برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

جوجه کباب لبنانی را می توان از خوشمزه ترین انواع جوجه کباب ها دانست. در طرز تهیه جوجه کباب لبنانی معمولا از سس سیر لبنانی یا همان سس توم استفاده می شود. از جوجه کباب لبنانی در ایران نیز استقبال خوبی شده است و طرز تهیه جوجه کباب لبنانی تاثیر بسزایی در این استقبال عمومی داشته است. در طرز تهیه جوجه کباب لبنانی برای مزه دار نمودن تکه های گوشت مرغ، از ادویه های مختلف استفاده می شود. سیر از جمله مواردی است که اضافه نمودن به مرغ سبب از بین رفتن بوی نامطبوع مرغ می شود. بوی نامطبوع مرغ از دلایل مهمی است که باعث طفره رفتن افراد از خوردن گوشت مرغ می باشد. پس طرز تهیه جوجه کباب لبنانی را می توان یکی از بهترین روش ها  دانست چرا که برای طعم دار شدن مرغ  ها از سیر استفاده می شود.

دستور تهیه جوجه کباب لبنانی

برای تهیه ی این‌ نوع جوجه کباب،همان‌ مواد مورد استفاده در جوجه کباب زعفرانی را به علاوه ی مواد زیر آماده کنید؛

  • سینه خرد شده مرغ (۵۰۰گرم)
  • نعنا خرد شده یا خشک شده (۳۰ گرم)
  • روغن (۵۰ گرم)
  • ماست (۱/۲ پیمانه غلیظ)
  • سیر (۳ حبه)
  • خامه (۱ قاشق چایخوری)
  • نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر سیر، زنجبیل (۱/۲ قاشق چایخوری)

طرز تهیه سس سیر توم

ابتدا سیرها را پوست بکنید و پیمانه کنید.
سیرهای پوست کنده را به همراه نمک در دستگاه غذاساز یا میکسر پوره کنید.
لازم نیست بعد از پوست کندن سیر حبه‌های سیر را بشورید چرا که برای درست کردن سس «توم» حتی یک قطره آب هم نباید همراه با مواد مخلوط شود.
بعد از این‌که سیرها حسابی پوره شدند به صورت تدریجی روغن زیتون را اضافه کنید.
سعی کنید روغن را در چهار مرحله اضافه کنید و هر بار به مدت ۳۰ ثانیه مواد را میکس کنید.
در پایان باید یک سس یکدست، روان و صاف به دست بیاورید.

طرز تهیه جوجه‌کباب لبنانی

مانند دستور پخت جوجه کباب های دیگر،جوجه کباب لبنانی را نیز میتوان‌ به همان شیوه ها آماده کرد، بدین صورت که تکه‌های مرغ را به ترتیب گفته شده در طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی طعم دار کرده و به دلخواه خود آن را روی ذغال، داخل فر و‌ یا در تابه میتوانید بپزید،تنها تفاوت آن هنگام‌ سرو کردن آن است که در این‌نوع جوجه کباب،سس سیر توم همراه با جوجه کباب سرو میشود.

ارسال دیدگاه