تخفیف ویژه جشنواره زمستانه
۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان تخفیف شگفت انگیز
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

با ۱۱ تا از انواع خورش با گوشت قرمز آشنا شوید! ایرانی و فرنگی

انواع خورش با گوشت قرمز

گوشت قرمز از اصلی‌ترین مواد اولیه اغلب خورش‌های ایرانی بوده و از مقوی‌ترین خوراکی‌ها به شمار می‌رود و استفاده از آن از هزاران سال پیش در غذاهای ایرانی مرسوم است. همچنین با گوشت قرمز می‌توان غذاهای بین‌المللی بسیار خوشمزه درست کرد که بسیاری از کاربران با دستور پخت آنها آشنا نیستند. در مقاله امروز همراه ما باشید تا با انواع خورشت ایرانی و فرنگی با گوشت قرمز آشنا شوید.

لیست انواع خورش ایرانی با گوشت قرمز

انواع خورش ایرانی با گوشت قرمز

با گوشت قرمز چه خورشی درست کنم؟ این سوالی است که اغلب توسط کاربران پرسیده می‌شود و نمی‌دانند که با گوشت قرمز چه غذاهای خوشمزه و متنوعی می‌توان درست کرد. در این بخش انواع خورشت ایرانی با گوشت قرمز را برایتان لیست کرده‌ایم که عبارتند از:

خورش قورمه سبزی

خورش قرمه سبزی معروف ترین غذای ایرانی

پیشنهاد ویژه…
آموزشگاه آشپزشو، برای افرادی که دوست دارند انواع غذاهای ایرانی را به بهترین مدل درست کنن دوره‌ی آشپزی ایرانی را زیر نظر بهترین اساتید تشکیل داده است! اگر جزو این دسته هستید جای شما در آشپزشو خالیست.

قورمه سبزی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین غذاهای ایرانی است که طعم بسیار لذیذی دارد. مواد موردنیاز برای تهیه قورمه سبزی شامل گوشت گوسفند یا گوساله، سبزی قورمه، لوبیا چیتی، پیاز داغ، لیمو عمانی، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن مایع هستند. برای تهیه این خورشت لذیذ ابتدا به مدت ۲۴ ساعت لوبیاها را خیس کنید و در این فاصله چندین بار آب آنها را عوض کنید.
پیاز را در اندازه ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید، پس از طلایی شدن پیازها گوشت را نیز به آن اضافه کنید. گوشت خورشی معمولاً به‌صورت تکه‌ای و در اندازه‌های نه خیلی درشت و نه خیلی ریز برش داده می‌شود. زردچوبه و فلفل را نیز به گوشت اضافه کنید و تمام مواد را با هم تفت دهید، پس از اضافه کردن چند لیوان آب درب قابلمه را ببندید. همچنین برای جلوگیری از سفت شدن گوشت قرمز بعد از آن که گوشت به خوبی پخته شد نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت متوسط پخته شود. ­

خورش کرفس

خورش کرفس از انواع خورش با گوشت قرمز

بیشتر بخوانید…
اگر از علاقمندان خورش کرفس هستید و دوست دارید آن را با مرغ امتحان کنید این مقالرو از دست ندید! طرز تهیه خورش کرفس مجلسی

از انواع خورش با گوشت قرمز می‌توان به خورش کرفس اشاره کرد که بسیار مقوی است. استفاده از گوشت و کرفس‌های تازه باعث می‌شود عاشق این غذا شوید. مواد لازم برای تهیه خورش کرفس شامل گوشت خورشی، ساقه کرفس، برگ کرفس، پیاز، لیمو عمانی، نعنا، جعفری، رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل هستند. برای تهیه خورش ساقه‌های کرفس را به شکل یک‌دست خرد کنید، سپس جعفری، نعنا و برگ‌های کرفس را در اندازه‌های ریزتر خرد کنید و با روغن تفت دهید.
پیازهای خرد شده را در قابلمه تفت دهید تا طلایی شوند و سپس گوشت را همراه با زردچوبه و فلفل درون قابلمه بریزید و با پیاز تفت دهید. پس از تغییر کردن رنگ گوشت کرفس‌ها رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید، چند لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم پخته شود. پس از آن که نیمی از زمان پخت گذشت لیمو عمانی‌ها را سوراخ کنید و درون خورش بریزید. بعد از پختن گوشت سبزی‌های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید پس از ۴۰ دقیقه جا بیفتد.

خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه

پیشنهاد ویژه…
اگر دوست دارید انواع غذاهای بین المللی را یاد بگیرید، و مدرک معتبر بین المللی آشپزی دریافت کنید، یک سری به دوره آشپزی بین المللی آموزشگاه آشپزشو بزنید.

از خوشمزه‌ترین غذاها با گوشت قرمز خورش قیمه را می‌توان نام برد که برای تهیه آن باید گوشت خورشی، پیاز داغ، لپه، لیمو عمانی، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، زعفران، دارچین و نمک آماده کنید. برای پختن این غذای لذیذ لپه‌ها را به مدت چند ساعت خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید. پیاز را به شکل ریز خرد کنید و درون قابلمه تفت دهید، پس از طلایی شدن پیازها رب گوجه‌فرنگی را اضافه و مجدد تفت دهید. برای گرفتن طعم خامی رب مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و پس از چند دقیقه با فلفل قرمز و سیاه مواد را تفت دهید.
گوشت‌های خرد شده را به مواد اضافه کنید و پس از آن که کمی رنگ آنها تغییر کرد گوشت‌ها را با دارچین تفت دهید. بعد از آن نوبت به اضافه کردن لپه‌ها می‌رسد، پس از چند دقیقه تفت دادن گوشت و لپه درون خورشت آب بریزید تا جایی که روی مواد را بگیرد و بعد از حدود دو ساعت لیمو عمانی را به خورشت اضافه کنید. پس از اضافه کردن نمک و زعفران پس از ۳۰ دقیقه خورشت شما کاملاً آماده است. همچنین تهیه خورشت قیمه حدود ۲ و نیم الی سه ساعت طول می‌کشد.

خورش بامیه

خورش بامیه از انواع خورش با گوشت قرمز

یکی دیگر از انواع خورش با گوشت قرمز خورشت بامیه است که به کشور عزیزمان تعلق دارد. مواد لازم برای تهیه خورش بامیه شامل گوشت گوسفند، بامیه، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل، زردچوبه و روغن هستند. در اولین قدم از تهیه این خورش پیاز را به شکل ریز خرد و با روغن تفت دهید و با نرم شدن پیازها گوشت گوسفند را که به‌صورت تکه‌ای خرد کرده‌اید به آن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ گوشت تغییر کند.
در ادامه فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و مجدد تفت دهید. گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را به گوشت اضافه کنید و پس از کم شدن آب آنها رب را نیز بیفزایید و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از گوشت به خورشت آب اضافه کنید. سپس بامیه‌ها را چند دقیقه درون روغن سرخ کنید و سه دقیقه قبل از پخت خورش آنها را به گوشت اضافه کنید. در نهایت حرارت را کم نموده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

خورش کدو سبز

انواع خورش با گوشت: خورش کدو سبز

از انواع خورش با گوشت تکه‌ای خورشت کدو سبز را می‌توان نام برد که به آن خورشت کدو مسما نیز گفته می‌شود. برای تهیه خورشت کدو سبز ابتدا گوشت خورشتی، پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، کدو سبز، نمک، فلفل و زردچوبه را آماده کنید. پیازها را نگینی نموده و درون روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سیر را نیز به‌صورت نگینی خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید.
سپس گوشت تکه‌ای را به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید. در ادامه فلفل و زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا طعم خامی ادویه از بین برود. پس از چند دقیقه رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه بعد گوجه رنده شده را نیز به مواد بیفزایید. پس از گرفته شدن آب گوجه‌فرنگی به خورشت آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم پخته شود. کدوها را در تابه تفت دهید و کمی که نرم شدن همراه با نمک به خورشت اضافه کنید، پس از یک ساعت خورشت کدو سبز شما آماده می‌شود و می‌توانید نوش جان کنید.

خورش بادمجان

خورش بادمجان سنتی و ایرانی

بیشتر بخوانید…
اگر دوست دارید با بهترین غذا برای مهمانی آشنا شوید ( ایرانی و فرنگی )، این مقالرو از دست ندید.

خورش بادمجان سنتی و ایرانی از انواع خورش با گوشت قرمز به شمار می‌رود که طرز تهیه آن کمی شبیه به خورش قیمه است. برای تهیه خورشت بادمجان گوشت خورشتی، رب گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، پودر لیمو عمانی، بادمجان، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه آماده کنید. پیاز را به روش نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید و پس از آن که کمی که پیازها سبک شدند گوشت را همراه با زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و کمی هم بزنید و اجازه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید، سپس چند لیوان آب به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم پخته شود. در ادامه بادمجان‌ها را سرخ کنید و کنار بگذارید و یک پیاز دیگر را به‌صورت خلالی خرد و درون تابه سرخ کنید. زمانی که آب خورشت نصف شد پودر لیمو عمانی و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید. بادمجان و پیاز سرخ کرده را روی خورشت قرار دهید و در قابلمه را نیمه‌باز بگذارید. پس از ۱۵ دقیقه گوجه‌های حلقه­ای را روی بادمجان‌ها بچینید و ۱۰ دقیقه بعد خورش را سرو کنید.

خورش کنگر

خورش کنگر از پرخاصیت‌ترین خورش‌ها

خورش کنگر از پرخاصیت‌ترین خورش‌ها با گوشت به شمار می‌رود که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. مواد لازم برای تهیه خورش کنگر شامل کنگر پاک شده، جعفری و نعنا، پیاز، لیمو عمانی، گوشت خورشی، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هستند. برای تهیه خورش کنگر ابتدا پیازهای نگینی را درون قابلمه تفت دهید تا سبک شوند. زردچوبه را به پیازها اضافه کنید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس گوشت‌های خورشی را درون قابلمه بریزید. بعد از آن که گوشت طلایی شد رب گوجه‌فرنگی و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید.
در ادامه به اندازه ۲ بند انگشت بالاتر از گوشت به خورش آب جوش اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود. کنگرها را به اندازه‌ای که دوست دارید خرد کنید و جعفری و نعنا را نیز ساطوری نمایید. ابتدا کنگرها را درون روغن تفت دهید و نعنا و جعفری را نیز به آن اضافه کنید، چند دقیقه که سبزی‌ها را تفت دادید به خورش اضافه نمایید. پس از یک ساعت لیمو عمانی‌های سوراخ شده و نیم ساعت پیش از آماده شدن خورش نمک را درون غذا بریزید.

خورش آلو اسفناج

انواع خورشت با گوشت قرمز: خورش آلو اسفناج

از دیگر انواع خورش با گوشت قرمز که خاصیت زیادی دارد خورشت آلو اسفناج است. برای تهیه خورش آلو اسفناج گوشت گوسفندی، اسفناج، پیاز، آلو بخارا، آبلیمو، شکر، زعفران دم‌کرده، چوب دارچین، آرد، کره، فلفل، نمک و زردچوبه نیاز است. یک ساعت و ۳۰ دقیقه زمان برای پخت خورش آلو اسفناج نیاز است، برای تهیه این غذا ابتدا اسفناج‌های خرد شده را بخارپز کنید و بعد از کشیده شدن آب آنها با کمی روغن تفت دهید.
تکه‌های گوشت را به مدت چند دقیقه درون آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند. همچنین پیازهای نگینی شده را درون قابلمه تفت دهید تا سبک شوند، سپس تکه‌های گوشت را به پیاز اضافه کنید و سرخ نمایید. ادویه‌ها را نیز به گوشت اضافه کنید و پس از چند دقیقه تفت دادن اسفناج‌ها را نیز به مخلوط گوشت و پیاز بیفزایید.
همه مواد را هم بزنید و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از مواد به آن آب همراه با یک عدد چوب دارچین اضافه کنید. در یک ظرف مناسب روی حرارت آرد، کره و زعفران دم‌کرده را مخلوط کنید و آن را به خورش اضافه نمایید. ۳۰ دقیقه قبل از پخت آلو بخارا و ۱۰ دقیقه قبل از پخت خورش شکر و آبلیمو اضافه کنید.

لیست انواع غذای فرنگی با گوشت قرمز

لیست انواع غذای فرنگی با گوشت قرمز

علاوه بر غذاهای ایرانی غذاهای فرنگی نیز طرفداران زیادی دارند و تهیه آنها در بین مردم روزبه‌روز در حال رواج است. از انواع غذا با گوشت قرمز بین‌المللی می‌توان موارد زیر را نام برد:

