اگر بخواهیم یک تعریف ساده و عام از غذاهای رژیمی داشته باشیم باید بگوییم غذاهای رژیمی به غذاهایی گفته میشود که ضمن سالم بودن باعث جلوگیری از چاق شدن و حتی لاغری افراد میشود. استفاده از خوراکیها وغذاهای رژیمی که معمولاً شامل سبزیجات، صیفیجات و میوهجات است، در کنار ورزش برای لاغری و سلامت افراد توسط پزشکان و متخصصان توصیه میشود. از جمله این غذاها می توان به کوکو کدو سبز و سیب زمینی اشاره کرد. با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید تا با طرز تهیه کوکو کدو سبزیجات، این غذای رژیمی، آشنا شوید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی
- طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی
- درباره کوکو کدو سبز و سیب زمینی بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کوکو کدو سبزیجات گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی
- کدو سبز دوعدد
- سیب زمینی ۳ عدد
- پیاز یک عدد
- تخم مرغ دو عدد
- آرد سوخاری دو ق غ
- نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی
- سیب زمینی ها را در مرحله اول آموزش آشپزی، آب پز کنید.
- در مرحله دوم شما باید پیاز و کدو سبز رنده شده را به سیب زمینی های آبپز شده خوشمزه بیافزایید. توجه داشته باشید که پوست کدو سبزها در این کوکو نباید کنده شود. بقیه ی مواد را در این مرحله آموزش آشپزی باید بیفزایید.
- آرد در مرحله آخر افزوده می گردد و با مواد دیگر ترکیب می شود.
- اگر مایه را داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید برای این غذا بهتر است.
- پس از این مرحله باید برای سرخ کردن کوکوها اقدام کنید.
درباره کوکو کدو سبز و سیب زمینی بیشتر بدانیم
سیب زمینی موجود در طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی غنی از فیبر و پتاسیم است که بیشترین فایده را دارد. آن ها به کاهش فشار خون کمک و از قلب محافظت می کنند و حتی به درمان التهاب و بیماری های ناشی از سرطان و روماتیسم کمک می کنند.
یکی از سبزیجات که که در فصل تابستان به وفور دیده می شود کدو سبز است. کدو سبز دارای ارزش غذایی بسیاری بوده و دارای خواص ضد پیری می باشد. کدو سبز دارای ارزش غذایی بالایی است و حاوی ویتامین ها و مواد مغذی فراوانی است که در پایین آوردن چربی خون و لاغری نیز مفید می باشد.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.