برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

آموزش طرز تهیه کیک تولد خانگی و قنادی و 4 ایده تزئین

آموزش کیک تولد

کیک تولد یک دسر کلاسیک برای مهمانی‌ها و سالگردها است. کیک تولد با با خامه پوشیده شده است فقط کافیست هر طور که دوست دارید با شکلات، فندق خرد شده، میوه و… آن را تزئین کنید یا می‌توانید سطح آن را با پیام‌هایی که به جشن ربط داشته باشد تزئین کنید که این کار با استفاده از کیسه با سوراخ نازک پر از شکلات آب شده می‌تواند اتفاق بیافتد. در ادامه طرز تهیه کیک تولد خانگی برای جشن گرفتن با کیک مورد علاقه شما وجود دارد، در واقع مجموعه‌ای از دستور العمل‌ها برای برآوردن ذائقه همه افرادی که به جشن شما دعوت هستند.

دستورالعمل تهیه کیک خانگی

پس از آماده شدن آن را در یخچال با سلفون پوشانده و نگه دارید. تخم‌مرغ را آورده و سفیده‌ها را با قرار دادن در دو کاسه بزرگ از زرده‌ها جدا کنید. با کمک همزن برقی یا همزن دستی شروع به هم زدن زرده تخم مرغ با نصف شکر کنید.برای اینکه سفیده محکم تری داشته باشید میتونید از الباقی شکربعد از فرم کامل سفیده برای استحکام بیشتر استفاده کنید.

مواد لازم :

آرد ۲۵۰ گرم

شکر ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۷ عدد

روغن ۵۰ گرم

نشاسته ذرت ۲۵ گرم

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری

شاید به خواندن طرز تهیه کیک شکلاتی بی‌بی نیز علاقه داشته باشید

در مرحله اول زرده با شکر زده میشه تا کاملا کرم رنگ وکشدار بشه یادتون باشه همیشه از دور کند شروع به زدنکنید سپس در مراحل تغییر حالت زرده تور تند همزن تغییر دهید.

برای اینکه بوی ضحم تخم مرغ از بین برود از اسانس وانیل یا پوست مرکبات برای عطر دهی بیشتر استفاده کنید بعد از اینکه زرده کاملا کرم رنگ وکشدار شد پره های همزنتون بشورید کاملا خشک کنید بعد سفیده ها با دور تند همزن میزنیم تا کاملا حجیم وسفت شود سپس اگر میتوانید الباقی شکر به سفیده برای دوام بیشتر استفاده کنید در این مرحله سفیده ها به صورت چشمی به سه قسمت تقسیم میکنیم وبه زرده اضافه کرده به حالت دورانی بهم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.

نکته قابل توجه این هست که حتما با لیسک از یک جهت زده بشه که پف سفیده نخوابه بعد از اتمام سفیده ها، آرد ومواد خشک سه بار الک میکنیم و این باعث میشه هوادهی بشه اگر هم حشره ای داخل آرد هست گرفته بشه و بعد در سه مرحله به مواد مایه اضافه میکنیم و به خوبی آن را صاف کنید.

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و کیک اسفنجی خود را حداقل به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون اینکه هرگز در فر را باز کنید در نیم ساعت اول پخت، بپزید. قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کیک اسفنجی خنک شود. وقتی پخته شد می‌گذاریم خنک شود و از قالب خارج می‌کنیم و روی توری می‌گذاریم تا خنک شود.

در این فاصله خامه را از یخچال خارج کنید، اگر خیلی سفت بود با لیسک آن را برگردانید و با کاردک فشار دهید و بگذارید حالا 100 میلی لیتر خامه را بزنید و کنار بگذارید. وقتی خامه آماده شد، آن را به دو کاسه تقسیم کنید؛ در یک کاسه خامه قبلی را که قبلا زده شده بود، اضافه کنید و در دیگری کاکائو الک شده را مخلوط کنید سپس هر دو را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید. کیک اسفنجی را به 3 قسمت با ضخامت مساوی برش دهید. سپس شربت را با حل کردن شکر در قابلمه با آب آماده کنید؛ بگذارید خنک شود، سپس اسانس‌های مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.

یک برش کیک اسفنجی را روی بشقاب که میزبان کیک است بچینید و روی یک سوم آن شربت بپاشید. سپس آن را با کاردک پخش کنید.

کیک را در یخچال بگذارید و در این فاصله خامه را برای تزیین هم بزنید و با پودر قند شیرین کنید. با استفاده از یک کاردک، روی کیک را به طور کامل با حداکثر نیمی ‌از خامه بپوشانید و سعی کنید سطوح را صاف کنید. با باقیمانده خامه، یک کیسه شیرینی پزی را پر کنید و خط‌هایی را از پایین به سمت بالا در اطراف محیط کیک ایجاد کنید. روی کیک را با گل‌های رز خامه‌ای کوچک تزئین کنید. در نهایت آموزش کیک تولد شما به پایان می‌رسد و کیک شما آماده است.

کیک ماست با تزئینی زیبا

اگر به دنبال یک ایده ساده اما موثر هستید، کیک ماست یا همون کیک اسفنجی که در ازای ۷ تخم مرغ شما میتوانید ۴/۱ پیمانه ماست اضافه کنید کیک لطیف وفوق العاده پوک داردی را به عنوان ایده عالی در نظر بگیرید و سپس با تزیین آن شروع کنید. می‌توانید مراحل تهیه کیک را که توضیح داده شد طی کنید و روی آن را با پودر لیمو یا سایر شکر مرکبات بپوشانید، یا روی آن را با میوه‌های کوچک و شیرین تازه یا توپ‌های رنگی تزئین کنید.

دستور کیک اسفنجی با تزئین جذاب

در این مورد پایه کیک اسفنجی است، درست کردن آن بسیار آسان است. همانطور که توضیح داده شد مراحل قبلی درست کردن کیک تولد را پیش می‌روید و برای تزئین روی آن را با مربا پر کنید و روی آن را با شکر رنگی یا سفید که با وردنه باز کرده‌اید بپوشانید و سپس با مواد مختلف مانند شکلات، آب نبات، شکر، مارشمالو، اسمارتیز، حتی ماکارون از همه رنگ‌ها تزئین کنید:

  • می‌توانید آن را با خامه پر کرده و با لعاب شکلاتی یا شکلات آب شده بپوشانید.
  • ازبیسکوییت های شکلاتی بارتزیین استفاده کنید
  • می‌توانید آن را با فرمند یا نوتلا پر کنید و روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.
  • می‌توانیدعکس دلخواهتون پرینت رنگی بگیرید وروی کیک بزنید

دستور العمل کیک پزی آسان با شکلات و مارشمالو

کسانی که به صورت تخصصی هم کیک پزی بلد نیستند حتی میتوانند با طزر تهیه این کیک در خانه شروع کنندویک کیک سریع وآسان داشته باشند و با استفاده از شکلات ومربا فیلینگ دلخواه درست کنند ولذت ببرند برای کسانی که گیاهخوار هستند، دسرهای بدون کره با جایگزینی مساوی کره گیاهی ( کره بادام زمینی، کره بادام) یا 80 درصد روغن گیاهی تهیه می‌شود.

کیک مارشمالو

برای کسانی که می‌خواهند شکر دانه ریز را جایگزین کنند، به یاد داشته باشید که دسرهای بدون شکر با استفاده از 50٪ شیرین‌کننده مصنوعی یا 80٪ عسل یا آب انگور یا 75٪  شربت افرا درست می‌شوند.

  • 125 گرم کره (همچنین گیاهی)
  • 125 گرم آرد
  • 240 گرم شکر گرانول
  • 120 گرم شکلات تلخ
  •  
  • برای خامه روی کیک
  • 150 گرم کره نرم شده
  • 340 گرم پودر قند
  • 3-4 قاشق غذاخوری شیر
  • 1 شیشه عصاره وانیل مایع یا خمیر وانیل

کیک تولد با اسمارتیز و کیت کت

برای کسانی که می‌خواهند فرزندان و دوستان خود را شگفت زده کنند، این کیک تولد خاص را به شما پیشنهاد می‌کنیم که با اسمارتیز و کیت کت تزیین شده است. ما مطمئن هستیم که آنها از بزرگترها بابت این کیک نیز قدردانی خواهند کرد!

مواد لازم برای تهیه کاور کیک

  • 100 گرم ویفر
  • 200 میلی لیتر خامه تازه
  • 400 گرم نوتلا
  • 80 گرم فندق خرد شده

مواد لازم برای خامه شکلاتی شیری

  • 300 گرم شکلات شیری
  • 200 میلی لیتر خامه برای دسر

مواد لازم برای دکور کیک تولد

۵۰۰ گرم کیت کت

340 گرم اسمارتیز

وقتی کیک اسفنجی را آماده کردید، می‌توانید خامهکیک کت را درست کنید. خامه را بزنید و نوتلا را اضافه کنید. ویفرها را خرد کرده و همراه با فندق خرد شده داخل مخلوط‌کن بریزید. همه چیز را مخلوط کنید تا کرم غلیظ و فشرده به دست آید.

سپس به سراغ خامه شکلاتی بروید. خامه از فریزر دربیارید تا حالت بستنی پیدا کنید با هزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا کاملا سفت شودآن را هم بزنید تا مخلوط سفت شود. کیک اسفنجی را به 3 لایه برش بزنید و دقت کنید که ضخامت آنها نسبتاً برابر باشد.

کرم روچر را روی کیک با کمک کاردک پخش کنید. کیک را حداقل 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا فشرده شود. سپس با کاردک سیلیکونی کرم شکلات شیری را از همه طرف، پخش کنید. کیت کت را در اطراف کیک قرار دهید و مطمئن شوید که به کرم چسبیده است. در بالای کیک اسمارتیزها را به وفور بچینید و هر گوشه آن را بپوشانید. دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و سپس کیک تولد را سرو کنید.

ارسال دیدگاه