دوره حضوری آشپزی ایتالیایی

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

اقساطی (در ۴ قسط ۲,۹۷۵,۰۰۰ تومانی), تسویه کامل به صورت نقدی

تاریخ شروع دوره

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
4/5 (2 دیدگاه ها)
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 32
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 32 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. پیتزا پپرونی سبک رومانو

  2. نان سیر ایتالیایی به سبک رومانو

  3. معصومه بدری

    در مورد خرید این دوره مطمئن نیستم

    نان سیر سبک رومانو

  4. پاستا چیکن الفردو با پاستا دست ساز❤🌺🙏

  5. ریزوتو تره فرنگی 🍚🌺🙏

دیدگاه خود را بنویسید
تاریخ برگزاری
آموزش آشپزی تخصصی ایتالیایی
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - چهارشنبهالی۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۴*۳ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

اقساطی (در ۴ قسط ۲,۹۷۵,۰۰۰ تومانی), تسویه کامل به صورت نقدی

تاریخ شروع دوره

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران