کیک های خشک کافه ای همیشه طرفداران خودش را دارد. همیشه که کیک نباید شکلاتی باشد یک بار هم لازم است طعم دارچین را به همراه هویج مزه کنید. یک بار امتحان کنید و ببینید که چقدر عالی خواهد شد.
بریم سراغ این کیک پرطرفدار و خوشمزه که از ترکیب هویج رنده شده به همراه تخم مرغ روغن (یا کره گیاهی) دارچین وانیل و شکر قهوه ای که باعث میشود کیک ما همرنگ کیک کاراملی شود. دوم اینکه رطوبت خاصی هم به کیک میدهد. من طعم شکر قهوه ای داخل این کیک را خیلی می پسندم.
شما می توانید با یک کرم خوشمزه این کیک را جذاب تر جلوه دهید. معمولا کیک هویج را با کرم های پنیری سرو میکنند. این کرم می تواند ترکیب پنیر خامه ای خامه قنادی دارچین و هل باشد.
در این دستور میتوانم به جرات به شما اطمینان دهم که حداقل ۸ روز ماندگاری دارد و در یک جای خشک و در ظرف دربسته میتوانید آن را نگه داری نمایید.
کیک هویج از آن دسته کیک هایی است که خیلی سریع آماده می شود. همچنین ماندگاری بالایی دارد. به کسانی که طعم کیک های خامه ای را نمی پسندند پیشنهاد میکنم حتما این کیک را یکبار امتحان کنند.
شما کیک یزدی را هم داخل فر و هم داخل پلوپز یا با یک قابلمه نچسب می توانید تهیه کنید. پس با توجه به این تفاسیر فکر کنم این کیک هم مقرون بصرفه است هم و در شرایطی که فر هم در دسترس نباشد به راحتی درست میشود. امیدوارم از درست کردن این کیک هویج خوشمزه لذت ببرید.
بریم سراغ مواد اولیه:
- تخم مرغ ۵ عدد
- آرد ۳۰۰ گرم
- دارچین یک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- روغن مایع ۱۵۰ گرم
- شکر سفید ۱۲۵ گرم
- شکر قهوه ای ۱۲۵ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
دستور پخت:
تخم مرغ های کامل با شکر ها با دور تند همزن زده میشه تا کاملا کرم رنگ وکشدار شود
هر وقتی حجم تخم مرغ دو برابر شد یعنی میتوانید روغن مایع را اضافه کرده ودر حد ۵۰ ثانیه بزنید تا مخلوط شود
مواد خشک مثل بکینگ پودر وآرد وانیل ودارچین ۳ بار الک کتید تا کاملا هوادهی شود سپس در طی سه مرحله به تخم مرغ ها اضافه شود در مرحله بعد داخل قالب گالوانیزه سایز ۱۸ ریخته روی سطح مواد صاف میکنیم وسپس در فری که از قبل گرم شدخ با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط قرار میدهیم به مدت ۴۰ دقیقه بعد پخت کامل تست میگیریم از بعد روی توری خنک کننده قرار میدهیم وبعد نوش جان میکنید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.