
حتی در کافهها هم چنین کیک خیسی نخوردهاید! کیک محبوب من، کیک خیس شکلاتی کافیشاپی است که با بافت نرم، طعم غنی شکلات، و سس براقش، هر کسی را شیfte خود میکند. طرز تهیه کیک خیس شکلاتی راهی است برای خلق یک دسر لذیذ که هم ساده است و هم مجلسی.آاشپزشو، آموزش درست کردن کیک خیس را با بهترین دستور پخت، ۵ سس متنوع، ۵ روش فیلینگ و تزئین حرفهای، ترفندهای پفدار شدن، و … ارائه میدهد. بیایید یک کیک خیس شکلاتی فوقالعاده خوشمزه درست کنیم!
فهرست مطالب
مواد اولیه برای کیک خیس شکلاتی

جدول زیر مواد اولیه برای کیک خیس شکلاتی ساده (برای ۸ نفر، قالب ۲۰ سانتیمتری) را نشان میدهد.
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
آرد سفید قنادی | ۱.۵ لیوان | ۱۸۰ گرم |
شکر | ۱ لیوان | ۲۰۰ گرم |
تخممرغ | ۳ عدد | ۱۵۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان | ۲۵۰ میلیلیتر |
روغن مایع | ۱/۲ لیوان | ۱۲۰ میلیلیتر |
پودر کاکائو | ۱/۴ لیوان | ۲۵ گرم |
بیکینگپودر | ۲ قاشق چایخوری | ۸ گرم |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری | ۲ گرم |
نمک | ۱/۸ قاشق چایخوری | ۱ گرم |
آب جوش | ۱/۴ لیوان | ۶۰ میلیلیتر |
نکات:
- آرد را ۳ بار الک کنید.
- تخممرغها در دمای محیط باشند.
- پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید.
*مواد اولیهش ساده بود و کیک خیلی خوب شد!
- مریم، اصفهان*
پیشنهاد ویژه …
پیشنهاد ویژه ما شرکت در کلاسهای کیکپزی بهترین آموزشگاه آشپزی تهران ( آشپزشو ) است.
مواد اولیه برای سس کیک خیس

جدول زیر مواد اولیه برای طرز تهیه سس کیک خیس با پودر کاکائو را نشان میدهد. اما در ادامه 5 مدل سس دیگر آموزش دادهایم که خیلی ترکیبات خاصی برای کیک خیس هستند.
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
شکر | ۱/۲ لیوان | ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری | ۱۲ گرم |
شیر | ۱/۲ لیوان | ۱۲۵ میلیلیتر |
کره | ۱ قاشق غذاخوری | ۱۵ گرم |
شکلات تلخ (۷۰٪) | ۱۰۰ گرم | ۱۰۰ گرم |
*سس کاکائویی کیک رو واقعاً خاص کرد!
- زهرا، شیراز*
مواد اولیه برای فیلینگ و تزئین

جدول زیر مواد اولیه برای فیلینگ و تزئین (برای ۸ نفر) را نشان میدهد.
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
خامه قنادی | ۲ لیوان | ۴۰۰ گرم |
شکلات سفید | ۱۰۰ گرم | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری | ۲۰ گرم |
ترافل رنگی | ۲ قاشق غذاخوری | ۲۰ گرم |
توتفرنگی تازه | ۱۲ عدد | ۱۵۰ گرم |
پودر پسته | ۲ قاشق غذاخوری | ۲۰ گرم |
*تزئینات کیکم همه رو شگفتزده کرد!
- فاطمه، مشهد*
مراحل تهیه کیک خیس شکلاتی

روش درست کردن کیک خیس برای کیک خیس قابلمهای عالی یا فر طراحی شده است.
آمادهسازی مواد (۱۵ دقیقه)
- فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
- قالب ۲۰ سانتیمتری را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بکشید.
- آرد، بیکینگپودر، پودر کاکائو، و نمک را سه بار الک کنید.
- تخممرغها را در کاسه بزرگ بشکنید و وانیل اضافه کنید.
- پودر کاکائو را با آب جوش مخلوط کنید تا خمیری یکدست شود.
مخلوط کردن مواد (۲۰ دقیقه)
- تخممرغ و شکر را با همزن برقی ۷ دقیقه بزنید تا کرمی و سه برابر شود.
- روغن مایع و شیر را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید.
- خمیر کاکائو را به مایع اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد مایع اضافه کنید و با لیسک بهآرامی هم بزنید.
- مایه را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید.
پخت کیک (۴۵ دقیقه)
- قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید.
- با خلالدندان تست کنید؛ اگر تمیز بود، کیک آماده است.
- کیک را ۱۵ دقیقه در قالب خنک کنید، سپس خارج کنید.
- برای قابلمه: در قابلمه نچسب با کاغذ روغنی، مایه را بریزید و روی شعله ملایم با دمکنی ۵۰ دقیقه بپزید.
نکات:
- دمای فر را چک کنید.
- برای طرز تهیه کیک خیس پفدار، مواد را کم هم بزنید.
*کیک تو قابلمه پختم، محشر شد!
- نازنین، تبریز*
بیشتر بخوانید …
طرز تهیه تیرامیسو ساده | دسری که همه عاشقش میشن
۵ مدل سس برای کیک خیس شکلاتی ساده

برای کیک خیس شکلاتی ساده، این ۵ سس طعم و ظاهر را ارتقا میدهند.
1.سس کاکائویی
مواد اولیه: طبق جدول سس.
مراحل تهیه (۱۲ دقیقه):
- شکر، پودر کاکائو، و شیر را در قابلمه مخلوط کنید.
- روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود (۳ دقیقه).
- کره را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا سس براق شود.
- شکلات تلخ را در سس ذوب کنید (۳ دقیقه).
- سس را گرم روی کیک بریزید و با قاشق پخش کنید.
نکات:
- سس را داغ نریزید تا کیک له نشود.
- برای طعم قویتر، ۲۰ گرم شکلات تلخ بیشتر اضافه کنید.
2.گاناش نسکافه
مواد اولیه:
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
خامه صبحانه | ۱/۲ لیوان | ۱۰۰ میلیلیتر |
شیرعسلی | ۱/۴ لیوان | ۷۰ گرم |
دنت شکلاتی | ۱ عدد (کوچک) | ۵۰ گرم |
نسکافه فوری | ۱ قاشق چایخوری | ۳ گرم |
مراحل تهیه (۱۵ دقیقه):
- خامه و شیرعسلی را روی حرارت ملایم گرم کنید (۴ دقیقه).
- دنت شکلاتی را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
- نسکافه را در ۱ قاشق آب گرم حل کنید و به سس اضافه کنید.
- سس را ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
- گرم روی کیک بریزید و صاف کنید.
3.سس ژلاتینی براق
مواد اولیه:
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
شکلات تلخ (۷۰٪) | ۱۰۰ گرم | ۱۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق چایخوری | ۳ گرم |
آب سرد | ۲ قاشق غذاخوری | ۳۰ میلیلیتر |
شیر | ۱/۲ لیوان | ۱۲۵ میلیلیتر |
خامه قنادی | ۱/۴ لیوان | ۵۰ گرم |
مراحل تهیه (۲۰ دقیقه):
- ژلاتین را در آب سرد حل کنید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
- شیر را گرم کنید و شکلات را در آن ذوب کنید (۵ دقیقه).
- ژلاتین را به شیر گرم اضافه کنید و هم بزنید.
- خامه را اضافه کنید و ۳ دقیقه هم بزنید تا سس براق شود.
- سس را کمی خنک کنید و روی کیک بریزید.
4.سس کاراملی
مواد اولیه:
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
شکر | ۱ لیوان | ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱/۲ لیوان | ۱۰۰ میلیلیتر |
کره | ۲ قاشق غذاخوری | ۳۰ گرم |
آب | ۱/۴ لیوان | ۶۰ میلیلیتر |
مراحل تهیه (۱۵ دقیقه):
- شکر و آب را روی حرارت متوسط گرم کنید تا طلایی شود (۶ دقیقه).
- خامه گرم را بهآرامی اضافه کنید و هم بزنید.
- کره را اضافه کنید و ۳ دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود.
- سس را خنک کنید و روی کیک بریزید.
5.سس توتفرنگی
مواد اولیه:
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
توتفرنگی تازه | ۱ لیوان | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۱/۴ لیوان | ۵۰ گرم |
آب | ۱/۴ لیوان | ۶۰ میلیلیتر |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق چایخوری | ۳ گرم |
مراحل تهیه (۱۵ دقیقه):
- توتفرنگی، شکر، و آب را در قابلمه پوره کنید و گرم کنید.
- نشاسته را در ۱ قاشق آب حل کنید و به سس اضافه کنید.
- ۵ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
- سس را صاف کنید و روی کیک بریزید.
*سس توتفرنگی کیکمو خیلی شیک کرد!
- رضا، کرج*
بیشتر بخوانید …
طرز تهیه شکلات دبی | خوشمزهترین دسر ترند دنیا
۵ روش فیلینگ و تزئین برای کیک خیس




برای طرز تهیه کیک خیس مجلسی، این ۵ روش فیلینگ و تزئین را امتحان کنید.
1.فیلینگ خامه و شکلات
مواد اولیه: طبق جدول فیلینگ.
مراحل (۲۰ دقیقه):
- خامه قنادی را با همزن ۵ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.
- پودر قند را اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید.
- کیک را از وسط برش دهید و خامه را بین لایهها بمالید.
- شکلات سفید را رنده کنید و روی خامه بپاشید.
- لایه دوم کیک را بگذارید و با سس کاکائویی بپوشانید.
نکات: خامه سرد باشد.
2.گاناش نسکافه
مواد اولیه: طبق سس گاناش نسکافه.
مراحل (۱۵ دقیقه):
- گاناش نسکافه را طبق روش بالا آماده کنید.
- کیک را برش دهید و گاناش را بین لایهها بریزید.
- روی کیک را با گاناش بپوشانید و با ترافل رنگی تزئین کنید.
نکات: گاناش را گرم استفاده کنید.
3.فیلینگ میوهای
مواد اولیه:
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
توتفرنگی | ۱ لیوان | ۱۵۰ گرم |
خامه قنادی | ۱ لیوان | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۱ قاشق غذاخوری | ۱۰ گرم |
مراحل (۲۰ دقیقه):
- خامه را فرم دهید و پودر قند اضافه کنید.
- توتفرنگی را خرد کنید و با خامه مخلوط کنید.
- فیلینگ را بین لایههای کیک پخش کنید.
- روی کیک را با سس توتفرنگی تزئین کنید.
4.تزئین با شکلات آبشده
مواد اولیه:
مواد اولیه | مقدار (لیوان/قاشق) | مقدار (گرم/میلیلیتر) |
---|---|---|
شکلات سفید | ۱۰۰ گرم | ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری | ۳۰ میلیلیتر |
مراحل (۱۵ دقیقه):
- شکلات و خامه را روی بخار آب ذوب کنید.
- شکلات را با قاشق روی کیک بریزید و طرح بکشید.
- با پودر پسته تزئین کنید.
5.فیلینگ کاراملی
مواد اولیه: طبق سس کاراملی.
مراحل (۲۰ دقیقه):
- سس کاراملی را آماده کنید و خنک کنید.
- کیک را برش دهید و سس را بین لایهها پخش کنید.
- روی کیک را با خامه فرمگرفته و کارامل تزئین کنید.
*تزئین میوهای کیکمو خیلی جذاب کرد!
- سحر، رشت*
پیشنهاد ویژه …
آموزش کیکهای کافیشاپی خاص و خوشمزه در آشپزشو
ترفندهای کیک خیس شکلاتی فوقالعاده خوشمزه

برای طرز تهیه کیک خیس پفدار، این ۱۲ ترفند را رعایت کنید:
- تخممرغها: ۷-۸ دقیقه با شکر بزنید تا پف کند.
- دمای فر: فر را ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید.
- الک مواد: آرد و کاکائو را ۴ بار الک کنید.
- آب جوش: کاکائو را با آب جوش مخلوط کنید برای طعم قویتر.
- قالب مناسب: قالب ۲۰-۲۲ سانتیمتری برای پف بهتر.
- دمکنی قابلمه: برای پخت قابلمهای، دمکنی فراموش نشود.
- خنکسازی: کیک را ۱۵ دقیقه در قالب خنک کنید.
- سس گرم: سس را گرم بریزید تا جذب شود.
- خامه سرد: خامه را در یخچال نگه دارید.
- شکلات مرغوب: از شکلات ۷۰٪ برای سس و تزئین استفاده کنید.
- اگر میخواهید کیک خیس شکلاتی فوقالعاده خوشمزه داشته باشید، این سه کار را یادت کنید:
- کیک را گرم با سس خیس کنید.
- از مواد تازه و باکیفیت استفاده کنید.
- برای طرز تهیه کیک خیس کاکائویی، ۱ قاشق نسکافه به سس اضافه کنید.
*این ترفندها کیکمو بینظیر کرد!
- محمد، کرج*
ارزش غذایی کیک خیس شکلاتی

جدول زیر بعد از طرز تهیه کیک خیس شکلاتی، ارزش غذایی کیک با سس کاکائویی (برای ۸ نفر و هر نفر) را نشان میدهد.
ماده مغذی | مقدار کل (۸ نفر) | مقدار هر نفر |
---|---|---|
کالری (kcal) | ۳۲۰۰ | ۴۰۰ |
پروتئین (گرم) | ۴۸ | ۶ |
چربی (گرم) | ۱۶۰ | ۲۰ |
کربوهیدرات (گرم) | ۴۰۰ | ۵۰ |
فیبر (گرم) | ۱۶ | ۲ |
قند (گرم) | ۲۴۰ | ۳۰ |
سدیم (میلیگرم) | ۱۲۰۰ | ۱۵۰ |
*این جدول کمک کرد رژیممو تنظیم کنم!
- مینا، تبریز*
مقایسه روشهای سس و تزئین

جدول زیر مقایسه ۵ روش سس و تزئین را نشان میدهد.
روش | طعم | سادگی | نمره نهایی |
---|---|---|---|
سس کاکائویی | قوی و کلاسیک | بسیار ساده | ۸.۵ |
گاناش نسکافه | غنی و خاص | متوسط | ۸.۸ |
سس ژلاتینی | براق و حرفهای | کمی پیچیده | ۸.۳ |
فیلینگ میوهای | تازه و سبک | ساده | ۸.۰ |
تزئین شکلات آبشده | شیک و ساده | بسیار ساده | ۸.۲ |
تحلیل:
- خوشمزهترین: گاناش نسکافه (۸.۸).
- سادهترین: سس کاکائویی و تزئین شکلات آبشده.
*مقایسه خیلی به انتخابم کمک کرد!
- لیلا، اهواز*
بیشتر بخوانید ….
طرز تهیه کیک شاه توت | بهترین دستور پخت به سبک آشپزشو
سخن پایانی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فرصتی است برای خلق دسری که هم برای دورهمیهای ساده و هم مجالس شیک مناسب است. با کیک خیس شکلاتی کافیشاپی یا کیک خیس قابلمهای عالی، لحظاتی شیرین خواهید ساخت. این دستورپخت آشپزشو با سسهای متنوع و تزئینات حرفهای، کیکی بینظیر به شما میدهد. امیدواریم این کیک خاطرهای خوشمزه بسازد!
سوالات متداول درباره طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
*سوالات خیلی کمکم کرد، کیک عالی شد!
- نرگس، قم*

من تولیدکننده محتوایی هستم که طعم کلمات را همانقدر خوب میشناسم که طعم ادویههای اصیل را در یک غذای خوشعطر. از کودکی عاشق آشپزی بودم؛ دنیایی که در آن، خلاقیت، نظم و سلیقه دست به دست هم میدهند تا چیزی خلق شود که هم چشمنواز است و هم ماندگار. این عشق قدیمی، حالا در کنار تخصصم در تولید محتوا و سئو، شکل تازهای به خود گرفته است. بیش از سه سال است که در مسیر حرفهای خود، با ترکیب تحصیلات دانشگاهی، محتواهایی طراحی میکنم که نهتنها خوشساخت و کاربرپسندند، بلکه در نتایج جستوجو نیز درخشان ظاهر میشوند. باور دارم همانطور که یک غذای خوب نیاز به تعادل طعمها دارد، یک محتوای خوب هم نیازمند ترکیبی سنجیده از ساختار، داستان و بهینهسازی است. حالا، مأموریتم فقط نوشتن نیست؛ بلکه خلق دستورالعملهاییست که برندها را در دنیای دیجیتال مزهدارتر، ماندگارتر و قابل انتخاب میکند. من عاطفه مرادی روایتگر برندهایی هستم که میخواهند با طعمی متفاوت، در ذهن مخاطب بمانند.