برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ : ناگت مرغ یا همان لقمه ی ‌مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.

آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

ناگت‌های ترد به علت این که رنگ طلایی دارند بسیار هوس برانگیز هستند و بسیار اشتها آور می باشند و سرخ کردن آن ها نیز باید ملایم باشد تا تردتر شوند. در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو می توانید کلیپ های مرتبط به طرز تهیه ناگت مرغ را تماشا کنید. برای پخت ناگت مرغ در بهترین حالت، حتما به نکاتی که در زمان تهیه ناگت در کلیپ های آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو توجه کنید.

رکورد جهانی ناگت مرغ

در جهان بزرگترین ناگت مرغ متعلق به رکورد با وزن ۲۰۰/۲۳ کیلوگرم و طول و عرض ۹۹/۰ و ۶۱/۰ متر می باشد که به وسیله ی رستوران ‌های زنجیره‌ای ایمپایر کوشر تهیه شده است. که در شعبه ای واقع در سیکوکس ، نیجرسی در تاریخ ۲۹ اکتبر ۲۰۱۳ پرده برداری شد.

ترکیبات ناگت مرغ

ناگت مرغ شامل ترکیبات زیر است:

  1. گوشت مرغ ۷۰ درصد
  2. آرد گندم
  3. روغن گیاهی
  4. سویا
  5. آرد سوخاری
  6. فیبر گندم
  7. فیبر سویا
  8. نشاسته گندم
  9. نمک و ادویه جات

توصیه هایی جهت مصرف ناگت مرغ

فراموش نکنید ناگت مرغ برای کودکان زیر سه سال به هیچ وجه داده نشود و برای کودکانی که سه سال تمام به بالا را دارند می توانید دو عدد ناگت و به کودکان شش ساله نیز می توانید چهار عدد ناگت بدهید، و همین طور می توانید به کودکانی که ده سال به بالا را دارند حداکثر شش عدد ناگت مرغ بدهید.

ناگت از چه نوع موادی تهیه می شود؟ طرز تهیه ناگت مرغ ؟

همانطور که در قسمت بالا ترکیبات ناگت را نام بردیم علاوه بر آن منظور از ترکیب گوشت،از گوشت مرغ تازه و یا گوشت مرغ تخم گذار و کمی پیر و حتی گوشت دام هایی که در بازار نمی توان از آن ها استفاده کرد ولی مورد تاییدیه سازمان دامپزشکی هستند مورد استفاده قرار می گیرد. چه بسا توصیه می کنیم در منزل طبق آموزش های آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” از گوشت مرغ تازه تهیه کنید.
گاهی خانواده ها به خاطر مسائل اقتصادی ممکن است نتوانند گوشت مرغ و ماهی تازه تهیه کنند و به خرید این محصولات روی بیاورند اما این محصولات صنعتی بیشتر از آرد سوخاری،پیاز و نشاسته تهیه می شوند.

توصیه های تهیه و طبخ ناگت مرغ آماده

در فر: دمای فر ۲۱۰ درجه و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محصول را گرم کنید.
در سرخ کن: دمای سرخ کن ۱۶۰ درجه و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه محصول را گرم کنید.
در گریل: دمای گریل ۱۸۰ درجه و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محصول را گرم کنید.

امتیاز : 4 از 5 رای

معرفی دورهنمایش رایگان

طرز تهیه ناگت مرغنمایش رایگان

5دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.

نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.
اولین نظر را شما بنویسید. “طرز تهیه ناگت مرغ”

ناگت مرغ یا همان لقمه ی ‌مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.

قیمت دوره

رایگان

نوع دوره

کاملا رایگان