دوره حضوری آشپزی ایتالیایی

قیمت اصلی: ۱۵,۹۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان.

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

نقدی, اقساطی

تاریخ شروع دوره

۱۹ شهریور ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۲۱ شهریور ۱۴۰۴

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
ایتالیایی
ایتالیایی
italian
4.3/5 (3 نظر)

معرفی دورهنمایش رایگان

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 35 امتیاز کلی : 0.0 پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 35 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. پیتزا پپرونی سبک رومانو

  2. نان سیر ایتالیایی به سبک رومانو

  3. معصومه بدری

    در مورد خرید این دوره مطمئن نیستم

    نان سیر سبک رومانو

  4. پاستا چیکن الفردو با پاستا دست ساز❤🌺🙏

  5. ریزوتو تره فرنگی 🍚🌺🙏

دیدگاه خود را بنویسید
تاریخ برگزاری
سرآشپز ایتالیایی (گروه شهریور)
۱۹ شهریور ۱۴۰۴ - چهارشنبهالی۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - جمعه
سرآشپز ایتالیایی (گروه مهر)
۹ مهر ۱۴۰۴ - چهارشنبهالی۱۱ مهر ۱۴۰۴ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۴*۳ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.

قیمت اصلی: ۱۵,۹۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان.

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

نقدی, اقساطی

تاریخ شروع دوره

۱۹ شهریور ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۲۱ شهریور ۱۴۰۴

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران