فیلم آموزش رایگان ناگت مرغ

۱۰۰ تخفیف
رایگان
picبرای مشاهده و دانلود لطفا از اینجا وارد شوید

ناگت مرغ یا همان لقمه ی ‌مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.

ناگت مرغ غذای دوست داشتنی

ناگت مرغ یا همان لقمه ی ‌مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.

آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

ناگت‌های ترد به علت این که رنگ طلایی دارند بسیار هوس برانگیز هستند  و بسیار اشتها آور می باشند و سرخ کردن آن ها نیز باید ملایم باشد تا تردتر شوند. در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" می توانید کلیپ های مرتبط به طرز تهیه ناگت مرغ را تماشا کنید. برای پخت ناگت مرغ در بهترین حالت، حتما  به نکاتی که در زمان تهیه ناگت در کلیپ های آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" توجه کنید.

رکورد جهانی ناگت مرغ

در جهان بزرگترین ناگت مرغ متعلق به رکورد با وزن 200/23 کیلوگرم و طول و عرض 99/0 و 61/0  متر  می باشد که به وسیله ی رستوران ‌های زنجیره‌ای ایمپایر کوشر تهیه شده است. که در شعبه ای واقع در سیکوکس ، نیجرسی در تاریخ 29  اکتبر 2013 پرده برداری شد.

ترکیبات ناگت مرغ

ناگت مرغ شامل ترکیبات زیر است:

  • گوشت مرغ 70 درصد
  • آرد گندم 
  • روغن گیاهی
  • سویا
  • آرد سوخاری
  • فیبر گندم
  • فیبر سویا
  • نشاسته گندم
  • نمک و ادویه جات
     

توصیه هایی جهت مصرف ناگت مرغ

فراموش نکنید ناگت مرغ برای کودکان زیر سه سال به هیچ وجه داده نشود و برای کودکانی که سه سال تمام به بالا را دارند می توانید دو عدد ناگت و به کودکان شش ساله نیز می توانید چهار عدد ناگت بدهید، و همین طور می توانید به کودکانی که ده سال به بالا را دارند حداکثر شش عدد ناگت مرغ بدهید.

ناگت از چه نوع موادی تهیه می شود؟

همانطور که در قسمت بال ترکیبات ناگت را نام بردیم علاوه بر آن منظور از ترکیب گوشت،از گوشت مرغ تازه و یا گوشت مرغ تخم گذار و کمی پیر و حتی گوشت دام هایی که در بازار نمی توان از آن ها استفاده کرد ولی مورد تاییدیه سازمان دامپزشکی هستند مورد استفاده قرار می گیرد. چه بسا توصیه می کنیم در منزل طبق آموزش های آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" از گوشت مرغ تازه تهیه کنید.  
گاهی خانواده ها به خاطر مسائل اقتصادی ممکن است نتوانند گوشت مرغ و ماهی تازه تهیه کنند و به خرید این محصولات روی بیاورند اما این محصولات صنعتی بیشتر از آرد سوخاری،پیاز و نشاسته تهیه می شوند.

توصیه های تهیه و طبخ ناگت مرغ آماده

در فر: دمای فر 210 درجه و به مدت 5 تا 10 دقیقه محصول را گرم کنید.
در سرخ کن: دمای سرخ کن 160 درجه و به مدت 3 تا 5 دقیقه محصول را گرم کنید.
در گریل: دمای گریل 180 درجه  و به مدت 5 تا 10 دقیقه محصول را گرم کنید.

pic
این آموزش را بدون پرداخت هزینه به صورت رایگان دریافت کنید
pic
مدرس: استاد سرآشپز فرنود
کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
1
دیدگاه
دیدگاه کاربران
ممد در ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۴:۳۷ گفته:
عالی تر از این نداریم .. درست کردم و همه لذت بردن ... ممنون استاد فرنود