جوجه کباب لبنانی را می توان از خوشمزه ترین انواع جوجه کباب ها دانست. در طرز تهیه جوجه کباب لبنانی معمولا از سس سیر لبنانی یا همان سس توم استفاده می شود. از جوجه کباب لبنانی در ایران نیز استقبال خوبی شده است و طرز تهیه جوجه کباب لبنانی تاثیر بسزایی در این استقبال عمومی داشته است. در طرز تهیه جوجه کباب لبنانی برای مزه دار نمودن تکه های گوشت مرغ، از ادویه های مختلف استفاده می شود. سیر از جمله مواردی است که اضافه نمودن به مرغ سبب از بین رفتن بوی نامطبوع مرغ می شود. بوی نامطبوع مرغ از دلایل مهمی است که باعث طفره رفتن افراد از خوردن گوشت مرغ می باشد. پس طرز تهیه جوجه کباب لبنانی را می توان یکی از بهترین روش ها دانست چرا که برای طعم دار شدن مرغ ها از سیر استفاده می شود.
فهرست مطالب
دستور تهیه جوجه کباب لبنانی
برای تهیه ی این نوع جوجه کباب،همان مواد مورد استفاده در جوجه کباب زعفرانی را به علاوه ی مواد زیر آماده کنید؛
- سینه خرد شده مرغ (۵۰۰گرم)
- نعنا خرد شده یا خشک شده (۳۰ گرم)
- روغن (۵۰ گرم)
- ماست (۱/۲ پیمانه غلیظ)
- سیر (۳ حبه)
- خامه (۱ قاشق چایخوری)
- نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر سیر، زنجبیل (۱/۲ قاشق چایخوری)
طرز تهیه سس سیر توم
ابتدا سیرها را پوست بکنید و پیمانه کنید.
سیرهای پوست کنده را به همراه نمک در دستگاه غذاساز یا میکسر پوره کنید.
لازم نیست بعد از پوست کندن سیر حبههای سیر را بشورید چرا که برای درست کردن سس «توم» حتی یک قطره آب هم نباید همراه با مواد مخلوط شود.
بعد از اینکه سیرها حسابی پوره شدند به صورت تدریجی روغن زیتون را اضافه کنید.
سعی کنید روغن را در چهار مرحله اضافه کنید و هر بار به مدت ۳۰ ثانیه مواد را میکس کنید.
در پایان باید یک سس یکدست، روان و صاف به دست بیاورید.
طرز تهیه جوجهکباب لبنانی
مانند دستور پخت جوجه کباب های دیگر،جوجه کباب لبنانی را نیز میتوان به همان شیوه ها آماده کرد، بدین صورت که تکههای مرغ را به ترتیب گفته شده در طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی طعم دار کرده و به دلخواه خود آن را روی ذغال، داخل فر و یا در تابه میتوانید بپزید،تنها تفاوت آن هنگام سرو کردن آن است که در ایننوع جوجه کباب،سس سیر توم همراه با جوجه کباب سرو میشود.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.