طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

برای درست کردن جوجه کباب مکزیکی از ادویه های مختلف استفاده می شود. سس سالسا نیز در طرز تهیه  انواع جوجه کباب مکزیکی کاربرد خواهد داشت. می توانید مرغ های مزه دار شده را در تابه با مقدار کمی روغن قرار دهید تا تغییر رنگ دهند و سپس از فر برای درست کردن این جوجه کباب خوشمزه در منزل استفاده نمایید. برای تهیه‌ی یک جوجه کباب خوشمزه به سبک ‌مکزیکی،احتیاج به مواد گفته ی ذیل داریم که‌گام به‌گام‌برای شما شرح خواهیم‌ داد.

فهرست مطالب

  1. مواد مورد ‌نیاز برای طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی دو نفره
  2. مواد مورد نیاز سُس سالسای مخصوص جوجه کباب مکزیکی
  3. طرز تهیه ی سُس سالسای مخصوص مکزیکی
  4. طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

 

مواد مورد ‌نیاز برای طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی دو نفره

  • سینه خرد شده مرغ(۵۰۰گرم)
  • پودرزنجبیل (۱قاشق چای خوری)
  • پنیر چدار رنده شده(۲۵۰ گرم)
  • پیاز (یک عدد)
  • سیر(۷حبه)
  • فلفل دلمه ای(نصف یک‌فلفل متوسط)
  • ادویه های مورد نیاز؛
  • نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر فلفل پاپریکا
  • آب لیمو(۲قاسق غذا خوری)
  • روغن(۲قاشق غذا خوری)
  • سس سالسای مخصوص

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی 3

 

مواد مورد نیاز سُس سالسای مخصوص جوجه کباب مکزیکی

  • رب گوجه فرنگی(نصف لیوان)
  • فلفل سیاه و‌نمک و پودر پاپریکا(هر کدام به مقدار لازم)
  • فلفل قرمز(۲قاشق چای خوری)
  • فلفل دلمه ای (چند برش کوچک)
  • پیاز(۱عدد کوچک)
  • سیر(۳حبه)

آموزش آشپزی - طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

طرز تهیه ی سُس سالسای مخصوص مکزیکی

پیاز و‌سیر و‌فلفل دلمه ای را رنده کنید و با رب گوجه فرنگی و فلفل سیاه و‌قرمز و‌نمک مخلوط کرده و‌خوب هم ‌بزنید.

طرز تهیه سس سالسا مکزیکی

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

ابتدا با قلمو تکه های مرغ را آغشته به روغن کرده و در ظرفی که حاوی مواد گفته شده بود قرار میدهیم تکه های مرغ را خوب با پیاز های خرد شده فلفل دلمه ای خرد شده و‌حبه های سیر خرد شده مخلوط میکنیم و‌ پس از گذشت ۱ ساعت الی دو‌ساعت استراحت مواد در یخچال در ظرف شیشه ای در پوشیده‌، اکنون میتوان به آن سایر ادویه ها و‌ اب لیمو‌را نیز اضافه کرده‌ و‌مجددا ۲الی۳ ساعت دیگر در یخچال استراحت بدهید.  سپس تکه های مرغ طعم‌دار شده را داخل تابه قرار داده و‌ با کمی روغن و با ‌زردچوبه بپزید، هنگامی که‌ کاملا پخته شد و‌ رنگ آن مایل به طلایی شد در ظرفی شیشه ای روغن ریخته، جوجه های پخته شده را در آن قرار داده و‌ اکنون سس سالسا را به‌خوبی به وسیله ی قلمو کاملا به تمامی سطوح مواد آغشته میکنیم و پنیر چدار رنده شده را نیز در لایه سطحی مواد میریزیم و‌ داخل فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم. همینکه پنیر ها آب شود و‌رنگ‌ آن طلایی شود یعنی جوجه کباب مکزیکی ما آماده شده.

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