
شکلات ماده غذایی پرطرفداری است که نوعی خوراکی ساخته شده از کاکائو میباشد و طعم بینظیرش همه ما را به وجد میآورد. هر نسخه از یک دسر اگر شکلاتی باشد، قطعا بین اکثریت محبوبتر است. دنیای خوراکیهای شکلاتی بسیار متنوع است. در مقاله امروز با گذری بر معروفترین دسرهای شکلاتی با تعدادی از آنها بیشتر آشنا میشویم.
فهرست مطالب
معروفترین دسرهای شکلاتی
در ادامه به معرفی 12 تا از معروفترین و خوشمزهترین دسرهای شکلاتی میپردازیم تا شما بتوانید نسبت به سلیقه خود یک یا چندتا از این دسرهارا امتحان کنید.
پیشنهاد ویژه…
اگر به دنیای کیکهای کافهای علاقه دارید و میخواهید انواع آنها را به بهترین شکل درست کنید، یک نگاهی به دوره حضوری کیک های کافه ای آموزشگاه آشپزشو بزنید!
1. تیرامیسوی شکلاتی

نسخه شکلاتی از این دسر اصیل ایتالیایی. تیرامیسوی شکلاتی بافت سبک و لطیفی دارد و با وجود شکلات، بسیار خوشطعمتر میشود که میتوان به همراه چای آن را سرو کرد.
بیشتر بخوانید…
اگر میخواهید با طرز تهیه ترامیسو ساده بیشتر آشنا شوید این مقالهرا از دست ندهید! طرز تهیه تیرامیسو ساده
2. براونی شکلاتی

بدون شک یکی از مشهورترین دسرهای شکلاتی، براونی است. داخل براونی لطیف و مرطوب است و معمولا رویه سفتتری دارد. شما میتوانید در نیمساعت این دسر خوشطعم را تهیه کنید.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه براونی شکلاتی | 0 تا 100 آموزش مرحله به مرحله
3. موس شکلاتی

این دسر کلاسیک و محبوب فرانسوی سبک و پفدار است و از ترکیب خامه و شکلات ذوبشده تهیه میشود. موس شکلات در حقیقت با اضافه شدن پودر ژلاتین در ترکیباتش، فرم بهتری در قالب پیدا میکند.
بیشتر بخوانید…
آموزش و طرز تهیه موس شکلاتی، 0 تا 100 موس شکلاتی!
4. مولتن کیک

مولتن کیک با ظاهر چشمگیر خود، یک دسر متفاوت محسوب میشود که در حقیقت کیک شکلاتی مذاب است. مدت زمان پخت این دسر، حدودا زیر ۱۵ دقیقه است تا بافت داخل نرم بماند و شکلات مذاب وسط کیک از آن بیرون بریزد.
پیشنهاد ویژه…
اگر به دنیای کیک و کیک پزی علاقه دارید، و میخواهید کیکهای شما زبان زد دوست و آشنا بشود؛ پیشنهاد میکنیم یک سری به دوره حضوری آموزش کیک پزی آموزشگاه آشپزشو بزنید، این دوره زیر نظر بهترین اساتید ایران برای علاقهمندان به کیک پزی تشکیل شده است.
5. پودینگ شکلاتی

اصلیترین مزه در پودینگ، طعم عمیق و غنی شکلات است. این دسر بافتی ملایم و سبک دارد، براق است و با سرد شدنش حالت خنک و آرامشبخش پیدا میکند. در تهیه پودینگ شکلاتی، ابتدا شیر، شکر، نشاسته و پودر کاکائو رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی به غلظت رسید، شکلات را اضافه کنید تا آب شود. بعد از اضافه کردن وانیل و همزدن، ترکیب را به حال خود رها کنید تا خنک شود. سپس به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال بگذارید.
6. ژله شکلاتی

این دسر بر پایه ژلاتین با بافت خنک و سبک، درست مثل اکثر انواع دسرهای شکلاتی در دهان آب میشود. این دسر محبوب تمام سنین است ترکیب لطافت ژله و طعم شکلات آن را منحصر به فرد میکند.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه 25 دسر خوشمزه و خاص | طعمهایی که فراموش نمیشوند
7. تیرامیسو با شکلات سفید

