تخفیف ویژه جشنواره زمستانه
۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان تخفیف شگفت انگیز
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

معرفی و لیست 15 مدل از معروفترین دسرهای فرانسوی!

معرفی و لیست 15 مدل از معروفترین دسرهای فرانسوی

قاطعانه می‌توان گفت که خواستگاه معروف‌ترین و محبوب‌ترین دسرها، فرانسه می‌باشد! فرانسوی‌ها به علت علاقه شدیدشان به شیرینی و دسر، این خوشمزه‌های جذاب را در سرتاسر دنیا گسترش داده‌اند و امروز در اقصی نقاط جهان می‌توان با میل کردن این دسرهای خوشمزه فرانسوی، از طعم بی‌نظیرشان لذت برد. در ادامه همراه ما باشید  تا با برخی از انواع دسرهای فرانسوی آشنا شویم.

1- تارت گاناش شکلاتی به همراه توت فرنگی

‌‌‍طرز تهیه‌ی تارت گاناش بهمراه توت فرنگی

این یک تارت دایره‌ای شکل که به قطر 22 سانت است. کراست شکلاتی تیره رنگی که داخلش با گاناش پر شده و روی آن را توت فرنگی چیده‌اند. همنشینی بی نظیر شکلات و توت فرنگی طعم جذابی را خلق می‌کند.

بیشتر بخوانید…
اگر به دنیای دسر و شیرینی‌های فرانسوی علاقه دارید، پس حتما از طرفداران کروسان نیز هستید. طرز تهیه‌ی کروسان.

2- تارت تاتین سیب و انجیر

دسر کاراملی تارت تاتین سیب و انجیر

حتما می‌دانید که تارت تاتین سیب از انواع دسرهای فرانسوی و یکی از تارت‌های کلاسیک فرانسوی می‌باشد. حالا اضافه شدن انجیر تازه به این دسر و سرو به همراه یک اسکوپ بستنی وانیلی، آن را به یک تارت هیجان‌انگیز تبدیل کرده است، در تهیه تارت تاتین از کره سرد، آرد، شکر و وانیل استفاده می شود.

3- کیک کرم کارامل سیب و دارچین

طرز تهیه کیک کرم کارامل سیب و دارچین

ترکیب عالی کرم کارامل و سیب در یک کیک، یک پایان خوشمزه برای میهمانی‌ها است! فرانسوی‌ها برای تهیه این کیک از شکر، پنیر خامه‌ای، شیرعسلی، زرده تخم مرغ، آرد، وانیل، دارچین و سیب استفاده می‌کنند.

4- کرپ نارگیل

طرز تهیه‌ی کرپ نارگیل دسر بدون گلوتن

یک کرپ، گلوتن فری مناسب افرادی که به پروتئین گندم آلرژی دارند. برای  تهیه این دسر فرانسوی خوش عطر و بو از آرد نارگیل، شیر نارگیل، وانیل و همچنین روغن نارگیل استفاده می‌کنند. پس از سرخ کردن با میوه‌هایی همچون توت‌قرنگی سرو می‌شود.

5- کرم کارامل

طرز تهیه‌ی کرم کارامل فرانسوی

یک دسر فرانسوی نام آشنا، که در بین ایرانی‌ها نیز طرفداران بی‌شماری دارد. این دسر به شکل سنتی با تخم مرغ و شیر به صورت پخت بن‌ماری در فر تهیه می‌شود. در ایران نیز پودرهای بسته بندی شده این دسر موجود می‌باشد.

6-سوفله

سوفله‌ دسر پنیری فرانسوی

سوفله، یک دسر فرانسوی پنیری است؛ که به عنوان پیش‌غذا نیز از آن استفاده می‌شود. سوفله را، در ظروف کاسه شکل مخصوص به نام رمکین می‌پزند. شف اندرو دیویس اولین فردی بود که سوفله زردآلو را تهیه کرد. برای تهیه سوفله از شکر، آرد ذرت،تخم مرغ و کره استفاده می‌کنند.

پیشنهاد ویژه…
اگر به دنیای دسر و شیرنی علاقه دارید، و می‌خواهید مدرک معتبر شیرینی پزی داشته باشید، و بصورت حرفه‌ای به درست کردن دسر و شیرینی بپردازید جای شما در آشپزشو خالیست، و می‌توانید به دوره‌ شیرینی پزی آشپزشو مراجعه کنید.

7- کرم بروله

کرم بروله دسری فرانسوی با روکش کاراملی

یک دسر فوق‌العاده خوشمزه فرانسوی که با زرده تخم مرغ و خامه تهیه می‌شود. نکته قابل توجه در این دسر لایه کرانچی و شکننده روی آن است که حاصل کاراملی شدن شکر بر اثر حرارت دیدن است. این دسر نیز معلولا در ظروف کوچک و به روش بن‌ماری طبخ می‌شود.

8- گلابی پخته شده با بستنی

طرز تهیه‌ی گلابی پخته شده با بستنی

شاید برایتان عجیب باشد که گلابی درسته پخته شده، یکی از معروف‌ترین دسرهای فرانسوی به‌شمار می‌رود! گلابی‌های پوست گرفته با با چند پر زعفران، کمی شکر، آب لیموی تازه و کمی وانیل پخته و سپس با کرم کاستارد سرو می‌کنند.

9- مرنگ شکر قهوه‌ ای

مرنگ شیرینی فرانسوی پفکی و سبک

نام مرنگ را همه شنیده‌اید. یک شیرینی پفکی و سبک که حاصل هم زدن زیاد سفیده تخم مرغ به همراه شکر می‌باشد. فرانسوی‌ها سفیده تخم مرغ را با شکر قهوه‌ای مخلوط می‌کنند و پس از پخت مرنگ با فیلینگ‌های مخنلفی همچون گاناش شکلاتی یا کرم کاستارد سرو می‌کنند.

10- کیک اپرا

کیک اپرا کیک بادامی اسفنجی با سیروپ قهوه

یک کیک فرانسوی چند لایه و باکلاس. کیک اسفنجی بادامی، با سیروپ قهوه، که لایه‌های گاناش و باترکریم فرانسوی آن را تکمیل کرده است. اسلایس‌های مستطیل و باریک این کیک معمولا با نوشته اپرا سرو می‌شود.

پیشنهاد ویژه…
آموزشگاه آشپزی آشپزشو برای علاقه مندان به تهیه کیک به صورت حرفه‌ای، دوره‌ کیک پزی، ۰ تا ۱۰۰ کیک را زیر نظر یکی از بهترین اساتید تشکیل داده، اگر دوست دارید بصورت حرفه‌ای به تهیه و درست کردن کیک مشغول شوید جای شما در آموزشگاه آشپز شو خالیست!

11- فرنچ تست

توضح و طرز تهیه‌‌ی فرنچ توست

فرنچ تست یکی از دسرهای فرانسوی معروف در سرتاسر جهان است، برای تهیه‌ی این دسر، نان تستی در مخلوط تخم مرغ و شیر، و گاهی نیز به همراه دارچین و وانیل، غلطانده و سپس در کره سرخ می‌شود! این تست خوشمزه را هم با یک اسکوپ بستنی و همینطور با شکلات و انواع مربا سرو می‌کنند.

12- سابله کوکی

سابله فرانسوی کوکی کره‌ای

برای تهیه سابله چیزی بیش از 5 ساعت زمان لازم است! کوکی که از کره، شکر، زرده تخم مرغ، نمک کوشر، آرد و نمک دریا تهیه می‌گردد. یک کوکی شکننده که پایه بسیاری از کوکی‌های طعم دار به شمار می‌رود. این کوکی هم ساده و هم با فیلینگ قابل عرضه می‌باشد.

پیشنهاد ویژه…
آموزشگاه آشپزی آشپزشو یکی از آموزشگاه‌های معتبر سازمان فنی و حرفه‌ای است، که با برگزاری دوره‌هایی همچون دوره آشپزی ملل، دوره شیرینی‌های سنتی و مدرن، دوره کیک شما را با انواع دسر و کیک‌های بین المللی آشنا می‌سازد با تا بهترین دستور تهیه، بهترین طعم را ایجاد کنید. اگر دوست دارید با مدرک آشپزی مهاجرت کنید و یا کسب و کار خودتان را ارتقا دهید، جای شما در آشپزشو خالیست.

13- موس شکلات

موس شکلاتی یک دسر فرانسوی معروف و خوشمزه

موس‌ها، معمولا از سفیده تخم مرغ تهیه می‌شوند. وجه تمایز این موس شکلات خوشمزه فرانسوی با سایر موس‌ها در این است که دقیقا در زمان سرو، به این موس شکلات اضافه شده و تحویل مشتری داده می‌شود. طعم جذابی که هرکسی عاشقش می‌شود.

14- کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی یکی از شیرینی های فرانسوی

زشف ژاک تورس دستور این کوکی شکلاتی خوشمزه را با بافتی شنی و شکننده نوشته است. این کوکی نیز نوعی سابله به شمار می‌رود که با شکلات و پودر کاکائو تهیه می‌گردد.

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه‌ی کوکی.

15- شارلوت سیب

شارلوت سیب با سس کرامل فرانسوی

شارلوت سیب سنتی و کلاسیک، دارای کراست نونی شکل هست که با سیب کاراملی پر شده است. در روش سنتی معمولا سیب های ورقه شده را با عسل و شهد ساده مخلوط کرده و تفت می‌دهند.

سخن پایانی:

در این مقاله از آموزشگاه آشپزی آشپزشو به معرفی انواع دسرهای فرانسوی مدرن و نوستالژی پرداختیم. تعداد و تنوع دسرهای فرانسوی کم نیست. در دسته بندی تارت‌های با تغییر میوه‌ی آن به دنیایی از تنوع تارت‌ فرانسوی می‌رسیم. یا در کرم بروله و کرپ! با یک پایه اساسی و گاهی تغییر در نوع میوه یا طعم دهنده دسر جدیدی خلق می‌شود.

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه