در روز های گرم تابستان هر چه شام سبک تر میل شود خیلی بهتر است و همچنین بهتر است که از سبزیجات تازه استفاده شود زیرا سبزیجات سرشار از فیبر هستند. پنکیک سبزیجات یک پیش غذای کامل و مقوی است. اگر بخواهید که برای میهمانان خود یک شام سبک و در عین حال سبزیجاتی آماده کنید تهیه پنکیک سبزیجات را به شما پیشنهاد می دهیم. پس با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید تا با طرز تهیه پنکیک سبزیجات که جزء غذاهای رژیمی می باشد، آشنا شوید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه طرز تهیه پنکیک سبزیجات
- طرز تهیه پنکیک سبزیجات
- درباره پنکیک سبزیجات بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پنکیک سبزیجات گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه طرز تهیه پنکیک سبزیجات
- تخم مرغ دو عدد
- شیر یک لیوان
- آرد یک لیوان به همراه یک ق غ اضافه آرد
- روغن یک فنجان کوچک
- بکینگ پودر ۲.۵ ق چ
- هویج یک عدد
- پیازچه سه ساقه
- جعفری و شوید به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیر در صورت تمایل
طرز تهیه پنکیک سبزیجات
- در مرحله اول آموزش آشپزی ابتدا سبزیجات خود را به خوبی بشویید. پس از شستشوی کامل سبزیجات باید به خرد کردن آن ها بپردازید و هویج را به صورت رنده شده آماده سازید.
- در مرحله دوم آموزش آشپزی تخم مرغ و شیر و روغن را با هم به خوبی مخلوط نمایید.
- در مرحله سوم آموزش آشپزی باید آرد و بکینگ پودر را به این ترکیب اضافه کرده و آن ها را با هم ترکیب کنید.
- در مرحله چهارم آموزش آشپزی باید برای به دست آوردن خمیری یکسان از ترکیبی که نام برده شد، تلاش کرده و آن را به خوبی هم بزنید.
- در ادامه این مرحله از آموزش آشپزی باید سبزیجات از قبل آماده شده را به این خمیر خود اضافه کرده و مخلوط نمایید. فراموش نکنید که در این مرحله از آموزش آشپزی باید ادویه ها را با ترکیب حاصل به خوبی مخلوط کنید.
- در ادامه مراحل آموزش آشپزی نیز بدنه ماهیتابه را گرم کرده و به سرخ کردن پنکیک بپردازید.
درباره پنکیک سبزیجات بیشتر بدانیم
از سبزیجات مورد استفاده در طرز تهیه پنکیک سبزیجات می توان به هویج اشاره کرد که از سبزیجات پر مصرف در جهان است. از فواید آن می توان به تقویت سلامت بینایی اشاره کرد. همچنین به دلیل اینکه هویج از آب زیاد برخوردار است منجر به بهبود عملکرد کلیه می شود. همچنین، بتاکاروتن های موجود در هویج محافظانی قوی برای پیشگیری از پیری زودرس هستند.
پیازچه نیز توانایی فعال کردن موثر عملکرد کلیه ها و تسهیل دفع مایعات اضافه از بدن را دارد. از دیگر فواید مصرف پیازچه می توان به جلوگیزی از ابتلا به دیابت، بهبود گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و تسکین برخی بیماری های تنفسی اشاره نمود.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.