دوره آموزش فست فود
در معرفی فست فود و بررسی انواع مختلف از این نوع از کسب و کارها به مراتب تنوع مختلفی از طرز تهیه پیتزا در نظر گرفته می شود و برخی از سر آشپزهای ماهر در این زمینه سعی دارند سلیقه ی خود در بعضی از انواع پیتزاهای بین المللی دخیل سازند تا از این طریق بتوانند پیتزای مناسب با ذائقه ی ما ایرانیان به دست آورند برای این منظور شما باید مهارت های ویژه ای را داشته باشید زیرا تغییر در هر کدام از مواد اولیه و میزان ان می تواند به طور جدی در طعم نهای تاثیر بگذارد ما در دوره های آموزشی سعی کرده ایم در این راستا اطلاعات ارزشمندی در اختیار شما قرار دهیم به گونه ای که شما را به آزمون و خطاهای سودمند راهنمایی کرده باشیم.
از سوی دیگر تنوع در انواع پیتزاهای موجود در جهان به طور غیر قابل کنترل در حال افزایش است به گونه ای که می توان به لیست بسیار زیادی از انواع پیتزاها دسترسی داشت که برخی از آنها بین المللی و برخی ممکن است بومی یک ناحیه باشد حال که در معرفی فست فود هستیم لازم به ذکر است که برای توسعه ی یک فست فودی باید در ابتدا تنوع کافی را ایجاد کنید.
تاریخچه فست فود
غذای آماده یا فست فود اولین بار در روم باستان وجود داشته و مردم غذاهای آماده را از می توانستند تهیه کنند. اولین رستوران های ارائه دهنده ی غذاهایی که سریع آماده می شدند، یا همان فست فود ، می تواند مربوط به کشور آمریکا باشد. آمریکایی ها که مراحل طرز تهیه همبرگر و یا دیگر غذاهای آماده را متوجه شده بودند، برای اولین اقدام به ارائه فست فود ها نمودند. پس در حقیقت ارائه ی فست فود به شکل امروزی ابتدا از کشور پهناور آمریکا آغاز شد. این امر به دلیل دست پیدا کردن آمریکایی ها به دستور پخت انواع غذاهای آماده مانند طرز تهیه همبرگر و یا طرز تهیه پیتزا بود. تاریخچه ی استفاده از غذاهای آماده یا فست فود ها تمدن بسیار طولانی دارد؛ تا آنجا که در برخی از کتاب ها به استفاده از برخی غذاهای آماده در قرن دوم اشاره می کنند. البته افراد در آن زمان به طرز تهیه همبرگر و یا دیگر فست فود های امروزی دسترسی نداشتند و کسانی که نزدیک به ساحل اقدام به فروش غذای آماده می نمودند، اغلب غذاهای دریایی را به طور آماده به مردم و مشتریان ارائه می دادند.
توسعهی فست فود
راهکارهای توسعه در فست فود آن است که در ابتدا تنوع کافی موجود باشد و از سوی دیگر اصول بهداشتی در ایده ال ترین حالت اجرا شود . طعم هایی که در یک فست فود ویژه ارائه می شود می تواند یا جذب کننده ی مشتری یا دور کننده باشد به همین دلیل در فست فود و بررسی عوامل موثر و تاثیر گذار در پیشرفت یک فست فودی اولین اهرمی که شما نیازمند ان هستید بهره مندی از افرادی است که مهارت های کافی در ارائه ی تنو وسیعی از فست فودی ها داشته باشید. این مهارت ها به راحتی قابل اکتساب است یک فردی که در این زمینه مهارت کافی دارد به راحتی با حضور در چندین دوره ی حرفه ای می تواند گام های بسیار پیشرفته ای را بردارد.
در ابتدای ورود فست فود به سفره ی مردم جهان، خیلی از افراد با استفاده از ایده ها و نظرات بسیار کاربردی و مثبت خود، توانستند تغییرات و دگرگونی های مفیدی در طرز تهیه و مواد اولیه مورد استفاده در پخت فست فود برای مثال در طرز تهیه همبرگر، ایجاد کنند و روز به روز آنقدر این صنعت رشد کند تا به امروز برسد. صنعت فست فود هم در حیطه ی انواع غذاها و هم به طور کلی در میان انواع صنایع مختلف، از جمله پیشرفته ترین ها است. لازم به ذکر است که با تلاش و داشتن خلاقیت در تولید و طرز تهیه انواع فست فود مانند طرز تهیه همبرگر، می توان باز هم سبب پیشرفت فست فود در جهان شد. امروزه فروشگاه های زنجیره ای در ارائه ی فست فود های نیمه آماده و آماده رشد و توسعه ی فراوانی داشته اند. رستوران های مختلف و مغازه های ساندویچی با تسلط بر طرز تهیه همبرگر و دیگر فست فود ها مانند طرز تهیه پیتزا، در زمان بسیار کم آماده ی ارائه فست فود های بسیار با کیفیت و با قیمت مناسب به مشتریان خود هستند. البته لازم به ذکر است که مدت زمان طرز تهیه برخی فست فود ها مانند طرز تهیه پیتزا بیشتر از دیگر فست فود ها و ساندویچ ها می باشد و برخی افراد این ها را جزو انواع فست فود حساب نمی کنند.
نکات دانستنی در مورد فست فود
در این بخش ضرورت دانسته ایم اطلاعاتی در مورد اینکه چرا در سال های اخیر انواع مختلف از غذاهای فست فودی توانسته است به یکی از مهمترین وعده های غذای در بین بسیاری از افراد تبدیل شود با وجود آنکه برخی از متخصصان در صورت رعایت نشدن اصول های خاص استفاده از این نوع مواد غذایی را به شدت نهی کرده اند . دلیل این امر تغییر در سبک زندگی افراد است در فست فود به این نتیجه میرسیم که این نوع از مواد غذایی با وجود آنکه برخی زیان هایی را در اثر عدم کنترل می تواند به همراه داشته باشد ولی به سادگی تهیه می شود. زندگی های پر مشغله نیز توانسته است ما را به گونه ای به استفاده از این نوع مواد غذایی سوق داده است. در معرفی فست فود باید خاطر نشان کرد که یک خوراکی فست فودی با در نظر گرفتن اصول های ویژه و البته نکات بهداشتی می تواند به یک وعده ی غذایی مناسب تبدیل شود. ب همین دلیل توصیه می شود حتما این نوع از مواد غذایی را از مرکزهایی که معتبر هستند و اطمینان کامل دارید تهیه کنید زیرا در این صورت می توانید از کیفیت ارائه شده تا حدودی مطمئن باشید.
از دیگر فواید فست فود ها می توان به امکان تغییر دادن مواد اولیه در طرز تهیه همبرگر و دیگر فست فود ها و ایجاد یک ترکیب جدید اشاره کرد. امروزه بسیاری از افراد موفق در دنیا با مهاجرت از طریق آشپزی و داشتن ایده های نو در تولید انواع فست فود و خلاقیت داشتن در طرز تهیه همبرگر و دیگر انواع فست فود، به جوامع بشری ثابت نمودند که صنعت غذا و به خصوص فست فود ها می تواند سبب پیشرفت جایگاه اجتماعی نیز بشود و فرد بتواند اقدام به مهاجرت نماید .
شما می توانید برای یادگیری فست فودهای متنوع از سایت های معتبر آشپزی مثل سایت آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو استفاده کنید و یا با شرکت در دوره های حضوری و یا مشاهده ویدیوهای آموزش آشپزی تحت نظر اساتید برتر و صاحب نام در این حوزه آموزش ببینید و مدرک بین المللی آشپزی دریافت نموده که میتواند شانس شما را برای مهاجرت افزایش دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت میتوانید مقاله مهاجرت از طریق آشپزی را مطالعه فرمایید.
فست فود در واقع به غذاهایی گفته می شود که در زمان بسیار کمتری نسبت به دیگر غذاها و خوردنی ها تهیه می شود و در طرز تهیه ی آن ها مانند طرز تهیه همبرگر، زمان کمی برای پخت در نظر گرفته شده است. و یا غذاهایی گفته می شود که از قبل به طور آماده در فروشگاه های فروش غذا، رستوران ها یا اغذیه فروشی ها وجود دارد. فست فود ها فقط به پیتزا و همبرگر محدود نمی شوند بلکه سیب زمینی سرخ شده، غذاهای چینی مانند سوشی، ساندویچ های متنوع، مرغ سوخاری و هات داگ هم در زیر مجموعه ی فست فود ها قرار می گیرند.

استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزکارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
دوره کیک های شکلاتی
مدرس با تجربه و کاردان ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی دارد با ارائه ی نکات کلیدی در طرز تهیه کیک های مختلف شما را در رسیدن به بهترین نوع از کیک ها یاری کنند با ما می توانید در کوتاهترین مدت زمان به لیست بسیار زیادی از انواع کیک ها دسترسی داشته باشید. در این دوره طرز تهیه ۹ مدل کیک شکلاتی پرطرفدار و کاربردی را به همراه دیزاین های مربوط توسط مدرس بین المللی استاد فرنود به شما آموزش داده می شود، که به شرح زیر میباشد.
دوره آموزش انواع فینگرفود
مدرس با تجربه و کاردان ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی کرده است تا دوره بی نظیر آموزش انواع فینگرفود را همراه ارائه ی نکات کلیدی در تهیه انواع فینگرفود، از خمیر هزارلا (والوان) تا انواع تارت ها و دیپ ها و حتی اکلر غدایی به شما عزیزان آموزش دهد. در این دوره ۱۱ مدل فینگرفود مختلف به همراه گارنیش هر یک از آنها تدریس میشود و تمامی رسپیها صنعتی و طبق استاندارد هستند که برای افرادی که می خواهند کسب و کار در این زمینه داشته باشند بسیار مفید خواهد بود. موارد آموزشی در این دوره به شرح زیر میباشد.
طرزتهیه خمیر پیتزا ایتالیایی (پیتزا رست بیف)
سلام آشپزشویی عزیز
در این آموزش شما دستور اصلی خمیر پیتزا ایتالیایی رو توسط استاد فرنود آموزش خواهید دید
با یه تاپینگ دوست داشتنی که می دونم وقتی درست کنید عاشقش می شید
وقتی که این آموزش رو تهیه کردید می تونید وارد گروه رفع اشکال که در بالای همین متن قرار داره بشید و خود استاد فرنود
پاسخگوی سوالات احتمالی شما هستن
طرزتهیه خمیر پیتزا آمریکایی (پیتزا پپرونی)
سلاملکوممممم
کیا عاشق پپرونی هستن ؟ اونم ازنوع پیتزاش؟؟
بریم که با استاد فرنود یه پیتزا آمریکایی خوشمزه با تاپینگ پپرونی درست کنیم و لذتشو ببریم
گروه رفع اشکال هم بالا هست روش بزنید و واردش بشید
طرزتهیه خمیر پیتزا نیمه حجیم (پیتزا مخلوط)
پیتزا ترانچو !!!
تا حالا براتون پیش اومده یه سری افراد رو ببینید که پیتزا دوست ندارن!!؟
وقتی ازشون می پرسیم می گن یا خمیرش خیلی نازکه یا خمیرش خیلی کلفته برای همین خوشمون نمیاد
برای این افراد این خمیر پیتزا رو پیشنهاد می دیم که به خمیر نیمه حجیم معروف هست
و استاد فرنود حسابی نکاتشو توضیح دادن
لذتشو ببرید …
دوره آموزش انواع پاستا
مدرس با تجربه و کاردان ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی دارد با ارائه ی نکات کلیدی در طرز تهیه پاستاهای مختلف شما را در تهیه پاستاها خوشمزه یاری کند با ما می توانید در کوتاهترین مدت زمان به لیست بسیار زیادی از انواع پاستاهادسترسی داشته باشید. در این دوره طرز تهیه ۱۰ مدل پاستا پرطرفدار و خوشمزه توسط مدرس بین المللی استاد فرنود به شما آموزش داده می شود، که به شرح زیر میباشد.
chat_bubble_outlineنظرات
تومان۱,۸۰۰,۰۰۰

استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزکارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
قوانین ثبت دیدگاه