اگر روزی برای کاری به بیرون خانه رفته باشید و پس از بازگشت به خانه، بوی مطبوع کیک خانگی همسایه، به مشام شما برسد؛ با این بو حس خوشایندی پیدا می کنید و دلتان می خواهد که به زمانی بازگردید که مادرتان برای شما کیک می پخت و شما دوست داشتید هرچه سریعتر زمان سرو کیک برسد تا بتوانید از این کیک خوشمزه برای عصرانه میل کنید. پس از بازگشت به خانه تصمیم به پخت کیک برای فرزند و همسرتان می گیرید اما به علت کمبود وقت نمی دانید باید چه کیکی بپزید پس با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید تا با طرز تهیه کیک گردویی که بسیار ساده و خوشمزه است، این مشکل را برطرف کنید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه کیک گردویی
- طرز تهیه کیک گردویی
- درباره کیک گردویی بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای کیک گردویی گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه طرز تهیه کیک گردویی
- گردو ۸ تا ۱۰ عدد
- خرما ۸ تا ۱۰ عدد
- کشمش یک مشت
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۱۵۰ میلی لیتر
- ملاس ۲ ق سوپ خوری
- وانیل یک ق سوپ خوری
- بکینگ پودر یک ق سوپ خوری
- دارچین یک ق چ خوری
- پوست پرتقال یک ق سوپ خوری
طرز تهیه کیک گردویی
- در مرحله اول طرز تهیه کیک گردویی ابتدا سفیده تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید.
- سپس شیر، ملاس نیشکر، بکینگ پودر و دارچین را به این ترکیب اضافه کنید.
- در مرحله سوم طرز تهیه کیک، پس از مخلوط نمودن وانیل با مایه کیک؛ گردو، پوست پرتقال، خرما و کشمش را به مایه اضافه کنید.
- در پایان، مایه را در قالبی دارای کاغذ روغنی قرار داده و آن را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.
درباره کیک گردویی بیشتر بدانیم
کیک گردویی یکی از انواع کیک و دسرهای خوشمزهای است که دارای بافتی اسفنجی است. استفاده از گردو در این کیک، این کیک را تبدیل به یک کیک سرشار از خاصیت برای سلامتی انسان کرده است.
از مهمترین خواص گردو میتوان به جوان سازی پوست صورت، مرطوب کننده طبیعی پوست، رفع سیاهی دور چشم، تقویت مو و افزایش رشد آن، درمان شوره سر، تقویت حافظه و تمرکز، بهبود اختلالات عصبی، پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.
از دیگر خواص آن می توان به خنثی سازی سموم بدن، تقویت استخوانها و دندان ها، بهبود رشد کودکان، تامین انرژی بدن، کمک به کنترل فشار خون، کمک به باروری، کمک به کاهش وزن، کمک به درمان استرس و افسردگی اشاره کرد.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.