کیک تولد یک دسر کلاسیک برای مهمانیها و سالگردها است. آموزش کیک تولد که با خامه پوشیده شده است، فقط کافیست هر طور که دوست دارید با شکلات، فندق خرد شده، میوه و… آن را تزئین کنید یا میتوانید سطح آن را با پیامهایی که به جشن ربط داشته باشد تزئین کنید که این کار با استفاده از کیسه با سوراخ نازک پر از شکلات آب شده میتواند اتفاق بیافتد. طرز تهیه و آموزش کیک تولد خانگی برای جشن گرفتن با کیک مورد علاقه شما وجود دارد، در واقع مجموعهای از دستور العملها برای برآوردن ذائقه همه افرادی که به جشن شما دعوت هستند.
فهرست مطالب
دستورالعمل تهیه کیک خانگی
پس از آماده شدن آن را در یخچال با سلفون پوشانده و نگه دارید. تخممرغ را آورده و سفیدهها را با قرار دادن در دو کاسه بزرگ از زردهها جدا کنید. با کمک همزن برقی یا همزن دستی شروع به هم زدن زرده تخم مرغ با نصف شکر کنید.برای اینکه سفیده محکم تری داشته باشید میتونید از الباقی شکربعد از فرم کامل سفیده برای استحکام بیشتر استفاده کنید.
مواد لازم :
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۷ عدد
روغن ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
شاید به خواندن طرز تهیه کیک شکلاتی بیبی نیز علاقه داشته باشید
در مرحله اول از آموزش کیک تولد زرده با شکر زده میشه تا کاملا کرم رنگ وکشدار بشه یادتون باشه همیشه از دور کند شروع به زدنکنید سپس در مراحل تغییر حالت زرده تور تند همزن تغییر دهید.
برای اینکه بوی ضحم تخم مرغ از بین برود از اسانس وانیل یا پوست مرکبات برای عطر دهی بیشتر استفاده کنید بعد از اینکه زرده کاملا کرم رنگ وکشدار شد پره های همزنتون بشورید کاملا خشک کنید بعد سفیده ها با دور تند همزن میزنیم تا کاملا حجیم وسفت شود سپس اگر میتوانید الباقی شکر به سفیده برای دوام بیشتر استفاده کنید در این مرحله سفیده ها به صورت چشمی به سه قسمت تقسیم میکنیم وبه زرده اضافه کرده به حالت دورانی بهم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.
نکته قابل توجه این هست که حتما با لیسک از یک جهت زده بشه که پف سفیده نخوابه بعد از اتمام سفیده ها، آرد ومواد خشک سه بار الک میکنیم و این باعث میشه هوادهی بشه اگر هم حشره ای داخل آرد هست گرفته بشه و بعد در سه مرحله به مواد مایه اضافه میکنیم و به خوبی آن را صاف کنید.
در ادامه آموزش کیک تولد همراه ما باشید و فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و کیک اسفنجی خود را حداقل به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون اینکه هرگز در فر را باز کنید در نیم ساعت اول پخت، بپزید. قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کیک اسفنجی خنک شود. وقتی پخته شد میگذاریم خنک شود و از قالب خارج میکنیم و روی توری میگذاریم تا خنک شود.
در این فاصله خامه را از یخچال خارج کنید، اگر خیلی سفت بود با لیسک آن را برگردانید و با کاردک فشار دهید و بگذارید حالا 100 میلی لیتر خامه را بزنید و کنار بگذارید. وقتی خامه آماده شد، آن را به دو کاسه تقسیم کنید؛ در یک کاسه خامه قبلی را که قبلا زده شده بود، اضافه کنید و در دیگری کاکائو الک شده را مخلوط کنید سپس هر دو را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید. کیک اسفنجی را به 3 قسمت با ضخامت مساوی برش دهید. سپس شربت را با حل کردن شکر در قابلمه با آب آماده کنید؛ بگذارید خنک شود، سپس اسانسهای مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.
یک برش کیک اسفنجی را روی بشقاب که میزبان کیک است بچینید و روی یک سوم آن شربت بپاشید. سپس آن را با کاردک پخش کنید.
حالا به دنبال آموزش کیک تولد آن را در یخچال بگذارید و در این فاصله خامه را برای تزیین هم بزنید و با پودر قند شیرین کنید. با استفاده از یک کاردک، روی کیک را به طور کامل با حداکثر نیمی از خامه بپوشانید و سعی کنید سطوح را صاف کنید. با باقیمانده خامه، یک کیسه شیرینی پزی را پر کنید و خطهایی را از پایین به سمت بالا در اطراف محیط کیک ایجاد کنید. روی کیک را با گلهای رز خامهای کوچک تزئین کنید. در نهایت آموزش کیک تولد شما به پایان میرسد و کیک شما آماده است.
