دوره حضوری آشپزی ایرانی

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

تسویه کامل به صورت نقدی, اقساطی (در ۴ قسط ۲,۹۷۵,۰۰۰ تومانی)

تاریخ شروع دوره

۱ اردیبشهت ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۳ اردیبشهت ۱۴۰۴

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
دوره آشپزی سنتی ایرانی اردیبهشت ۱۴۰۲
دوره آشپزی سنتی ایرانی مرداد ۱۴۰۱

سوالات متداول

شاید در نگاه اول این دوره خسته کننده و یا کوتاه به نظر بیاید، اما در طی این دوره ۳۰ ساعت کار عملی انجام خواهید داد و به خاطر متوالی بودن روزهای آن، مطالب در ذهن به صورت کاملا منسجم قرار خواهد گرفت و بعد از دوره با تمرین های بیشتر مهارت مورد نیاز را کامل کسب می‌کنید.

کلاس آشپزی ایرانی فنی و حرفه ای، به‌صورت فشرده و در ۳ روز متوالی برگزار می‌شود و همه هنرجویان از سراسر ایران می‌توانند در این دوره شرکت کنند و هنرجویان خارج از تهران می‌توانند به صورت رایگان از اقامتگاه آموزشگاه استفاده نمایند و دیگر دغدغه‌ی اقامت در تهران را نداشته باشند.

معمولا هنرجویانی که در دوره آشپزی ایرانی شرکت می‌کنند، پس از اتمام دوره متعجب هستند. چرا که تا به الان غذاهای ایرانی را که به گمان خود به نحو احسن انجام می‌دادند، حالا باید با یک روش اصولی تهیه کنند. در پایان دوره راز خوشمزگی غذاهای رستوران‌ها را متوجه شده‌اند و می‌توانند همانند آن‌ها غذاهای ایرانی اصیل را تهیه کنند.

3.2/5 (5 دیدگاه ها)
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 40
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 40 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. سلام وقت بخیر ،قیمه سیب زمینی با رسپی استاد عزیز

  2. آلبالو پلو با فیله حلزونی با رسپی استاد فرنود عزیز😍

  3. سلام آلبالو پلو با رسپی استاد جان

  4. قلیه ماهی با رسپی استاد فرنود عزیز.

  5. مسمای بادنجان با رسپی استاد فرنود عزیز. با سپاس از مجموعه آشپزشو.

دیدگاه خود را بنویسید
تاریخ برگزاری
آموزش آشپزی ایرانی
۱ اردیبشهت ۱۴۰۴ - دوشنبهالی۳ اردیبشهت ۱۴۰۴ - چهارشنبه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

تسویه کامل به صورت نقدی, اقساطی (در ۴ قسط ۲,۹۷۵,۰۰۰ تومانی)

تاریخ شروع دوره

۱ اردیبشهت ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۳ اردیبشهت ۱۴۰۴

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران