پکیج سرآشپز ایتالیایی

Italian chef
تصویر شاخص

قیمت اصلی: ۲۷,۴۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان.

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

نوع مدرک

بین المللی

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو

نوع پرداخت

نقدی, اقساطی

طول دوره

۵ روز

تعداد دوره ها

۲ دوره

تاریخ شروع دوره

۱۹ شهریور ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۴ مهر ۱۴۰۴

در صورت نیاز می توانید هرکدام از دوره های این پکیج آموزشی را بصورت مجزا تهیه نمایید:
0/5 (0 نظر)
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 0 امتیاز کلی : 0.0 پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پکیج سرآشپز ایتالیایی”
تاریخ برگزاری
تخصصی سرآشپز ایتالیایی
۱۹ شهریور ۱۴۰۴ - چهارشنبهالی۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - جمعه
تخصصی فست فود
۳ مهر ۱۴۰۴ - پنج شنبهالی۴ مهر ۱۴۰۴ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.

قیمت اصلی: ۲۷,۴۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان.

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

نوع مدرک

بین المللی

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو

نوع پرداخت

نقدی, اقساطی

طول دوره

۵ روز

تعداد دوره ها

۲ دوره

تاریخ شروع دوره

۱۹ شهریور ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۴ مهر ۱۴۰۴

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران