دسر ها محبوب ترین بخش هر سفره ای هستند. دسرهای ایرانی معمولا از انواع بستنی گرفته تا دسر های شیرین دیگر از زعفران زیادی به عنوان یک چاشنی خوش طعم بهره می گیرند و طرز تهیه کرم دسر زعفرانی نیز مستثنا نیست.
زعفران ماده اصلی در تهیه کیک و شیرینی های سنتی مانند سوهان قم، مسقطی شیراز، حلوای یزد، نان کرمانشاه، رنگینک خوزستان و کلوچه خرمایی لرستان و… است. هندی ها و عرب ها اصلی ترین مصرف کننده زعفران هستند. قهوه زعفران عربی باید دارای زعفران و هل باشد. هندی ها در بریانی معروف خود از زعفران استفاده می کنند. در ایتالیا و سوئیس از زعفران برای پخت ریزوتو استفاده می شود. فرانسوی ها نیز با زعفران آشنا هستند و از آن در غذاهای خود استفاده می کنند. در اسپانیا به سختی می توان تصور کرد که بدون مقدار مناسبی از زعفران بتوان پائیا با کیفیت درست کرد.
افزودن زعفران در بستنی نه تنها ارزش مغذی و دارویی آن را افزایش می دهد بلکه باعث ایجاد ظاهر و طعم مطبوع می شود. همچنین توصیه شده زعفران را به سایر لبنیات مانند شیر، ماست، خامه و نوشیدنی اضافه کنید.
هر بار که بیشتر با خواص زعفران آشنا میشویم دوست داریم بیشتر و بیشتر از آن استفاده کنیم و تنوع راه های استفاده از زعفران نیز بسیار بالا میباشد. در این طرز تهیه کرم دسر زعفرانی که یکی از محصولات زعفران است، میتوانیم از آن استفاده کنیم و از خواص زعفران بهرهمند شویم.
این کرم که با طرز تهیه کرم دسر زعفرانی نیز تا حدودی آشنا شدیم، دسری خوشمزه و خوش طعم و لذیذ می باشد که از محبوبیت خاصی در بین طرفدارانش برخوردار است. دسر (فرانسوی: Dessert) که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پیش غذا یا پس غذا نیز میگویند) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود- بهطور معمول جزو مواد غذایی شیرین میباشد. در برخی کشورها برای مصرف کردن دسر از قاشق مخصوصی استفاده میکنند که اندازهٔ آن بین اندازهٔ یک قاشق چای خوری و یک قاشق معمولی است.
آموزش و طرز تهیه کرم دسر زعفرانی با رسپی مخصوص استاد فرنود می باشد. این کرم دسر زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ای است که مناسب پذیرایی از مهمانان می باشد. همچنین بسیار مناسب سفره های افطار است.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.