اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

طرز تهیه جوجه کباب بندری

طرز تهیه جوجه کباب بندری

جوجه کباب بندری از دیگر جوجه کباب های خوشمزه در رستوران ها می باشد که طعم آن تا مدت ها زیر زبان شما خواهد ماند. در طرز تهیه جوجه کباب بندری معمولا از سینه مرغ استفاده می شود و از ادویه های تند مانند فلفل برای مزه دار کردن آن به کار برده می شود. بسیاری از افراد ترجیح می دهند که غذاها را با طعم های جذاب و جدید و یا طعم های محلی تجربه کنند. غذاهای تند و اسپایسی در ایران معمولا با نام عذاهای بندری شناخته می شوند. یکی از این غذاهای پرطرفدار، جوجه کباب بندری است. جوجه کباب بندری مزه کمی تند و دلنشین دارد که اشتها به غذا را بیشتر می کند. این تندی همزمان باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود و از چاقی جلوگیری می کند. شما برای طرز تهیه جوجه کباب بندری میتوانید از چاشنی آماده آن استفاده کنید. در ادامه با کلاس آشپزی آشپزشو همراه باشید

 موارد استفاده چاشنی جوجه کباب بندری

  • برای تهیه جوجه کباب
  • برای طبخ قطعات گوشت مرغ در ماهی تابه با کمی روغن (جوجه کباب ماهی تابه ای)
  • برای استفاده در روی قطعات سیب زمینی و کباب کردن در فر یا درگریل یا در ماهی تابه و یا روی آتش کباب کنید
  • برای استفاده در مایع کتلت یا کوکو

 مزایای استفاده از چاشنی

  • خیلی راحت و سریع یک جوجه کباب ترد و خوشمزه دارید.
  • نیاز به خواباندن گوشت ندارید فقط در عرض ۱۰ دقیقه آماده می شود.
  • نیازی به اضافه کردن نمک و هیچ ادویه دیگری ندارید.
  • با این محصول گوشت مرغ را هم می توانید کباب کنید ، هم توی فر بگذارید ، هم در ماهی تابه تفت دهید و کباب ماهی تابه ای درست کنید.
  • هم طعم دلپذیری دارد و هم گوشت مرغ رو ترد و لذیذ می کند
0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه