیه این نوع کیک می توان از روش های مختلفی استفاده کرد. هویج به عنوان جزء اصلی دسر است و همچنین ممکن است از انواع آجیل ها استفاده شود. تهیه این کیک لذیذ با گردو که طعم بسیار مطبوعی به آن می دهد یکی از پرطرفدارترین دستور پخت کیک هویج است. با چای یا قهوه، این کیک یک عصرانه لذت بخش ایجاد می کند که روزهای شما را درخشان می کند.
شاید برای شما جالب باشد که بدانید هویج در زمان های قدیم در انواع دسرهای شیرین استفاده می شد. زیرا شیرین کننده های طبیعی در آن زمان بسیار غیر معمول و گران بودند و هویج پس از چغندر پرمصرف ترین و در دسترس ترین منبع قند طبیعی بود. در نتیجه، انواع کیک های هویج متعددی در قرون وسطی تهیه شد. پس از مدتی، یک مجله در انگلستان دستور پخت کیک هویج و گردو را برای اولین بار در سال 1827 منتشر کرد. کیک هویج هنوز هم یکی از محبوب ترین کیک ها در سوئیس است.
ممکن است بسیاری از شما این تصور اشتباه را داشته باشید که کیک هویج فقط یک کیک معمولی است که با آرد و هویج درست می شود. اما با استفاده از شربت سنجابین در این دستور، کیک هویج شما طعم بسیار منحصر به فردی خواهد داشت.
برای اینکه کیک حالت خمیری پیدا نکند باید توصیه هایی را که در فیلم و طرز تهیه کیک هویج ارائه کردیم در هنگام تهیه این کیک رعایت کنید. زیرا کیک هویج از آن دسته کیک هایی است که اگر طبق دستور تهیه نشود جالب نخواهد بود. احتمال زیادی وجود دارد که کیک خمیری و چسبناک شود زیرا حاوی هویج است. به طور معمول، وسط کیک هویج به خمیر تبدیل می شود و به اندازه کافی پف نمی کند، که اتفاق جالبی نیست. این کیک را با دقت درست کنید و حتما مواد را اندازه بگیرید و به توصیه های مشخص شده پایبند باشید زیرا این دستور یکی از دستورهای مخصوص کیک هویج است که بارها امتحان شده است.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.