این نسخه از تیرامیسو بسیار ملایم است. با ذوب کردن شکلات تختهای به روش بنماری و ترکیب با تخممرغ و ماسکارپونه، خامه فرمگرفته رو روی بیسکوییتهای لیدی فینگر میریزیم و ۴ – ۶ در یخچال به آن زمان میدهیم تا خودش را بگیرد.
8. چیزکیک شکلاتی

چیزکیک شکلاتی به خاطر ترکیب بافت کرمی و طعم شکلات غلیظ یکی از محبوبترین دسرهای مجلسی است. بافت کرمی و متراکم چیزکیک در ترکیب با طعم شکلات، ترکیبی خارقالعاده را رقم میزند. از بیسکوییت خردشده برای پایه و از ترکیب پنیر خامهای و شکلات ذوب شده برای مواد داخل این دسر استفاده میکنند.
بیشتر بخوانید…
پیشنهاد میکنیم مقاله طرز تهیه چیز کیک شکلاتی کاراملی را از دست ندهید!
9. سوفله شکلات

یک دسر فرانسوی و کلاسیک و لوکس که با عطر و طعم شکلات غلیظ و شیرینی متعادل و درونی نرم و سبک و پفدار. سوفله شکلاتی در دنیا در رده شناختهشدهترین دسرهاست و در منو رستوران و هتلهای سطح بالا یافت میشود. جالب است بدانید که این دسر یکی از چالش برانگیزترین دستورهای پخت را دارد، چرا که باید به خوبی پف کند و موقع سرو درست مصرف شود تا از حجم آن پف کم نشود و زیبایی آن از بین نرود.
بیشتر بخوانید…
طرز تهیه سوفله شکلاتی به دو روش فرانسوی و ترکیهای
10. کاپکیک شکلاتی

یکی از محبوبترین کیکها که در مهمانیها، جشن تولد، کافهها و شیرینیفروشیها همیشه یکی از گزینههای ثابت هستند. کاپکیکها به خاطر اندازه کوچک و سرو راحت، بین بچهها و بزرگترها پرطرفدار هستند. دقیقا مثل هر کیک دیگری نرم، پفدار و سبک هستند و به دلیل کوچکتر بودن یکنواختتر پخته میشود. معمولاً روی کاپکیکها را با کرم شکلاتی، گاناش یا خامه فرمگرفته تزئین میکنند و با تاپینگهای مختلف (اسمارتیز، شکلات چیپسی، آجیل، میوه) روی آن را میپوشانند.
بیشتر بخوانید…
پیشنهاد میکنیم از مقاله طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغزدار آموزشگاه آشپزشو دیدن کنید!
11. گاناش شکلاتی

گاناش در اصل یک مخلوط شکلات و خامه است که با نسبتهای مختلف درست میشود و به عنوان روکش، مغزی و یا دسر مستقل میتواند سرو شود. اگر گاناش غلیظ رو سرد و فرمداده کنید، میتوان آن را به شکل توپهای شکلاتی درآورد که از محبوبترین دسرهای شکلاتی است.
12. پای شکلاتی

این دسر لایهای لذیذ متشکل از سه بخش اصلی است؛ پوسته، که از بیسکوییت خردشده و کره تهیه میشود. مغزی یا همان فیلینگ که ترکیبی از ترکیبی از شیر یا خامه، شکلات و تخم مرغ است. و روکش یا همان تاپینگ که اغلب خامه فرمگرفتهای است که شکلات روی آن رنده میشود. پای پوسته ترد و مغز کرمی و لطیفی دارد. معمولا خامه سفید روی آن در تضاد با رنگ شکلاتی مغزی، ظاهری خاص و شاخص از آن میسازد.
سخن پایانی
با تنوع بالا در بافت، طعم و ظاهر، دسرهای شکلاتی پای ثابت بیچون و چرایی برای یک میانوعده شیرین در سفره شما هستند. همین امروز یکی از دسرهای این مقاله از آموزشگاه آشپزی آشپزشو را امتحان کنید و از طعم بیهمتای شکلات لذت ببرید.









برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.