اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

آموزش و طرز تهیه حلوا زعفرانی

طرز تهیه حلوا زعفرانی

حلوا یک دسر ایرانی و اصیل است که طرز تهیه حلوا زعفرانی را خواهیم آموخت. در زمان های قدیم همیشه بعد از غذا سرو می کردند کم کم این دسر قوی و خوشمره برای مراسم ختم استفاده شد و یا در برخی از نقاط کشور در مراسم های خاص مانند شب عروسی و یا میهمانی ها از این دسر خوشمزه با عطر فوق العاده استفاده می کردند.

معمولا آردی که مرغوب است و برای این دسر مناسب است، آرد گنبد خراسان می باشد که برای مصرف کیک پزی و شیرینی پزی استفاده می شود.

در این دسر خوشمزه و طرز تهیه حلوا زعفرانی از کره استفاده میشود که بهتر است گیاهی باشد. چون بنظر من عطر کره گیاهی خیلی متفاوت از کره های دیگر است. در بعضی از قسمت های مختلف کشور بجای کره از روغن های محلی استفاده می کنند و چون نوع سبک خوراک و فرهنگ آن منطقه بومی می باشد نوع این روغن ها نیز متغیر است. برخی از این روغن ها را میتوانید جایگزین این چربی کنید.

از شکر و آب هم تقریبا باید به یک نسبت استفاده کنیم.

در کل وقتی اسم دسرها یا حلواهای ایرانی را می شنویم به یاد بوی عطر هل و دارچین می افتیم که مهمانی های ما را معطر میکنند. همیشه برای عطر حلوا باید از گلاب اصل و مرغوب به همراه زعفران دم کرده غلیظ و پودر هل اکبری استفاده شود تا عطری به یادگار را بجا بگذارد.

نکاتی در طرز تهیه حلوا زعفرانی

برای اینکه یک حلوای خوشرنگ داشته باشیم و تایید همه ی افراد را بگیریم باید از زعفران مرغوب و اعلا استفاده کنیم. نکته دیگر در رابطه با زعفران این است که حتما زعفران را با تکه ای از یخ و آب سرد مخلوط کنید تا رنگ دهی بهتری داشته باشد. همین دم کردن زعفران باعث می شود حلوای خوش رنگ تری داشته باشیم.

در مورد پخت و طرز تهیه حلوا زعفرانی نکات مهمی باید مورد توجه شما قرار بگیرد. اول انتخاب آرد مناسب و الک کردن آرد و سپس تفت دادن و اضافه کردن شربت بار مناسب جهت جمع شدن حلوا که تک تک این نکات باعث کیفیت بهتر در حلوای شما خواهند شد و در نتیجه توجه بیشتری از مهمانان را به خود جلب خواهد کرد.

2.7/5 (7 نظر)
ارسال دیدگاه