برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

برای درست کردن جوجه کباب مکزیکی از ادویه های مختلف استفاده می شود. می توانید مرغ های مزه دار شده را در تابه با مقدار کمی روغن قرار دهید تا تغییر رنگ دهند و سپس از فر برای درست کردن این جوجه کباب خوشمزه در منزل استفاده نمایید. برای تهیه‌ی یک جوجه کباب خوشمزه به سبک ‌مکزیکی،احتیاج به مواد گفته ی ذیل داریم که‌ گام به‌ گام‌ برای شما شرح خواهیم‌ داد.

جوجه کباب مکزیکی

مواد مورد ‌نیاز برای طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی دو نفره

  • سینه خرد شده مرغ(۵۰۰گرم)
  • رب (۱/۴ پیمانه)
  • پیاز (یک عدد خرد شده)
  • سیر(۳ حبه خرد شده)
  • پودر چیلی برک (۱/۲ قاشق چای خوری)
  • هات سس (۱ قاشق چای خوری)
  • نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، زیره (هرکدام ۱/۲ قاشق چای خوری)
  • آب لیمو (۳ قاسق غذا خوری)
  • روغن(۱/۲ پیمانه)

سُس سالسا در جوجه کباب

استفاده از سس سالسا در طرز تهیه جوجه کباب کاملا اشتباه است. در آمریکای جنوبی که مردمان گوناگون و فرهنگ غذایی بسیار متفاوتی دارد اغلب غذاها تند و با رنگ قرمز و زرد سرو میشود. اکثرا همراه با آن نان ترتیلا و یا تاکو خورده می شود. رنگ جوجه کباب ما هم برحسب اینکه از ادویه های تند تشکیل شده است قرمز می باشد و با توجه به سلیقه ی متغیر افراد میزان تندی این نوع غذا هم میتواند متغیر باشد.

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

ابتدا با قلمو تکه های مرغ را آغشته به روغن کرده و در ظرفی که حاوی مواد گفته شده بود قرار میدهیم تکه های مرغ را خوب با پیاز های خرد شده و‌ حبه های سیر خرد شده مخلوط میکنیم و‌ پس از گذشت ۱ ساعت الی دو‌ساعت استراحت مواد در یخچال در ظرف شیشه ای در پوشیده‌، اکنون میتوان به آن سایر ادویه ها و‌ اب لیمو‌ را نیز اضافه کرده‌ و‌ مجددا ۲ الی ۳ ساعت دیگر در یخچال استراحت بدهید.  سپس تکه های مرغ طعم‌دار شده را داخل تابه قرار داده و‌ با کمی روغن بپزید، هنگامی که‌ کاملا پخته شد و‌ رنگ آن مایل به طلایی شد در ظرفی شیشه ای روغن ریخته، جوجه های پخته شده را در آن قرار داده و‌ اکنون داخل فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم. همینکه رنگ‌ آن طلایی شود یعنی جوجه کباب مکزیکی ما آماده شده. نوش جان

 

ارسال دیدگاه