طرز تهیه ناگت مرغ
طرز تهیه ناگت مرغ : ناگت مرغ یا همان لقمه ی مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو
ناگتهای ترد به علت این که رنگ طلایی دارند بسیار هوس برانگیز هستند و بسیار اشتها آور می باشند و سرخ کردن آن ها نیز باید ملایم باشد تا تردتر شوند. در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو می توانید کلیپ های مرتبط به طرز تهیه ناگت مرغ را تماشا کنید. برای پخت ناگت مرغ در بهترین حالت، حتما به نکاتی که در زمان تهیه ناگت در کلیپ های آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو توجه کنید.
رکورد جهانی ناگت مرغ
در جهان بزرگترین ناگت مرغ متعلق به رکورد با وزن ۲۰۰/۲۳ کیلوگرم و طول و عرض ۹۹/۰ و ۶۱/۰ متر می باشد که به وسیله ی رستوران های زنجیرهای ایمپایر کوشر تهیه شده است. که در شعبه ای واقع در سیکوکس ، نیجرسی در تاریخ ۲۹ اکتبر ۲۰۱۳ پرده برداری شد.
ترکیبات ناگت مرغ
ناگت مرغ شامل ترکیبات زیر است:
- گوشت مرغ ۷۰ درصد
- آرد گندم
- روغن گیاهی
- سویا
- آرد سوخاری
- فیبر گندم
- فیبر سویا
- نشاسته گندم
- نمک و ادویه جات
توصیه هایی جهت مصرف ناگت مرغ
فراموش نکنید ناگت مرغ برای کودکان زیر سه سال به هیچ وجه داده نشود و برای کودکانی که سه سال تمام به بالا را دارند می توانید دو عدد ناگت و به کودکان شش ساله نیز می توانید چهار عدد ناگت بدهید، و همین طور می توانید به کودکانی که ده سال به بالا را دارند حداکثر شش عدد ناگت مرغ بدهید.
ناگت از چه نوع موادی تهیه می شود؟ طرز تهیه ناگت مرغ ؟
همانطور که در قسمت بالا ترکیبات ناگت را نام بردیم علاوه بر آن منظور از ترکیب گوشت،از گوشت مرغ تازه و یا گوشت مرغ تخم گذار و کمی پیر و حتی گوشت دام هایی که در بازار نمی توان از آن ها استفاده کرد ولی مورد تاییدیه سازمان دامپزشکی هستند مورد استفاده قرار می گیرد. چه بسا توصیه می کنیم در منزل طبق آموزش های آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” از گوشت مرغ تازه تهیه کنید.
گاهی خانواده ها به خاطر مسائل اقتصادی ممکن است نتوانند گوشت مرغ و ماهی تازه تهیه کنند و به خرید این محصولات روی بیاورند اما این محصولات صنعتی بیشتر از آرد سوخاری،پیاز و نشاسته تهیه می شوند.
توصیه های تهیه و طبخ ناگت مرغ آماده
در فر: دمای فر ۲۱۰ درجه و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محصول را گرم کنید.
در سرخ کن: دمای سرخ کن ۱۶۰ درجه و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه محصول را گرم کنید.
در گریل: دمای گریل ۱۸۰ درجه و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محصول را گرم کنید.
ناگت مرغ یا همان لقمه ی مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
طرز تهیه مرغ در سس گشنیز
اهمیت سس در آشپزی بسیار واضح و آشکار است و هر آشپز حرفه ای می داند که باید سس های خاص و حرفه ای داشته باشد. از این رو عموماً در فعالیت های اصلی هر آموزشگاه آشپزی می توانید شاهد فضای گسترده ای با هدف تهیه انواع سس ها باشید. استفاده از آموزشگاه آشپزی برای خلق آشپز های ماهر یک مسیر مطمئن می باشد. این مسیر می تواند بسته به نیاز دانشجوی آشپزی تدوین شود. مثلاً کسی که می خواهد در فضای کافه ها فعالیت کند، از طرز تهیه موهیتو گرفته تا ساخت انواع شیک و قهوه و گلاسه، در آموزشگاه آشپزی به کار وی خواهد آمد؛ اما برای دانشجوی آشپزی که در جستجوی رسیدن به طعم های خاص در غذا ها راهی آموزشگاه آشپزی شده است، مسیر آموزش می تواند یک دوره ی جامع در زمینه ساخت انواع سس ها باشد.
طرز تهیه برنج تایلندی
برنج تایلندی یکی از محبوب ترین غذاهای تهیه شده در تایلند است که با داشتن طعم غذایی فوق العاده در بیشتر کشورهای جهان مورد توجه است، برای دستیابی به طرز پخت و تهیه ی برنج تایلندی با آموزشگاه آشپزی ما همراه باشید ما به طور کامل به نکات اصلی برای تهیه ی این خوراکی خوشمزه پرداخته ایم.
طرز تهیه کوکو تایلندی
کوکو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه می باشد که در هر محفلی طرفدار خاص خود را دارد. در این بین، کوکو تایلندی یا کوکو تن ماهی تایلندی را می توان یکی از کوکو های لذیذ برشمرد و یادگیری طرز تهیه کوکو تایلندی برای هر کدبانویی خالی از لطف نیست. یکی از ایده های سرو غذا برای مهمانی ها و مراسم های مختلف، درست کردن کوکو و کتلت می باشد. با شرکت در دوره آموزش طرز تهیه کوکو تایلندی در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو می توانید مهارت آشپزی خود را بیشتر کرده و هم چنین با طرز تهیه غذاهای جدید آشنا شوید.
طرز تهیه قارچ شکم پر
قارچ شکم پر یک فینگرفود است. فینگرفودی که در همراهی با قارچ های محبوب و دوست داشتنی راهی سفره ها می شود؛ اما شما که می خواهید آموزش آشپزی این فینگرفود را همراه با کلیپ های آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو فرا گیرید، تا چه اندازه این غذا های کوچک را می شناسید؟
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با برگزاری دوره طرز تهیه قارچ شکم پر در قالب فیلم آموزشی توسط سرآشپز بین المللی، استاد فرنود، شما عزیزان را از شرکت در دوره های حضوری بی نیاز کرده است. پشیبانی همیشگی و پاسخ به سوال هنرجویان که از پشتیبانی وب سایت آموزشگاه یا درج کامنت فراهم شده است.
هنرجویان همان طور که با حضور در دوره های حضوری امکان دریافت مدرک بین المللی آشپزی را دارند، با مشاهده فیلمهای آموزشی و کسب مهارت کافی نیز این امکان برای آن ها فراهم است.
طرز تهیه سوسیس بندری
سوسیس بندری یکی از غذاهای محبوب بندر جنوبی کشور مان است . اگرچه برای اولین بار بعد از ورود سوسیس به ایران در سال ۱۳۰۷ در بندر انزلی تهیه شد ولی امروزه محبوبیت بسیاری را کسب کرده است. از مزیت های اصلی سوسیس بندری می توان به مدت زمان کم برای تهیه ی آن اشاره کرد
طرز تهیه شیک نوتلا
شیک نوتلا امروزه یکی از پرطرفدارترین ترکیباتی است که در طرز تهیه آن از نوتلای بسیار اعلا استفاده می شود. سایت های به روز و مفیدی همچون آشپزشو قنادشو به کمک مردم آمدند تا برای یادگیری طرز تهیه شیک نوتلا یا طرز تهیه نوشیدنی مجبور به شرکت در کلاس های حضوری نباشند.
chat_bubble_outlineنظرات
رایگان
استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزدانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی - دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی 2021 - مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران