جوجه کباب هندی از رنگ و طعم بی نظیری برخوردار می باشد. در طرز تهیه جوجه کباب هندی از سس مخصوصی استفاده می شود. در این سس از مواد مختلفی مانند پیاز، خامه و زردچوبه بهره گرفته می شود.ادویه های مختلف به ویژه زنجبیل از تاثیرگذارترین مواد اولیه در طرز تهیه جوجه کباب هندی محسوب می شوند. در ادامه با کلاس آشپزی آشپزشو همراه باشید.
فهرست مطالب
جوجه کباب هندی
در روش تهیه جوجه کباب هندی تفاوت هایی وجود دارد و شما با توجه به ذائقه خود می توانید جوجه کباب خوشمزه تهیه نمایید. این نوع جوجه کباب معمولا با ران مرغ درست میشود و دارای ادویه های خاصی که هندی ها بیشتر از انها استفاده میکنند،میباشد. برای هرنفر ،تقریبا به دو عدد ران مرغ نیاز است .بدین منظوراستخوان ران مرغ را از گوشت ان جدا کرده و چربی ان را نیز جدا کنید .همچنین تمامی غضروف ها نیز باید جدا شوند.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ران مرغ (۴عدد)
- روغن (۳ قاشق غذا خوری)
- رب گوجه (۱ ق.غ)
- ادویه کاری (۱ ق.غ)
- ماست (۳ ق.غ)
- فلفل پاپریکا (۲ق.م)
- پیاز(۱ عدد متوسط)
- آب لیموی تازه (۳ق.غ)
- نمک، فلفل سیاه،زردچوبه(به مقدار لازم)
- زنجبیل رنده شده یا پودر زنجبیل(۱ ق.م)
- گراماسالا (۱ق. غ)
- تخم گشنیز(۱ ق. م)
- فلفل تندوری(۱ ق. م)
دستور تهیه جوجه کباب هندی
- ابتدا پیاز را خرد کرده و در ظرفی شیشه ای میریزیم. پیاز را به هیچ وجه رنده نکنید! زیرا در این صورت تکه های آن نازک شده و به گوشت میچسبد و در کیفیت نهایی آن تاثیر میگذارد.
- ادویه ها شامل فلفل سیاه ،فلفل قرمز،و….را به پیاز اضافه کرده و با دست فشار دهید که پیاز اب بیندازد.
- سپس ماست را اضافه کرده و مجددا با دست فشار میدهیم.
- اکنون آب لیمو را نیز اضافه کرده و ران های مرغ را هم اضافه میکنیم.
- ران مرغ برای طعم دار شدن باید حداقل سه ساعت در مواد در یخچال استراحت کند.ودرب ظرف حتما گذاشته شود.
- روش مرسوم برای پخت این نوع جوجه کباب بدین صورت است که ران های مرغ که به شکل فیله درآمده است را پس از استراحت کامل در مواد با دست به شکل رولت درآورده و کنار هم در ظرفی گذاشته و بهترین حالت پخت آن در فر می باشد( در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه) اما روی ذغال نیز می توان پخت.
- نکته ای که بد نیست در انتها بدانید، این است که جوجه کباب هندی را می توان به مواد دیگری هم چون خامه، زعفران و نعنا نیز آغشته کرد و سپس به مرحله پخت رساند و این کامل به بستگی به میل و سلیقه شما دارد.
- بدین منظور مواد گفته شده را در مرحله سوم این دستور یعنی هنگام اضافه کردن ماست به مجموعه مواد طمع دار اضافه کنید؛ همچنین برای بهتر پخته شدن گوشت ها برش کوچکی با چاقو بر روی ران ها ایجاد کنید.
- در انتها با قلمو مقادر مناسبی از ادویه پاپریکا را به تمامی سطوح جوجه کباب آغشته کرده و در ظرفی که کف آن با روغن چرب شده، در فر قرار دهید.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.