کیک ماست با تزئینی زیبا
اگر به دنبال یک ایده ساده اما موثر هستید، کیک ماست یا همون کیک اسفنجی که در ازای ۷ تخم مرغ شما میتوانید ۴/۱ پیمانه ماست اضافه کنید کیک لطیف وفوق العاده پوک داردی را به عنوان ایده عالی در نظر بگیرید و سپس با تزیین آن شروع کنید. میتوانید مراحل تهیه کیک را که توضیح داده شد طی کنید و روی آن را با پودر لیمو یا سایر شکر مرکبات بپوشانید، یا روی آن را با میوههای کوچک و شیرین تازه یا توپهای رنگی تزئین کنید.
دستور کیک اسفنجی با تزئین جذاب
در این مورد پایه کیک اسفنجی است، درست کردن آن بسیار آسان است. همانطور که توضیح داده شد مراحل قبلی درست کردن و آموزش کیک تولد را پیش میروید و برای تزئین روی آن را با مربا پر کنید و روی آن را با شکر رنگی یا سفید که با وردنه باز کردهاید بپوشانید و سپس با مواد مختلف مانند شکلات، آب نبات، شکر، مارشمالو، اسمارتیز، حتی ماکارون از همه رنگها تزئین کنید:
- میتوانید آن را با خامه پر کرده و با لعاب شکلاتی یا شکلات آب شده بپوشانید.
- ازبیسکوییت های شکلاتی بارتزیین استفاده کنید
- میتوانید آن را با فرمند یا نوتلا پر کنید و روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.
- میتوانیدعکس دلخواهتون پرینت رنگی بگیرید وروی کیک بزنید
دستور العمل کیک پزی آسان با شکلات و مارشمالو
کسانی که به صورت تخصصی هم کیک پزی بلد نیستند حتی میتوانند با طزر تهیه و آموزش کیک تولد در خانه شروع کنند و یک کیک سریع وآسان داشته باشند و با استفاده از شکلات ومربا فیلینگ دلخواه درست کنند ولذت ببرند برای کسانی که گیاهخوار هستند، دسرهای بدون کره با جایگزینی مساوی کره گیاهی ( کره بادام زمینی، کره بادام) یا 80 درصد روغن گیاهی تهیه میشود.
برای کسانی که میخواهند شکر دانه ریز را جایگزین کنند، به یاد داشته باشید که دسرهای بدون شکر با استفاده از 50٪ شیرینکننده مصنوعی یا 80٪ عسل یا آب انگور یا 75٪ شربت افرا درست میشوند.
- 125 گرم کره (همچنین گیاهی)
- 125 گرم آرد
- 240 گرم شکر گرانول
- 120 گرم شکلات تلخ
- برای خامه روی کیک
- 150 گرم کره نرم شده
- 340 گرم پودر قند
- 3-4 قاشق غذاخوری شیر
- 1 شیشه عصاره وانیل مایع یا خمیر وانیل
کیک تولد با اسمارتیز و کیت کت
برای کسانی که میخواهند فرزندان و دوستان خود را شگفت زده کنند، این آموزش کیک تولد خاص را به شما پیشنهاد میکنیم که با اسمارتیز و کیت کت تزیین شده است. ما مطمئن هستیم که آنها از بزرگترها بابت این کیک نیز قدردانی خواهند کرد!
مواد لازم برای تهیه کاور کیک
- 100 گرم ویفر
- 200 میلی لیتر خامه تازه
- 400 گرم نوتلا
- 80 گرم فندق خرد شده
مواد لازم برای خامه شکلاتی شیری
- 300 گرم شکلات شیری
- 200 میلی لیتر خامه برای دسر
مواد لازم برای دکور کیک تولد
۵۰۰ گرم کیت کت
340 گرم اسمارتیز
وقتی کیک اسفنجی را آماده کردید، میتوانید خامه کیک را درست کنید. خامه را بزنید و نوتلا را اضافه کنید. ویفرها را خرد کرده و همراه با فندق خرد شده داخل مخلوطکن بریزید. همه چیز را مخلوط کنید تا کرم غلیظ و فشرده به دست آید.
سپس به سراغ خامه شکلاتی بروید. خامه از فریزر دربیارید تا حالت بستنی پیدا کنید با هزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا کاملا سفت شودآن را هم بزنید تا مخلوط سفت شود. کیک اسفنجی را به 3 لایه برش بزنید و دقت کنید که ضخامت آنها نسبتاً برابر باشد.
کرم روچر را روی کیک تولد با کمک کاردک پخش کنید. در ادامه آموزش کیک تولد را حداقل 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا فشرده شود. سپس با کاردک سیلیکونی کرم شکلات شیری را از همه طرف، پخش کنید. کیت کت را در اطراف کیک تولد قرار دهید و مطمئن شوید که به کرم چسبیده است. در بالای کیک اسمارتیزها را به وفور بچینید و هر گوشه آن را بپوشانید. دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و سپس کیک تولد را سرو کنید. امیدواریم با این آموزش کیک تولد از آموزشگاه آشپزی آشپزشو لحظات خوشی را سپری کنید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.