اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
تخفیف شگفت انگیز فقط تا پایان ۲۵ فروردین

دستور و طرز پخت برنج تایلندی ساده و خوشمزه

غذاهای تایلندی معمولا ترکیبی از رنگ های متنوع هستند و همین مورد باعث جذاب بودن این نوع غذاها می شود. تایلندی ها به تهیه غذاهای خوشمزه در جهان معروف هستند. همین امشب می‌توانید با تهیه‌ی این غذای خوشمزه همه‌ی اعضای خانواده را به یک رستوران تایلندی مهمان کنید.

در تهیه ی برنج تایلندی تازه بودن مواد اولیه به کار رفته نقش بسیار مهمی در طعم نهایی آن خواهد داشت. اگر دستورالعمل‌های یاد شده برای طرز پخت برنج تایلندی را به طور دقیق در نظر نگیرید ممکن است به طعم واقعی آن دست نیابید و خاطره خوبی از تهیه‌ی این غذا در ذهن نداشته باشید، پس با دقت کافی سعی کنید نکات لازم را دنبال کرده و هیچ یک از مواد لازم برای تهیه‌ی آن را حذف نکنید. زیرا همه ی مواد موجود برای تهیه‌ی برنج تایلندی در طعم نهایی آن تاثیر به‌سزایی دارند.

برنج تایلندی، غذای مقوی و خوشمزه

برنج تایلندی، غذای مقوی و خوشمزه

برنج تایلندی یک غذای بسیار مقوی با ارزش غذایی بالاست، که نه تنها در بین مردم تایلند بلکه در جهان طرفداران زیادی دارد. اگر از این کشور بازدید کنید علاوه بر رستوران‌های شیک، غذاهای خیابانی بسیاری در انتظار شما است. در بسیاری از خیابان‌های تایلندی غذاهای تازه و خوشمزه تهیه و سرو می‌شود . از آن جا که قیمت بسیار پایینی برای غذاهای خیابانی درنظرگرفته می‌شود طرفداران بسیاری دارد. در این میان نیز برنج تایلندی همواره در اولویت قرار گرفته است.

برنج تایلندی معمولا با انواع مختلفی از گوشت‌ها و مرغ قابل خوردن است و به همراه آن‌ها به عنوان یک وعده‌ی غذایی کامل در نظر گرفته می‌شود. در اولین مرحله ممکن است برنج تایلندی مطابق میل همه‌ی افراد نباشد جالب است بدانید چندین بار که آن را میل کردید می توان طعم واقعی آن را احساس کنید.

پیشنهاد ویژه…

اگر به آشپزی بین‌الملل علاقه‌مندید و یا به فکر مهاجرت از طریق آشپزی هستید سری به دوره آشپزی ملل بزنید. در آموزشگاه آشپزی آشپزشو دوره آموزش آشپزی بین‌ملل با مدرک معتبر، قابل ترجمه و بین المللی توسط سرآشپز و کارشناس صدا و سیما، استاد فرنود تدریس می شود. برای اطلاعات بیشتر به صفحه آشپزی ملل مراجعه کنید.

با در نظر گرفتن اصول و دستور پخت برنج تایلندی به راحتی در مدت زمان کم می‌توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید. در بیشتر غذاهای تایلندی از ادویه‌جات مختلفی استفاده می شود که برخی از آن ها به طور کامل بومی است و امکان یافتن آنها در همه جا ممکن نیست، ولی خوشبختانه در طرز تهیه برنج تایلندی آموزشگاه آشپزی آشپزشو اینگونه ادویه‌جات به کار نمی‌رود، به همین دلیل می‌توانید به آسانی مواد اولیه‌ی آن را تهیه کنید. اگر تاکنون برنج تایلندی را تجربه نکرده‌اید برای یک بار هم که شده آن را امتحان کنید خواهید دید ارزش آن را دارد.

پیشنهاد ویژه…
اگر به دنبال غذاهای سریع و آسان و طرز تهیه‌ی آن‌ها هستید مقاله ” غذای سریع ” را مطاله کنید.

مواد اولیه برنج تایلندی

  • برنج : ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای خلالی شده : ¼ پیمانه
  • پیاز خلالی : ۱ عدد بزرگ
  • تن ماهی : ۱ قوطی
  • لوبیا : ½ پیمانه
  • شوید : ½ پیمانه
  • نمک و فلفل : از هر کدام ½ قاشق چای خوری

طرز پخت برنج تایلندی

در مرحله اول برنج را در آب در حال جوش ریخته و یک مقدار که نیم پز شد آن را آبکش می کنیم.

زیر ماهی تابه را روشن می کنیم و روغن و پیاز را در آن می ریزیم. اجازه می دهیم پیاز و روغن کمی تفت بخورد تا طلایی و شفاف شود. ادویه ها را به پیاز اضافه می کنیم و پیاز که نرم شد، فلفل دلمه ای ها را به آن اضافه می کنیم.

پیاز که کمی نرم شد، تره و شوید را که از قبل به صورت ریز خرد کرده ایم، به مواد درون ماهی تابه اضافه می کنیم.

کمی بعد تن ماهی و بعد لوبیا را به مواد اضافه می کنیم. به جای کنسرو لوبیا می توانید از لوبیا چیتی پخته شده استفاده کنید. در آخرین مرحله برنج را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 3 الی 4 دقیقه برنج به همراه مواد تفت بخورد. این غذای خوشمزه و مقوی آمادست می توانید درون بشقاب سرو بریزید و آن را تزئین کنید.

بیشتر بخوانید…
طرز تهیه مرغ گشنیزی ، غذایی سالم و لذیذ

نکات مهم در پخت برنج تایلندی

نکات مهم در پخت برنج تایلندی
  • قبل از شروع پخت برنج تایلندی، حتما باید برنج را با آب خالص بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
  • برای پخت برنج تایلندی، از ظرف کوچکتری نسبت به حجم برنج استفاده کنید.
  • برای پخت برنج تایلندی، بهتر است آن را در قابلمه چدنی بپزید، زیرا این نوع قابلمه گرما را به خوبی توزیع می کند.
  • برای پخت برنج تایلندی، بهتر است از آب جوش استفاده کنید و به برنج اجازه دهید بدون تلاش آب را جذب کند.
  • پس از افزودن آب به برنج، حرارت را به میزان باالیی بگذارید تا آب به زودی جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و با حرارت کم بپزید.
  • پس از پخت برنج، بهتر است آن را حداقل ۵ دقیقه در قابلمه بمانید تا بتواند آب را به خوبی جذب کند.
  • برای افزودن طعم به برنج تایلندی، می توانید از ترکیبی از نعناع تازه و زنجبیل ترکیب شده با آب لیمو استفاده کنید.
  • پس از پخت برنج، باید آن را با چنگال نرم بردارید تا مشخص شود که برنج به خوبی پخته شده است.

پیشنهاد ویژه…
با آموزشگاه آشپزی آشپزشو می توانید به لیست وسیعی از غذاهای محلی، سنتی، مدرن و البته بین‌المللی دسترسی داشته و با تهیه‌ی آن ها در منزل سفره‌های خود را همواره تزیین کرده و خاطرات به یاد ماندنی را به همراه طعم‌های فراموش‌نشدنی برای عزیزانتان به وجود آورید. البته علاوه بر غذاهای معروف تایلندی لیست بسیار زیادی از انواع غذاهای محبوب در کشورهای دیگر را نیز در لیست غذایی ما می توانید پیدا کنید.

سخن پایانی

برنج تایلندی یکی از غذاهای فرنگی و بسیار راحتی است که می توانید در منزل تهیه کنید. این غذا، یکی از آیتم های دوره آشپزی بین الملل است که در آموزشگاه آشپزی آشپزشو برگزار می شود. در دوره آشپزی بین الملل شما انواع غذاهای فرنگی و بین المللی را آموزش می بینید. اطلاعات بیشتر درباره ی این دوره جذاب و کاملا عملی را می توانید از اینجا مشاهده کنید.

امیدوارم از آموزش طرز پخت برنج تایلندی هم لذت برده باشید. ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو، منتظر عکس های زیبای شما در بخش نظرات همین صفحه هستیم.

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه