طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

جوجه کباب لبنانی را می توان از خوشمزه ترین انواع جوجه کباب ها دانست. در طرز تهیه جوجه کباب لبنانی معمولا از سس سیر لبنانی یا همان سس توم استفاده می شود. از جوجه کباب لبنانی در ایران نیز استقبال خوبی شده است و طرز تهیه جوجه کباب لبنانی تاثیر بسزایی در این استقبال عمومی داشته است. در طرز تهیه جوجه کباب لبنانی برای مزه دار نمودن تکه های گوشت مرغ، از ادویه های مختلف استفاده می شود. سیر از جمله مواردی است که اضافه نمودن به مرغ سبب از بین رفتن بوی نامطبوع مرغ می شود. بوی نامطبوع مرغ از دلایل مهمی است که باعث طفره رفتن افراد از خوردن گوشت مرغ می باشد. پس طرز تهیه جوجه کباب لبنانی را می توان یکی از بهترین روش ها  دانست چرا که برای طعم دار شدن مرغ  ها از سیر استفاده می شود.

فهرست مطالب

  1. دستور تهیه جوجه کباب لبنانی
  2. مواد مورد نیاز برای تهیه سس سیر لبنانی
  3. طرز تهیه سس سیر توم
  4. طرز تهیه جوجه‌کباب لبنانی

 

دستور تهیه جوجه کباب لبنانی

برای تهیه ی این‌ نوع جوجه کباب،همان‌ مواد مورد استفاده در جوجه کباب زعفرانی را به علاوه ی مواد زیر آماده کنید؛

  • پودر هل سبز(یک‌قاشق چایخوری)
  • فلفل سفید(یک قاسق غذا خوری)
  • ماست چکیده(۱۰۰گرم)
  • خامه (۲۰۰گرم)
  • فلفل دلمه ای خرد شده و‌پیاز خرد شده (هر کدام‌یک‌عدد)

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

مواد مورد نیاز برای تهیه  سس سیر لبنانی

  • آبلیمو (نصف لیوان)
  • روغن زیتون (۱لیوان)
  • سیر له شده( یک حبه بزرگ)

طرز تهیه سس سیر توم

ابتدا سیرها را پوست بکنید و پیمانه کنید.
برای این مقدار مواد به یک لیوان حبه سیر درسته نیاز داریم.
سیرهای پوست کنده را به همراه نمک در دستگاه غذاساز یا میکسر پوره کنید.
لازم نیست بعد از پوست کندن سیر حبه‌های سیر را بشورید چرا که برای درست کردن سس «توم» حتی یک قطره آب هم نباید همراه با مواد مخلوط شود.
بعد از این‌که سیرها حسابی پوره شدند به صورت تدریجی روغن زیتون را اضافه کنید.
سعی کنید روغن را در چهار مرحله اضافه کنید و هر بار به مدت ۳۰ ثانیه مواد را میکس کنید.
در مرحله آخر آب لیمو‌ترش را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر در میکسر هم بزنید.
در پایان باید یک سس یکدست، روان و صاف به دست بیاورید.

طرز تهیه جوجه‌کباب لبنانی

مانند دستور پخت جوجه کباب های دیگر،جوجه کباب لبنانی را نیز میتوان‌ به همان شیوه ها آماده کرد، بدین صورت که تکه‌های مرغ را به ترتیب گفته شده در طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی طعم دار کرده و به دلخواه خود آن را روی ذغال، داخل فر و‌ یا در تابه میتوانید بپزید،تنها تفاوت آن هنگام‌ سرو کردن آن است که در این‌نوع جوجه کباب،سس سیر توم همراه با جوجه کباب سرو میشود.

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