کراهی گوشت هندی

انواع خورشت با گوشت قرمز: کراهی گوشت هندی

یکی از خوشمزه‌ترین انواع خورشت با گوشت قرمز که به کشور هندوستان تعلق دارد کراهی است. مواد لازم برای تهیه کراهی شامل گوشت قرمز، زنجبیل، رب چیلی، سیر، روغن، پیاز، گوجه‌فرنگی، گشنیز، شنبلیله خشک، لیمو و کره هستند. ابتدا گوشت را به‌صورت تکه‌ای خرد کنید و درون قابلمه بریزید، سپس سیر و زنجبیل را رنده کنید و همراه با رب چیلی به گوشت اضافه نمایید.
تمام مواد را تفت دهید و بعد از چند دقیقه به گوشت یک لیوان آب جوش اضافه کنید و ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا گوشت کمی نرم شود. در این فاصله پیاز خرد شده را با کمی روغن سرخ کنید تا سبک شود، سپس ادویه‌های ذکر شده را همراه با پیاز به مدت یک دقیقه ۱ تفت دهید. گوجه‌فرنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید و پس از آن که خوب هم زدید حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پختن گوشت آب اضافی آن را درون مخلوط پیاز بریزید و پس از ۵ دقیقه مواد را کنار بگذارید.
در ادامه گوشت را با روغن حیوانی تفت دهید و پس از آن شنبلیله، مقداری زنجبیل و فلفل چیلی به گوشت اضافه کنید. سپس مخلوط گوشت را به موادی که کنار گذاشته‌اید اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ۱۵ دقیقه کراهی گوشت هندی آماده سرو است و می‌توانید همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.

سوفله بادمجان

سوفله بادمجان، از خوشمزه‌ترین غذاهای فرنگی

سوفله بادمجان، از خوشمزه‌ترین غذاهای فرنگی است که در لیست انواع خورشت با گوشت قرمز قرار می‌گیرد. مواد موردنیاز برای تهیه سوفله بادمجان شامل گوشت چرخ کرده، بادمجان، پیاز، رب گوجه‌فرنگی، پنیر پیتزا، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد سفید، کره، شیر، خامه و روغن هستند. برای تهیه این غذا بادمجان‌ها را به شکل حلقه‌ای برش بزنید و درون روغن سرخ کنید.
پس از گرفتن روغن اضافی بادمجان‌ها با دستمال حوله‌ای آنها را کنار بگذارید. پیازها به شکل نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید، زمانی که پیازها سبک شدند گوشت چرخ کرده را در آن بریزید و تفت دهید. نمک، فلفل و رب گوجه را نیز به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، در این مرحله باید سس سفید را آماده کنید. همچنین کره را درون ظرف مناسب با حرارت ملایم آب کنید و به آن آرد اضافه نمایید و شیر را کم‌کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به هم نچسبند.
در ادامه نمک، فلفل و خامه را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به طور کامل گرم شود. بادمجان‌های سرخ شده را درون یک ظرف پیرکس بچینید و سپس به ترتیب مایه گوشتی، سس و پنیر پیتزا روی آنها بریزید. تمام مواد را به همین ترتیب بچینید و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته شود.

خورش گوشت و چغندر قرمز روسیه

طرز تهیه خورش گوشت و چغندر قرمز

از دیگر غذاهای فرنگی که با گوشت قرمز تهیه می‌شود خورشت گوشت و چغندر قرمز روسیه است. مواد موردنیاز برای تهیه این غذا شامل گوشت، چغندر قرمز، سیب­زمینی، پیاز، سیر، هویج، گوجه‌فرنگی، جعفری، رب گوجه‌فرنگی، سرکه، شکر، کره، نمک و فلفل هستند. جهت تهیه خورشت گوشت و چغندر قرمز ابتدا گوشت را به‌صورت تکه‌ای خرد کنید و همراه با پیاز رنده شده درون قابلمه تفت دهید. چند لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود، حالا چغندر قرمز را پوست گرفته و رنده کنید و همراه با سرکه و روغن درون تابه تفت دهید.

سخن پایانی

در مقاله آمروزشگاه آشپزشو سعی کردیم بهترین خورشت ها را با گوشت قرمز ایرانی و فرنگی معرفی کنیم. تعداد غذاهایی که با گوشت قرمز تهیه می‌شوند بسیار فراوان هستند و در مقالات دیگر راجع به آنها توضیح بیشتری خواهیم داد. امیدواریم آشنایی با غذاهای معرفی شده برایتان مفید واقع شده باشد و بتوانید با تهیه آنها سفره‌های خود را خوش‌رنگ کرده و از مهمانان خود پذیرای کنید.

سوالات متداول

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه