برای درست کردن جوجه کباب مکزیکی از ادویه های مختلف استفاده می شود. می توانید مرغ های مزه دار شده را در تابه با مقدار کمی روغن قرار دهید تا تغییر رنگ دهند و سپس از فر برای درست کردن این جوجه کباب خوشمزه در منزل استفاده نمایید. برای تهیهی یک جوجه کباب خوشمزه به سبک مکزیکی،احتیاج به مواد گفته ی ذیل داریم که گام به گام برای شما شرح خواهیم داد.
فهرست مطالب
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی دو نفره
- سینه خرد شده مرغ(۵۰۰گرم)
- رب (۱/۴ پیمانه)
- پیاز (یک عدد خرد شده)
- سیر(۳ حبه خرد شده)
- پودر چیلی برک (۱/۲ قاشق چای خوری)
- هات سس (۱ قاشق چای خوری)
- نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، زیره (هرکدام ۱/۲ قاشق چای خوری)
- آب لیمو (۳ قاسق غذا خوری)
- روغن(۱/۲ پیمانه)
سُس سالسا در جوجه کباب
استفاده از سس سالسا در طرز تهیه جوجه کباب کاملا اشتباه است. در آمریکای جنوبی که مردمان گوناگون و فرهنگ غذایی بسیار متفاوتی دارد اغلب غذاها تند و با رنگ قرمز و زرد سرو میشود. اکثرا همراه با آن نان ترتیلا و یا تاکو خورده می شود. رنگ جوجه کباب ما هم برحسب اینکه از ادویه های تند تشکیل شده است قرمز می باشد و با توجه به سلیقه ی متغیر افراد میزان تندی این نوع غذا هم میتواند متغیر باشد.
طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی
ابتدا با قلمو تکه های مرغ را آغشته به روغن کرده و در ظرفی که حاوی مواد گفته شده بود قرار میدهیم تکه های مرغ را خوب با پیاز های خرد شده و حبه های سیر خرد شده مخلوط میکنیم و پس از گذشت ۱ ساعت الی دوساعت استراحت مواد در یخچال در ظرف شیشه ای در پوشیده، اکنون میتوان به آن سایر ادویه ها و اب لیمو را نیز اضافه کرده و مجددا ۲ الی ۳ ساعت دیگر در یخچال استراحت بدهید. سپس تکه های مرغ طعمدار شده را داخل تابه قرار داده و با کمی روغن بپزید، هنگامی که کاملا پخته شد و رنگ آن مایل به طلایی شد در ظرفی شیشه ای روغن ریخته، جوجه های پخته شده را در آن قرار داده و اکنون داخل فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم. همینکه رنگ آن طلایی شود یعنی جوجه کباب مکزیکی ما آماده شده. نوش جان
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.