طرز تهیه پاستا پستو : در واقع تهیه یک نوع پاستا با گونهای از سس می باشد که پیدایش آن مربوط به شهر جنوا در لیگوریا است. سس پستو به شکل سنتی تهیه می شود و در آن از ریحان خرد شده، سیر له شده و دانه کاج اروپایی استفاده می شود که با مخلوط پنیر فیور ساردو (یک نمونه از پنیر گوسفندی)، روغن زیتون و پنیر پارمیجانو تهیه می شود.
طرز تهیه پاستا پستو
پستو (به ایتالیایی: Pesto) به این صورت نوشته می شود.پاستا پستو در واقع تهیه یک نوع پاستا با گونهای از سس می باشد که پیدایش آن مربوط به شهر جنوا در لیگوریا است. سس پستو به شکل سنتی تهیه می شود و در آن از ریحان خرد شده، سیر له شده و دانه کاج اروپایی استفاده می شود که با مخلوط پنیر فیور ساردو (یک نمونه از پنیر گوسفندی)، روغن زیتون و پنیر پارمیجانو تهیه می شود.
پس یکی از اجزای مهم هر غذایی که باعث خوشمزه تر شدن آن می شود چاشنی غذا می باشد بنابراین بدون شک می توان گفت یکی از محبوب ترین چاشنی ها، انواع سس است. در کل به همراه هر نوع از غذایی بتوانیم سس خوشمزه ای تهیه کنیم بی شک از طعم لذیذ و فوق العاده ی آن لذت خواهیم برد. برای تهیه سس پاستا پستو اینجاست که کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو به کمک شما خواهد آمد.سس پاستا پستو یکی از انواع سس های ایتالیا می باشد که کاملا اصالتی است سس پستوی بی نظیر و لذیذ را علاوه بر پاستا می توان برای انواع غذاهایی چون سالاد ها و پاستا های از نوع متنوع و در اندازه های مختلف می توان به کار برد.
پاستا پستو یکی از محبوب ترین غذا ها
یکی از پر طرفدارترین نوع غذاها پاستا پستو می باشد که با سس پستو تهیه می شود که امروزه در بیشتر رستوران های ایتالیا طبخ و طرفداران بسیاری دارد. همانطور که گفتیم سس پاستا پستو را طبق فرمول ساده ای که در کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو می توانید تهیه کنید و در این سس اصل بسیار ساده و راحت از روغن زیتون، برگ ریحان، سیر، دانه کاج، پنیر پارمزان و حتی ادویه جات استفاده می شود.
نکته: اگر برای تهیه سس پاستا پستو دانه کاج در اختیار نداشتید می توانید از انواع مغز ها چون بادام زمینی گردو، پسته و بادام هندی به جای آن جایگزین کنید.
همچنین در تهیه کردن سس پاستا پستو از اسفناج تازه نیز استفاده می کنند. که جایگزین بسیار مناسبی برای برگ ریحان است و می توانید یکپاستا پستو با اسفناج میل کنید.برای میان وعده های خود می توانید از سس پستو در انواع سالاد های خود استفاده کنید که ترکیب بسیار خوشمزه ای خواهد شد که برای هر کسی وسوسه انگیز است. یکی از برترین ها در انواع سس پاستا پستو نوع سس پستوی ریحان است. با این وجود در تهیه سسپاستا پستو به جای ریحان از جعفری تازه جهت تهیه سس استفاده می کنند که به آن سس فرانسوی گفته می شود که در کلیپ های آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو طرز تهیه پاستا پستو و تهیه سس پستوی خانگی را برای تمامی دوست داران آشپزی نشان خواهد داد. امیدوارم با دیدن کلیپ ها لذت کافی را ببرید.
سس پاستا پستو یکی از سس های خوش رنگ و پر طرفدار است که همانطور که گفتیم متداول ترین و مهم ترین این سس با دانه کاج بو داده است که همچنین با مغز بادام زمینی و گردو نیز به کار برده می شود که بسیار باعث خوش طعم شدن سس می شود که شما متوجه طعم متفاوت آن با سایر سس ها خواهید شد به طوری که تا به حال این مزه را نچشیده اید.
نکته: اگر قصد این را دارید که پاستا پستو را فریز کنید توصیه می شود که به سس پستو پنیر اضافه نکنید و بدون پنیر درون فریزر قرار دهید و بعد زمان سرو از پنیر پارمزان روی آن استفاده کنید.
شما می توانید با سس پاستا پستویی که تهیه می کنید آن را به همراه ماهی، مرغ تنوری، سبزیجات گریل شده سرو کنید که بسیار لذت بخش است این چاشنی به عنوان یک طعم دهنده ی عالی نقش به سزایی خواهد داشت. که می توانید طرزتهیه هر کدام را در کلیپ های آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو مشاهده کنید.
نکات کلیدی در تهیه سس پاستا پستو
۱. در تهیه سس پاستا پستو ی قرمز که در واقع همان سس پستو با گوجه فرنگی است، که برای این سس از پوره گوجه فرنگی به جای اسفناج یا ریحان استفاده می کنند و برای پاستا یک چاشنی بسیار خوشمزه ای می شود البته می توانید به همراه پوره گوجه فرنگی برای رنگ بیشتر آن از رب گوجه فرنگی استفاده کنید در کنار همه ی این ها مجاز هستید به همراه پوره گوجه فرنگی هم ریحان تازه خرد شده مخلوط کنید.
۲. برای تهیه سس پاستا پستو ی سفید که یک نوع دیگر از سس ها می باشد در این سس از هیچگونه سبزیجاتی استفاده نمی شود و به خاطر این که رنگ سفیدی داشته باشد به مخلوط آن کمی سس مایونز اضافه می کنند.
۳. این سس به علت این که خانگی تهیه می شود و مواد نگهدارنده ای ندارد حداکثر تا ده روز می توانید از آن در یخچال نگهداری کنید.
۴. اگر پس از این که سس پستو را آماده کردید و احساس کردید کمی غلیظ شده است مقدار زیادتری روغن زیتون می توانید به آن اضافه کنید
۵. شما می توانید از آبلیمو برای مخلوط سس پستوی خود استفاده کنید البته که سلیقه ای است ولی از کپک زدن سس جلوگیری می کند.
۶. شما می توانید جهت تهیه سس از انواع مغز ها با توجه به سلیقه و حتی ذائقه خودتان استفاده کنید حال این مغز ها می تواند مغز پسته،بادام زمینی و بادام هندی باشد که هر کدام در انواع خودشان بسیار باعث خوش طعم شدن سس پستو می شوند.بهتر است قبل از اضافه کردن مغز ها آن ها را کمی تفت دهید تا حرارت ببینند.
مصرف پاستا برای جلوگیری از کم خونی بسیار مفید است
پاستا سرشار از آهن است، و حتی موادی که در تهیه چاشنی آن به کار برده می شود نیز بی نصیب نیست و برای خانم های باردار که دچار کم خونی شده اند بسیار مفید است. و همچنین برای افزودن سلول های قرمزی که تشکیل می شوند بسیار تاثیرگذار است زیرا همین مورد باعث می شود که کم خونی به وجود نیاید و سطح هموگلوبین بدن را در حد متعادل و طبیعی قرار می دهد.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.