طرز تهیه کیک کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی - آشپزشو

کدو حلوایی یکی از صیفی جات خوشمزه و مقوی می باشد که می توان با این صیفی خوراکی های متنوع زیادی درست کرد. یکی از این خوراکی های خوشمزه، کیک کدو حلوایی می باشد که مناسب برای جشن هالوین نیز می باشد. برای آموزش طرز تهیه کیک کدو حلوایی با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این پست همراه شوید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه کیک کدو حلوایی
  2. طرز تهیه کیک کدو حلوایی
  3. درباره کیک کدو حلوایی بیشتر بدانیم

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کیک کدو حلوایی گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

 

مواد اولیه کیک کدو حلوایی

  1. آرد ۲ پیمانه
  2. تخم‌مرغ ۳ عدد
  3. شکر ۱/۵ پیمانه
  4. پوره‌ی کدوحلوایی ۱ پیمانه
  5. ماست پنج قاشق غذاخوری
  6. شیر ۱/۵ پیمانه
  7. گردوی خردشده نصف پیمانه
  8. روغن مایع یک پیمانه
  9. بکینگ پودر ۱ ق. غ
  10. دارچین ۱ ق. چ
  11. وانیل نوک ق. چ
  12. نمک نوک ق. چ

 

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

  1. ابتدا برای تهیه پوره‌، کدوحلوایی را داخل قابلمه بگذارید و سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد تا آب آن بخار شود؛ سپس کدوحلوایی را له کنید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را داخل یک ظرف مناسب بشکنید و ۱۰ دقیقه با همزن خوب مخلوط کنید.
  3. پس از مخلوط‌شدن تخم‌مرغ‌ها روغن و ماست را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم‌بزنید.
  4. اکنون پوره‌ی کدوحلوایی را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. مجموعه ی مواد خشک همچون آرد و دارچین و بکینگ‌پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار آن را الک کنید.
  6. آرد الک‌شده را به‌مرور و در چندین مرحله و به آرامی به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید؛ جهت هم‌زدن به یک طرف باشد.
  7. کم‌کم خرده های گردوها را نیز به آن اضافه کنید.
  8. کف قالب کیک را با روغن چرب کنید.و یا کاغذ روغنی بگذارید.
  9. دوسوم قالب را با مایه‌ی کیک پر کنید و روی آن را صاف کنید. حواس‌تان باشد که بیشتر از دوسوم قالب پر نشود؛ چون کیک پف می‌کند و به فضا نیاز دارد.
  10. فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید که گرم شود.
  11. قالب را برای ۴۰ تا۵۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. حواس‌تان باشد که در ۳۰ دقیقه ابتدایی پخت غذا فر را باز نکنید.زیرا پف آن‌میخوابد.
  12. پس از پخته‌شدن کیک روی آن پودر قند بپاشید و سپس اجازه دهید که خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.

 

 

درباره کیک کدو حلوایی بیشتر بدانیم

کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد اما بسیار کم کالری است به طوری که در هر 100 گرم از این گیاه تنها 20 کالری وجود دارد. کدو حلوایی یکی از نیروگاه های تولید ریزمغذی های حیات بخش در طبیعت است که با بیش از صد ماده مغذی و شفابخش بسته بندی شده و در عین حال برای حفظ زیبایی نیز بسیار مفید است. کدو حوایی با داشتن غنی ترین ریزمغذی ها، مجهز به سلاح هایی موثر برای مقابله با بیماری ها است.

این گیاه خوراکی حاوی اکسید های قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول های مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان می کند. همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلول های پوستی جدید و نرم تر و جوان تر شدن این بافت کمک می کند.

علاوه بر این کدو حلوایی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن که در میوه ها و سبزی های نارنجی رنگ مثل هویج و کدو به وفور یافت می شود، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء بنفش محافظت می کند و مصرف عصاره آن به طور روزانه حتی تاثیر محافظتی کرم ضد آفتاب را افزایش می دهد.

کدو حلوایی به دلیل داشتن مقادیر بالای کاروتنوئید30 درصد از بروز تمام انواع سرطان ها پیشگیری می کند.

 

 

 

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