معنای جوجه کباب لاری از گوشت خروس لاری گرفته می شود. این نوع ماکیان جنگجو و گوشت صورتی رنگ و کمی سفت دارد.
فهرست مطالب
تفاوت جوجه کباب لاری با جوجه کباب معمولی
روش تهیه جوجه کباب لاری تفاوتی با طرز تهیه جوجه کباب معمولی دارد. استفاده از ماست در طرز تهیه جوجه لاری، یکی از تفاوت های این جوجه کباب با سایر جوجه کباب ها می باشد. البته معمولا در طرز تهیه انواع جوجه کباب لاری برای مزه دار کردن جوجه کباب از ماست پرچرب استفاده می شود، ولی مصرف ماست پرچرب برای سلامتی انسان ها مضراتی خواهد داشت و استفاده زیاد از ماست پرچرب توصیه نمی شود.
طرز تهیه ومواد مورد نیاز ایننوع جوجه کباب همچون دیگر جوجه کباب های معمولی است.
مواد مورد نیاز
- مرغ خرد شده ۵۰۰گرم یا گوشت خروس لاری
- ماست یا خامه ۱/۲ پیمانه
- روغن ۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک، فلفل، پاپریکا، فلفل قرمز بهمقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب لاری
برای مرینیت کردن میتوانید از کمی لبنیات (خامه و یا ماست) استفاده کنید چون سریع تر گوشت را نرم میکند. از فلفل قرمز، نمک و کمی سس تند قرمز میتوان برای طعم بهتر آن استفاده کرد.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.