تخفیف ویژه جشنواره یلدا
۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان تخفیف فقط تا شب یلدا
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه جوجه کباب هندی

جوجه کباب هندی

جوجه کباب هندی از رنگ و طعم بی نظیری برخوردار می باشد. در طرز تهیه جوجه کباب هندی از سس مخصوصی استفاده می شود. در این سس از مواد مختلفی مانند پیاز، خامه و زردچوبه بهره گرفته می شود.ادویه های مختلف به ویژه زنجبیل از تاثیرگذارترین مواد اولیه در طرز تهیه جوجه کباب هندی محسوب می شوند. در ادامه با کلاس آشپزی آشپزشو همراه باشید.

جوجه کباب هندی

در روش تهیه جوجه کباب هندی تفاوت هایی وجود دارد و شما با توجه به ذائقه خود می توانید جوجه کباب خوشمزه تهیه نمایید. این نوع جوجه کباب معمولا با ران مرغ درست میشود و دارای ادویه های خاصی که هندی ها بیشتر از انها استفاده میکنند،میباشد. برای هرنفر ،تقریبا به دو عدد ران مرغ نیاز است .بدین منظوراستخوان ران مرغ را از گوشت ان جدا کرده و چربی ان را نیز جدا کنید .همچنین تمامی غضروف ها نیز باید جدا شوند. 

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ران مرغ (۴عدد)
  • روغن (۳ قاشق غذا خوری)
  • رب گوجه (۱  ق.غ)
  • ادویه کاری (۱ ق.غ)
  • ماست (۳ ق.غ)
  • فلفل پاپریکا (۲ق.م)
  • پیاز(۱ عدد متوسط)
  • آب لیموی تازه (۳ق.غ)
  • نمک، فلفل سیاه،زردچوبه(به مقدار لازم)
  • زنجبیل رنده شده یا پودر زنجبیل(۱ ق.م)
  • گراماسالا (۱ق. غ)
  • تخم گشنیز(۱ ق. م)
  • فلفل تندوری(۱ ق. م)

دستور تهیه جوجه کباب هندی

  1. ابتدا پیاز را خرد کرده و در ظرفی شیشه ای میریزیم. پیاز را به هیچ وجه رنده نکنید! زیرا در این صورت تکه های آن نازک شده و به گوشت میچسبد و در کیفیت نهایی آن تاثیر میگذارد.
  2. ادویه ها شامل فلفل سیاه ،فلفل قرمز،و….را به پیاز اضافه کرده و با دست فشار دهید که پیاز اب بیندازد.
  3. سپس ماست را اضافه کرده و مجددا با دست فشار میدهیم.
  4. اکنون آب لیمو را نیز اضافه کرده و ران های مرغ را هم اضافه میکنیم.
  5. ران مرغ  برای طعم دار شدن باید حداقل سه ساعت در مواد در  یخچال استراحت کند.ودرب ظرف حتما گذاشته شود.
  6. روش مرسوم برای پخت این نوع جوجه کباب بدین صورت است که ران های مرغ که به شکل فیله درآمده است را پس از استراحت کامل در مواد با دست به شکل رولت درآورده و کنار هم در ظرفی گذاشته و بهترین حالت پخت آن در فر می باشد( در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه) اما روی ذغال نیز می توان پخت.
  7. نکته ای که بد نیست در انتها بدانید، این است که جوجه کباب هندی را می توان به مواد دیگری هم چون خامه، زعفران و نعنا نیز آغشته کرد و سپس به مرحله پخت رساند و این کامل به بستگی به میل و سلیقه شما دارد.
  8. بدین منظور مواد گفته شده را در مرحله سوم این دستور یعنی هنگام اضافه کردن ماست به مجموعه مواد طمع دار اضافه کنید؛ همچنین برای بهتر پخته شدن گوشت ها برش کوچکی با چاقو بر روی ران ها ایجاد کنید.
  9. در انتها با قلمو مقادر مناسبی از ادویه پاپریکا را به تمامی سطوح جوجه کباب آغشته کرده و در ظرفی که کف آن با روغن چرب شده، در فر قرار دهید.

3.4/5 (5 نظر)
ارسال دیدگاه