کلوچه پسته ای یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. در ادامه با طرز تهیه کلوچه پسته ای همراه باشید.
کلوچه نوعی شیرینی مغزی دار ساخته شده است که بسته به مواد مصرفی داخل مغزی (کلوچه) نامگذاری شده و به همان نام معرفی می شود. به طور کل مواد برای متمایز نمودن طعم کلوچه، داخل مغزی از مواد مانند مغز گردو، هل، دارچین و گشنیز (کلوچه گردویی) پسته و کره پسته (کلوچه پسته ای) شکلات و پودر نارگیل(کلوچه شکلاتی) پودر نارگیل (کلوچه نارگیلی) میوه له شده (کلوچه میوه ای) خمیر خرما ، پودر نارگیل و مغز گردو (کلوچه خرمایی) کنجد و ارده کنجد (کلوچه کنجدی) و… می توانم استفاده کنم. یکی از راحتترین در عین حال مقوی که در عرض چند دقیقه با طرز تهیه کلوچه پسته ای آشنا خواهید شد و به راحتی در منزل میتوانید تهیه کنید.
طرز تهیه کلوچه پسته ای راحت است؟
همان طور که گفتیم کلوچه نوعی نان شیرینی است که از آرد گندم، شکر و روغن تهیه میشود و با اضافه کردن پست به خمیر کلوچه میتوانم کلوچه پسته ای تهیه کنم. همانگونه که میدانید پستها از مواد مغذی و ویتامینهای مورد نیاز بدن است. علاوه بر آن، برای سلامت قلب و رودهها گزینه بسیار مفیدی است. حتی خواص پست برای کاهش وزن و درمان کم خونی نیز بسیار مفید واقع میشود.
همیشه شعار ما در آشپزشو این بوده است که غذای شیرینی یا کیکی که تغذیه میکنیم حتماً به بدن ما مواد مغذی و با ارزش نیاز داشته باشید. صرفا از مواد غذایی بی کیفیت و مصرف کم ضرر و زیان هایی مانند فشارخون بالا کلسترول بالا ناراحتی های قلب های مضر و… را به بدن اضافه می کند. شما میتواید کلوچه مغز دار پسته ای سالم بدون عوارضی مثل ترش کردن معده و… را که با طرز تهیه کلوچه پسته ای آشنا خواهید شد را با طعمی خوشمزه به راحتی در منزل آماده کنید و از صبحانه با نوشیدنی گرم میل کنید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.