بدون شک کودکان از دیدن فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا خوشمزه ذوق زده خواهند شد. این غذا در بین بزرگسالان نیز محبوبیت زیادی را دارا میباشد. با سرو این فینگر فود در میهمانی های خود، می توانید لحظات شادی را برای خود و میهمانان خود بیفرایید. برای آشنایی با طرز تهیه فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا
- طرز تهیه فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا
- نکات طلایی فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا
- درباره فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا
- هات داگ دو عدد
- خمیر یوفکا ۸ عدد
- سیر رنده شده یک ق چ
- کره ۲۰ گرم
- شیر یک دوم لیوان
- سیخ چوبی ۴ عدد
طرز تهیه فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا
- در مرحله اول از طرز تهیه فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا می بایست کره و سیر را با هم تفت دهیم.
- در مرحله بعدی شیر را به این دو اضافه می کنیم و نیازی به جوشیدن شیر نیست، هدف ما فقط طعم دار کردن شیر است.
- یک لایه خمیر را بر روی تخته قرار داده و با ترکیبی که آماده کرده ایم آن را طعم دار می کنیم. این کار سه بار باید انجام گیرد و شما برای تهیه این فینگرفود به سه لایه خمیر نیاز دارید. لایه چهارم در این غذا نیاز به طعم دار شدن ندارد.
- در مرحله بعد نوارهای دو سانتی را با کمک چاقو بر روی این خمیر ایجاد می کنیم. سوسیس ها باید به صورت حلقه های دو سانتی در بیایند و خمیرهای یوفکا را به دور این سوسیس ها باید بپیچید.
- در آخر باید سوسیس هایی که آماده کرده اید را داخل روغن داغ قرار دهید و آن ها سرخ نمایید.
نکات طلایی در طرز تهیه فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا
- نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که سوسیس ها و پنیر ها باید به خوبی به دور هم پیچیده باشند تا در حین سرخ شدن باز نشوند و شما را اذیت نکنند.
- شما در مرحله آخر می توانید سوسیس ها سرخ شده را با سس قرمز سرو کنید. حتی می توانید خودتان به سادگی در خانه انواع سس های خوشمزه را آماده کرده و در کنار این غذا سرو کنید.
درباره فینگر فود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا بیشتر بدانیم
اگر قرار است برای یه عصر بهاری از دوستاتون دعوت کنید تا به صرف عصرونه یا فینگرفود های خوشمزه در کنار یکدیگر وقت بگذرانید و از در کنارهم بودن لذت ببرید یکی از بهترین راه ها استفاده از طرز تهیه فینگرفود سوسیس چوبی با خمیر یوفکا است که علاوه بر خوشمزه بودن، میز عصرانه شما را هم فوق العاده و زیبا خواهد کرد. همچنین دوستان شما هم طرفدار این ینگرفود می شوند و شما را میزبان فوق العاده ای یاد می کنند.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.