اگر به دنبال راه حل کاملی برای کاهش وزن هستید باید به شما بگوییم که برای این کار می توانید از برنامه ی ترکیبی رژیم غذایی و ورزش استفاده کنید.برای رسیدن به یک وزن ایده آل باید رژیم بگیرید و برای این کار نیاز به استفاده از غذاهای رژیمی دارد. البته باید توجه داشته باشید که استفاده از غذاهای رژیمی نمی تواند مانعی برای دریافت مواد غذایی سالم و پر انرژی باشد، به شرطی که از غذاهایی سرشار از مواد مغذی استفاده کنید. کوکو کینوا یکی از این غذاهای رژیمی و مغزی است. اگر به دنبال یک غذای رژیمی خوشمزه از جمله طرز تهیه کوکو کینوا هستید با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله همراه باشید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه کوکو کینوا
- طرز تهیه کوکو کینوا
- درباره کوکو کینوا بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کوکو کینوا گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه کوکو کینوا
- کینوا یک پیمانه
- کدو یک پیمانه
- هویج یک پیمانه
- پنیر چدار یک پیمانه
- گشنیز یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ چهار عدد
- پیاز یک عدد
- ادویه و پودر سیر به مقدار نیاز
طرز تهیه کوکو کینوا
- در مرحله اول آموزش آشپزی، کینوا را همانند برنج آماده میکنیم. به ازاء هر پیمانه کینوا، یک پیمانه آب، به علاوه نمک و یک قاشق روغن به آن اضافه میکنیم و بر روی شعله قرار میدهیم اجازه میدهیم تا آب آن تبخیر شود و اجازه میدهیم تا دم کشیده شود.
- در مرحله دوم، کدوها باید رنده شوند. آب کدوهای رنده شده باید گرفته شده و کنار گذاشته شود.
- همه مواد اولیه را به غیر از تخم مرغ و پودر سیر با هم مخلوط می کنیم، تخم مرغ و پودر سیر در واقع باید در ابتدا با هم به خوبی مخلوط گردند.
- در مرحله بعدی، تخم مرغ و پودر سیر را به مواد دیگر می افزاییم و قالب مافین خود را چرب کرده و مواد را داخل آن قرار می دهیم. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه و با حرارت ۳۵۰ درجه در فر قرار داده و برای پخت آن اقدام می کنیم.
درباره طرز تهیه کوکو کینوا بیشتر بدانیم
استفاده از کدو سبز در طرز تهیه کوکو کینوا بسیار مفید است. کدو سبز یکی از سبزیجات پرطرفدار در میان بیماران دیابتی است. کدو سبز علاوه بر اینکه برای بیماران دیابتی بسیار مفید است با مصرف درست و نحوه ی طبخ صحیح آن بهترین راه برای لاغری و تناسب اندام خواهد بود. مصرف کدو به تنهایی به فقر غذایی بدن می انجامد اما اگر در کنار غذا مصرف شود، می تواند یک تعدیل کننده دریافت انرژی باشد و به کاهش وزن کمک کند.
کدو سبز حاوی لوتئین و زاکسنتین است که هر دو از آنتی اکسیدان های حیاتی برای سلامت چشم هستند. ویتامین A موجود در کدو سبز نیز برای حفظ سلامت چشم ضروری می باشد.
کدو سبز از میوه های کم نشاسته است که کربوهیدرات کم و فیبر فراوان داشته و با ایجاد احساس سیری در فرد باعث کاهش اشتها می شود. این میوه دارای آب فراوان و شاخص گلیسمی پایین است. به همین دلیل جزو میوه های مشهور در لاغری و کاهش وزن بوده و به درمان چاقی کمک می کند. لاغری که بتواند به سلامتی کمک کند و از ابتلا به بیماری ها پیشگیری کند موجب می شود که ضمن رساندن تمامی منابع حیاتی به بدن انسان بتواند انرژی های مازاد را به مصرف برساند.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.