کیک های یخچالی راهی خوشمزه برای لذت بردن از یک خوراکی شیرین بدون نیاز به پختن آن هستند. طرز تهیه کیک یخچالی با مواد ساده تهیه می شوند و می توان آنها را تا دو هفته در یخچال نگهداری کرد. درست کردن کیک یخچال کار سختی نیست، اما نکات و ترفندهایی وجود دارد که به شما کمک می کند بهترین نتیجه را بگیرید. در این مقاله تمام اطلاعاتی که برای تهیه و آموزش تهیه کیک یخچالی نیاز دارید در اختیار شما قرار خواهد گرفت. ما همه چیز را از مواد مورد نیاز شما، نحوه لایه برداری کیک و مدت زمان نگهداری آن در یخچال را پوشش خواهیم داد. با این دانش، می توانید هر بار کیک های یخچالی عالی درست کنید!
کیک یخچالی، این دسر خوشمزه و آسان است که در عرض چند دقیقه قابل تهیه است که یک راه عالی برای تحت تاثیر قرار دادن مهمانان خود با یک کیک زیبا و خوشمزه است. بهترین بخش در مورد کیک یخچال این است که به حداقل تلاش نیاز دارد و مواد اولیه آن معمولاً در اکثر خانه ها یافت می شود.
برای طرز تهیه کیک یخچالی به مواد مورد نیاز و نحوه آموزش صحیح برای این کار می پردازیم. ما همچنین نکاتی را در مورد چگونگی اطمینان از بیرون آمدن کامل کیک در هر بار ارائه خواهیم داد. تا پایان این مقاله، باید تمام اطلاعات لازم برای تهیه یک کیک یخچالی شگفت انگیز را داشته باشید!
دستورالعمل های گام به گام در مورد طرز تهیه کیک یخچالی و همچنین نکات و ترفندهایی ارائه می شود که به شما کمک می کند هر بار کیک عالی را درست کنید. با آموزش و آماده سازی مناسب می توانید در تهیه کیک های یخچالی متخصص شوید!
فهرست مطالب
طرز تهیه کیک یخچالی
مواد لازم
پودر بیسکوئیت ۲۵۰ گرم که این پودر هم میتونه از بیسکوئیت های پتی بور بدون کرم میتونید استفاذه کنید
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر صبحانه ۱۲۰ گرم
شکلات خرد شده ۵۰ گرم
کره ۸۵ گرم
طرز تهیه کیک یخچالی: بیسکوئیت با دستگاه غذا ساز به صورت کاملا پودر در میآوریم وبعد با کره ذوب شده مخلوط میکنیم تا شبیه یک خمیر نرم شود سپس کف قالب تارت یا قالب های کف جدا قرار میدهیم با کف دست کاملا پهن میکنیم تا یکدست شود.
در کاسه همزن پنیر وخامه به مدت ۵ دقیقه با دور تند میزنیم تا یکدست شود سپس هم میتوانید به این کرم خوشمزه پودر کاکائو یا شکلات خرد شده اضافه کتید که طعم کاکائویی بگیره یا میتوانید از عسل برای طعم دهی استفاده کنید یا از پوره میوه ها استفاده کنید وبعد روی بیسکوئیت میریزیم ودر یخچال به مدت ۴ ساعت قرار میدهیم تا کاملا جابیوفته حالا با توت فرنگی میتونید تزیین کنید ونوش جان
این یک دستور سریع و عالی برای درست کردن یک چیز کیک راحت برای مهمانی های شما هست. البته در نظر داشته باشید اگر علاقه دارید تا با طرز تهیه کیک اسفنجی یا آموزش کیک تولد نیز آشنا شوید، میتوانید در آشپزشو عضو شوید و دوره مورد نظر را تهیه کنید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.