اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه برگر دودی

تصویر شاخص
قیمت دوره

300,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

برگر یکی از خوشمزه ترین و قدیمی ترین فست فودهای جهان است. کمتر کسی پیدا میشود که برگر را دوست نداشته باشد. برگرها به دو روش تهیه میشوند. میتوانید آن ها را با کمی روغن سرخ نمایید یا آنرا بصورت گریل شده استفاده نمایید. برای تهیه برگر گریل شده به باربیکیو و منقل نیاز داریم. همچنین برگر گریل شده بدلیل عدم استفاده از روغن سالم تر و کم کالری تر می باشد.

برای تهیه مواد برگر میتوان از گوشت گوساله یا گوسفند گوشت مرغ چرخ شده و یا سویا استفاده کرد. اگر از گوشت گوساله یا گوسفند استفاده میکنید باید توجه داشته باشید که نسبت گوشت به چربی بسیار مهم است زیرا چربی باعث لذیذتر شدن برگر میشود. بهترین نسبت گوشت به چربی ۸۰ به ۲۰ می باشد.

سعی کنید تمام مواد استفاده شده سرد باشد. زیرا گرما باعث آب شدن چربی گوشت می شود و چربی به دستان شما می چسبد. نکته ی دیگری که باید به آن توجه کنید نمک است. بهتر است نمک را در انتها به مواد خود اضافه نمایید. همچنین به شکل و اندازه ی برگر توجه کنید حجم هر برگر نباید از ۱۷۰ گرم بیشتر باشد.

زیرو رو کردن برگر در پخت آن نکته ی قابل توجهی است. هرچه برگر بیشتر زیر و رو شود سریع تر و بهتر پخته خواهد شد. توجه کنید زیرو رو کردن هر برگر باید حداقل بعد از ۱۵ ثانیه انجام شود. همچنین زیرو رو کردن برگر به دلخواه آشپز است.

امیدوارم با کمک این ویدیو و نکات گفته شده بتوانید این برگر دودی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

0/5 (0 نظر)

طرز تهیه برگر دودی

9دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
اولین نظر را شما بنویسید. “طرز تهیه برگر دودی”
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

قیمت دوره

300,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران