برگر یکی از خوشمزه ترین و قدیمی ترین فست فودهای جهان است. کمتر کسی پیدا میشود که برگر را دوست نداشته باشد. برگرها به دو روش تهیه میشوند. میتوانید آن ها را با کمی روغن سرخ نمایید یا آنرا بصورت گریل شده استفاده نمایید. برای تهیه برگر گریل شده به باربیکیو و منقل نیاز داریم. همچنین برگر گریل شده بدلیل عدم استفاده از روغن سالم تر و کم کالری تر می باشد.
برای تهیه مواد برگر میتوان از گوشت گوساله یا گوسفند گوشت مرغ چرخ شده و یا سویا استفاده کرد. اگر از گوشت گوساله یا گوسفند استفاده میکنید باید توجه داشته باشید که نسبت گوشت به چربی بسیار مهم است زیرا چربی باعث لذیذتر شدن برگر میشود. بهترین نسبت گوشت به چربی ۸۰ به ۲۰ می باشد.
سعی کنید تمام مواد استفاده شده سرد باشد. زیرا گرما باعث آب شدن چربی گوشت می شود و چربی به دستان شما می چسبد. نکته ی دیگری که باید به آن توجه کنید نمک است. بهتر است نمک را در انتها به مواد خود اضافه نمایید. همچنین به شکل و اندازه ی برگر توجه کنید حجم هر برگر نباید از ۱۷۰ گرم بیشتر باشد.
زیرو رو کردن برگر در پخت آن نکته ی قابل توجهی است. هرچه برگر بیشتر زیر و رو شود سریع تر و بهتر پخته خواهد شد. توجه کنید زیرو رو کردن هر برگر باید حداقل بعد از ۱۵ ثانیه انجام شود. همچنین زیرو رو کردن برگر به دلخواه آشپز است.
امیدوارم با کمک این ویدیو و نکات گفته شده بتوانید این برگر دودی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.